Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza

co było straszniejsze i dlaczego?

Polecane posty

Ottony niemieckie czy faraonowie egipscy? Jak uwazacie i czemu? Ja daję remis, a inni?

Gość nie kumkam
chociem żaba

Wiecie co - no czym ja mam się interesować jak odkryłam, że jedyny rok, w którym uczyłam BIOLOGII w szkole średniej polskiej nie był wcale, żeby mi dac pracę/żebym proces wygrała/ PAPIERY ODZYSKAŁA tylko, żebym nie wiem - WSPIERAŁA duchowo koleżankę SAMOBÓJCZYNIĘ z e studiów. No przecież ja chyba oszaleję - czy ta polska szkoła jest normalna? Wybaczcie :( Jeszcze ZAMORDOWANĄ nauczycielkę to powiedzmy bym przeżyła to ale SAMOBÓJCZYNIĘ. Nie - no ja nie mogę. Tym bardziej, że mam matkę samobójczynię. To jeszcze koleżankę wspierałam ucząc biologii. To się wystarczy pomodlić wiecie - to jest najlepsze wsparcie dla zmarłego - modlitwa za niego, a nie marnowanie czasu i bieda finansowa bo co to - ani godzin nie miałam, jeszcze mnie oszukiwali, że etat będzie bo właśnie nie rozumiałam co ten dyrektor sobie pozwalał tak - tu szkoła niby wybitna, tu mnie zatrudnił BÓG WIE PO CO - żeby mnie oszukiwać CAŁY ROK? Jak on śmie, a to kuratorium - czy oni są normalni? No bo wiecie - w tej szkole gdzie przepadłam to godziny były i coś zarobiłam, a tu? I dlatego ja tylko ten proces zaczęłam widzieć i nic poza tym. Naprawdę :( No wiecie - mnie się to w głowie nie mieści. Bo jakaś sobie dzwoniła na uczelnię i się o mnie pytała to oni mnie dali do szkoły bo miała problemy , żeby tamtej telefony sobie ograć i mnie z doktoratu spławić w razie - ale pracują w tej Polsce. Ja nie mogę :( To mogły mi kazać zapłacić i tyle mnie to obchodziło wiecie - naprawdę :( ALe żenada - wiecie żenada jednak to było 6 lat temu i tyle. A to co jest to PONIŻEJ żenady - to jest BAGNO i tyle :( Żenujące bagno polskie i koniec :( Samobójczynię sobie ogrywali bo nie rozumieli czemu ze szkoły poszła. To jest polski dziekanat - dziękuję bardzo. I kuratorium :( A dyrekcja? Od kielicha do kielicha - i tyle :( I wiecie - bo ja tam jeszcze rok uczyłam żeby wiecie chyba to widzieć, że przyjęli starą babę a mnie nie. No to ja nie rozumiałam już NICZEGO. Starą emerytkę. A ja nie. Czemu? No ale 3 klasy maturalne i tam łaziłam W RAZIE CO - w tej innej szkole, a teraz to tam leczcie się na łeb wszyscy - jedyne co tu każdy facet potrafi w tej Polsce to wyciągnąć chuja z galot i wsadzić NA ŻĄDANIE. To trzeba przyznać, ale reszta. :( To nie moje państwo. Żyłam tu całe życie, ale takie coś to ja nie rozumiem. Jeszcze w Niemcach tak jest - od Ottonów, których matki wilki pożarły w lesie. I tyle :(

I wiecie ja chyba przez to mam taki rodowód, żeby ograć tych Ottonów i kolejnym takim szaleńcem był św. Patryk jakbyście chcieli wiedzieć - też nie do ogrania. No ale jakie zycie i tyle. I dlatego nikt nie umiał dobrać się do Irlandii przez niego. I znowu ja jestem z takiej okolicy, że tylko tak można było się do tego dobrać i tyle. Tylko tą moją okolicą i tyle. No to święty Patryk nie miał do irlandii wracać. Po co wrócił. I tak mają Francję i koniec. Miał jechać gdzie indziej, a on wrócił do piekła. Tak miało być, ale widocznie nie do końca i tyle.

Gość tera to dopiero nie
kumkam! to choroba?

No chyba tak Pasterzu Owiec ale jeszcze gorzej jest zajść w ciążę z własnym ojcem. A gwałt oralny? Też taki może być. A jakby ci facet wsadził swojego do ust to co byś zrobił? Wcale więc nie wiem czy gwałt analny jest najgorszy. Pomyśl. No na pewno problemy zdrowotne i tak dalej, a z innych gwałtów nie? A ciąże? Dajcie spokoj :( I tyle w sumie. A ten ojciec (?) ten mojej koleżanki to za nią siedzieć powinien. Co mogła za to, że z z mężem nie zachodziła. Miała się w domu do gwałtu przyznać - powiecie. Zostawało jej się WTEDY powiesić. Po gwałcie zbiorowym się wiesza - taka prawda. Jeszcze zależy co i jak ale należy się powiesić i tyle. I co jeszcze? No a dzieci żeby mieć to wątpię naprawdę. I co ty na to pasterzu owiec? Gwałt analny najgorszy? Wątpię.

Ale wiecie i tak najważniejszy w życiu jest rodowód i tyle. Nic nie ma ważniejszego i chyba wszyscy historycy zastanawiają się OD KOGO Ottony mieli rodowody wiecie. Od nikogo - to byli Germanie - uwazali, ze z Rzymu i tak sie zaczęły rodowody rzymskie - jak mój. Ale to nieprawda. To było NA OTTONÓW - wszystkie rodowody. Jakby mieli rzymskie rodowody - bo uwazali, że są z Rzymu to przecież by nie polecieli na Wschód do Bizancjum. Puknijcie się w czerep. Nie o to chodziło. I teraz są w NIemczech osoby, które wiedzą co trzeba było zrobić i zaraz by był Rzym Ottonów z głowy wybity. Bo jednak w Rzymie założyciele NIE MIELI MATKI. Wilki ją pożarły, żeby ich wykarmić? Takie coś to jest? Co się stało z matką Romulusa i Remusa? Jak to jest? Wiecie? Umarła? Wilki ją zeżarły? To ważne.

Jak by w Polsce wiedzieli co się stało NAPRAWDĘ z matką Romulusa i Remusa to po Niemcach za rzymskie rodowody, ale tego nikt nie wie. Ja też tego nie wiem a mam rodowód od wilków co załozyły Rzym. OD WILKÓW - czyli to były wilki a nie ludzie i tyle. I to sie zgadza. Trzebaby znać dokładnie tę historię i po Niemcach. Co to za matka była? Nie mam pojęcia. Pasuje wam coś?

Jedynie Kościół ich w Polsce może rozwalić za reformację wiecie i nikt poza tym na to nie zasługuje. Ale za słabi są. Co to za państwo mają. I jeszcze jak oni kłamią - nigdy im nie dadzą rady. A za rzymskie rodowody OTTONÓW powinni wisieć. Oni byli z Rzymu - już tam już tam :( Oni by sobie pomarzyć mogli. Kiedyś będa najmniej istotni jak się okaże co to za zerksa. Już Adolf Hitler był bardziej rzymski niż oni i przez to wiecie Pan Bóg im Rzymu zburzyć nie dał. Bo szkoda im było bo rodowody z Rzymu. Jedyny powód czemu Rzymu nie rozwalili wiecie. Siebie rozwalili za to do imentu. Ale rodowodów im było szkoda bo to było takie fajne i tyle. I na Ottonów - to wtedy wiedzieli, ale nie rozumieli czemu. No przecież chcieli Cesarstwo odbudowac. No w książkach możecie im powiedzieć. W KRONIKACH CESARSTWA. I tyle :(

Gość lwirra
Z toba cos sie dzieje niedobrego! Mowisz bez sensu, bez ladu i skladu.

No i wiecie PRZEZ TO ten Kościól polski jest tak silnie zdemoralizowany i rady im nie dacie. Bo oni MAJĄ te rodowody a Mieszko? A władza? Wszytko olali już 1000 lat temu. No to wiecie - jak się nie umieli ochrzcić sami to niech sie sami POŻENIĄ jak dla mnie i tyle mnie to dalej obchodzi. Bo sobie NIE ŻYCZĘ gwałtu w konfesjonale na przykład. To tam nie łaź mi powiedzą - i słusznie. I tyle z całości amen :( ps. a niech jeszcze pamiętają wiecie, że WŁADZA = WOJNA. I niech se idą na front. Bo przez nich ten Mieszko też nic nie robił. OCHRZCIŁ POLSKĘ. No jak na nieudanego księdza przystało. Jedynie że ich jeszcze NIE ZASŁUBIŁ z kimś tam. Sam sie zaślubił i to jak. Prawdziwy ksiądz to był, a nie? Chrzst, ślub i Najswiętszy Sakrament, którego NIGDY NIE SPROFANOWAŁ. I tyle. Tak jak chciał bo jego spowiedzi, ale i tak był lepszy PRZEZ TO OD OTTONÓW i temu Panu Bogu go żal. Że szanował mu ten Najs. Sakrament - po swojemu oczywiście. A Ottony? Gdzie to tam Mieszko a oni - zwykłe zerska całkowite :(

No wiecie z tym rodowodem miał sie hajtnąć z jakąs na dzieci. Może i z Niemką. A tak- Czeszka wyżej bo bez rodowodu. A te dzieci - z kim to? Jakiś Chrobry? Czyje to? Jego? Trzebaby zrobić badania genetyczne. Bo on by Ottonów do Polski nie wpuścił. Bo nie i już. Sam by pojechał. Zjazd gnieździeżnski - po co to komu? To nie jego syn czy wnuk wam powie - jakiś podciep. I co to znaczyło? Nic - data w książce. Jego dzieci takie głupie by nie były. A jak miały rodowody to po co? Na niego? Na ojca kościół nastawał? No to ładne podziękowanie za chrzest i good bye. Taki chrzest i 2 razy się chrzcił - to najgorsze. I to go zgubiło, że sie rozpił. Drugi chrzest właśnie. Tak by tam jeszcze do rzeczy był, ale drugi chrzest i po nim :(

Gość F5F4
ona jest opetana ludzie! teraz wlasnie jest w stanie ataku!!!

On sie wiecie ochrzcił bo matce nie wierzył czy ona go tam ochrzciła czy nie - miał sie zapytać i matce ufać. Nic starej nie wierzył i tyle. Z kim ona go tam zrobiła - tak myślał. Z mężem. Wszystkie dzieci miała normalne. Toteż kopnęli nim jak wyjechał i tyle z całości. Jedyne co ich interesowało to sukcesy i tak do dziś. A co będzie dalej? Gdzie on to chce rządzić? Co mu jeszcze zostaje? Pasterstwo owiec.Nie wiadomo :(

Wiecie gdzie on może rządzić? W Irlandii. Naprawdę. Bo tam nie ma wilków powie. Z Czech jest - może rządzić. Jak sie będzie sprawował to dostanie rodowód, a jak nie to go wyrzucą i tyle. Do Polski. Jak krzyżaków. Trochę i poszedłby do piekła, ale tak wściekle rządził, że sie opisać nie dało. I tyle :( Normalnie nawet jak spał to rządził - przez sen. I przez to nie przepadł. I tyle. taki Otton - dosłownie. Jeszcze księdzem miał być. Taki se tam był...

Właścicie jednak patrzcie wszystko co robił to było NA RODZINĘ nie? Nie umiał sie dogadać i tylko byleby mu nie przywalili. No to zaczynamy od chrztu bo sie okaże, że nie ochrzczony. I tyle. A dalej żona Czeszka, żeby nie było, że ichnia i do dupy - najwyżej swoja do kitu. Nie do czegoś sie nadawała. Ein Pech. I patrzcie - przez to ten Kościół wyżej polski dziś DO KITU JEST. Nic nie umieją wymyślić - mieli mu pomóc, a oni rodowody i na niego. Tak się to robi? I koniec opłakany. Do dziś :(

Właściwie - tak miało być wyżej. Na razie. :(