Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azaleya

Miał nas dwie.Doradźcie proszę.

Polecane posty

Witam Was, parę dni temu zabawiłam się w detektywa i rozpracowałam mojego faceta.Miał nas dwie. Mnie oszukiwał mając ją. Mnie zabrał na wakacje, przedstawił rodzinie, dbał. Do niej pisywał kłamiąc,że jedzie gdzieś na koniec świata a był ze mną. Po co to wszystko,nie rozumiem. Poznałam ją- lekarka starsza ode mnie, ułożona kobieta. Rozmawiamy długo i często przez tel. Mamy plan jak to rozegrać, aby dupkowi dopiec. Jego mina-bezcenna. Zanim dowiedziałam się prawdy, wcześniej skończyłam z nim, bo nie chciałam czekać na jego tzw.okteślenie się o które prosiłam. Ale po pewnym czasie chciałam go "zbadać" jakim był,wynik mam.Pozdrawiam Jak to teraz rozegrać? On nie ma pojęcie,że poznałyśmy się nie wie o niczym.

Gość olej to, nie warto
zawracac sobie glowy.

Chciałybyśmy mu się odwdzięczyć, zabawił się naszym kosztem, więc my chciałyvyśmy teraz jego kosztem.

Gość asedftgyhuqaswedrftg
facet psychopata nie mozesz sie zemscic bo to zlo - diabelskie (nie mowie po religijnemu tylko ogolnie) i oni nie maja zadnych uczuc jedynie co mozesz zrobic to utrudnic mu znalezc prace to go dokopie http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość olej to, nie warto
ale on juz wiele stracil. :) Stracil szanse na prawdziwe uczucie...spoko wodza-trafi kiedys na sukę, taką jaką on. Ale to już nie Twoj problem, co go spotka.

On już miał dawno niejedną sucz. Mam taką ochotę się zemścić, kochałam go. Może mi to ulżyć.

olej to, nie warto, Gadasz jak kolejna typowa naiwniarą. Biedaczek już dostał za swoje, bo nie dane mu było poznać uczucia :(...kurde! gdzie Twoja godność? ja też bym się chciała zemścić na śmieciu!

Gość Mama parki
Po prostu umówcie się z nim obie w jednym miejscu i zachowujcie tak jakby tej drugiej nie było. Ty z nim zerwałas ale może sz powiedzieć że zmieniłas zdanie i chcesz pogadać. Jak was zobaczy obie to wiesz mi wyraz twarzy nie zapomniany

odpicujcie się na tip-top i umów się z nim w jednym miejscu na spotkanie - ona niech też tam przyjdzie po kilku minutach i zobaczysz tą minę... :)

revolver, mama parki No ale przecież jeśli będą chciały się spotkać w tym samy miejscu to wiadomo że ten typ jednej z nich odmówi żeby nie było wtopy...

Gość heh poprawka
Na takie spotkanko umawia się jedna , a przychodzi druga lub obie, scenariusz dowolny ....ale to tylko dla potrafiących się zabawić a nie dla bolących duszyczek bo sytuacja taka może ranić obie kobiety

Aneta90_210 revolver, mama parki No ale przecież jeśli będą chciały się spotkać w tym samy miejscu to wiadomo że ten typ jednej z nich odmówi żeby nie było wtopy... aneta pomyśl ...po co on ma się umawiać z dwoma ? wystarczy jedna...a druga przyjdzie jako niespodzianka....:P

Ja jestem gotowa, jej oznajmiłam kim jest 5 dni temu. Ja skończyłam z nim we wrześniu, ale teraz rozpracowałam typa. Bardziej ona musi zaaranżować to, mi może to nie wyjść. Też myslałam o takim spotaniu. On ma porządny stołek, spotyka się nieraz w restauracjach z szefami koncernów, może tam myślałyśmy...To dopiero byłaby jazda....:)

Gość Mama parki
Tak to prawda ale zawsze mogą się umówić jedna wcześniej druga później a przyjść o tej samej porze albo niby przypadkiem się spodkac

Gość olej to, nie warto
to może spotkajcie sie we trójkę z jakimś szefem koncernów....

Ja to chciałabym może tak: on w restauracji hotelowej siedzi z facetami na spotkaniu biznesowym:) A my dwie przyszłyśmy coś zjeść. Siadamy stolik obok. On o niczym nie wie.... A po chwili podchodzimy i się witamy...:) Co wy na to? Wstyd podwójny, bo ja im zostałam przedstawiona,a ona była przed wszystkimi skrywana.

Gość ZaczerpnęPomysłyJeśliPozwolisz
Ja spotykałam się od jakiegoś czasu z pewnym facetem ,fajny , samotny podobno ,świetnie nam się rozmaiało , kolacje , spacery , zaczął się niezły romans, facet na poziomie , aż pięknego dnia zobaczyłam g zupełnie przypadkiem z inną kobietą , zadzwoniłam w tej chwili , odebrał zapytałam kto to jest ........ a on się poprostu rozłączył

Gość olej to, nie warto
lepiej sie przebadajcie, czy Was jakim syfem albo innym brodawczakiem nie zarazil

Z medycyną jesteśmy związane na codzień. Jest z naszym zdrowiem OK.

myślę że nie powinnyscie podchodzić tylko siedziec i,,się dobrze bawić " udawać że go nie znacie , nie będzie wiedział jak sie zachowac czy podejść czy dzwonić potem do ciebie czy do niej czy lepiej pójść się utopić ;)))))))))))))))))))

Gość olej to, nie warto
uuu...to widzę, że pan nie bierze pierwszej lepszej, tylko selekcjonuje i wybira wyksztalcone babki :D... palant jeden 😠cwaniaczek

Gość jsezamkowa
olac i zapomniec,jak zaczniecie robic jakies dziene jazdy to facet pomysli,ze tak bardzo Ci wciaz na nim zalezy i i tak go nie ruszy,skoro za wczasu sie nie okreslil i mial Cie w doopie to nie warto teraz robic z siebie posmiewiska:O

Gość jsezamkowa
azaleya--a poza tym jesli znow zaczniesz szukac z nim kontaktu to wezmie Cie za jakas chora psychicznie,po co sie osmieszac?on juz dawno polozyl na Ciebie lache i tamta tez oszukiwal,glupota bawic sie w jakies dziecinne zagrywki i dawac facetowi satysfakcje,chcesz zeby pomyslal,ze wciaz Ci zalezy?daj sobie spokoj i odejdz z klasa:O

Chciałabym się tylko dobrze zabawić jego kosztem. Jednak jakbym nawet na niego spojrzała, to mi zwisa i powiewa, czuję obrzydzenie. Trochę rozrywki i jego mina.Tyle.

Gość jak czytam takie tematy to
sobie myślę, że powinna być w internecie strona, gdzie można opisywać takie historie i umieszczać dane takiego gnoja!

autorko nie olewaj absolutnie , napewno wam ulży , ja oleje bo nie zdążyłam sie zakochać , wyśmiałam go jak zadzonił potem i udawałamże nie wiem o co chodzi bo przecież nic między nami nie było także nie wiem z czego się tłumaczy . nie wiem kim była ta kobieta ale nie chcę tez tego wiedziec