Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męski84

dziewczyna wącha moje pachy

Polecane posty

Gość Męski84

Cześć, pierwszy raz piszę na tym forum.. Mam pewien problem związany z dziewczyną, gdyż wracam codziennie zmęczony z pracy, moja dziewczyna rzuca się na mnie od razu i wącha moje pachy.. co najlepsze im bardziej śmierdzący jestem tym bardziej je się to podoba.. może tak siedzieć i wąchać po kilka minut.. to jest forum kobiece więc liczę na to że któraś z was mi to wytłumaczy.. co się pod tym kryje..

Gość jhuhjiuj
czy ty ja piescisz wytm czasie czy stoji ci brudas czy jej cieknie śluz?

Gość Męski84
ktoś jeszcze się wypowie.. ??

Gość kilimandżaro
Zapach świeżego (!) męskiego potu, to afrodyzjak.

Gość Męski84
kurcze.. nie wiem czy tylko ona tak ma.. i czy to normalne.. pierwszy raz spotykam się z czymś takim..

Gość Andzia z parku
Hormony, mój drogi, hormony :D

Gość Męski84
jak to hormony?? :)

Gość Andzia z parku
Ja tak nie mam, ale tak już jest - jedni zbierają znaczki, a inni wąchają pot z pod pachy :D Przeszkadza Ci to jakoś ??

Gość kilimandżaro
Lubisz zapach kobiecego ciała, takiego świeżo po kąpieli, rozparzona skóra zmieszana z balsamem? Świeżo umyte włosy pachnące delikatnie szamponem i wiatrem? Kobieta lubi niektóre zapach mężczyzn, podniecają ją, wąchanie ich sprawia jej przyjemność. :)

Gość Andzia z parku
Przez pot wydzielane są feromony, może nie hormony - pomyliło mi się :P I Twoja dziewczyna jest na nie bardzo wrażliwa widocznie.

Gość feromony, a nie hormony jak
już coś :o A po drugie ja też tak mam, bo pot mojego męża pachnie dla mnie niesamowicie ładnie. Nie znam takiej wody perfumowanej o tak cudownym zapachu. A na zapach potu innych jestem szczególnie wyczulona i drażni mnie. Jednak nie u niego. Jego zapach jest dla mnie zniewalający, ponieważ musi posiadać materiał genetyczny zupełnie odmienny od mojego, a zatem jest idealnym kandydatem do zapłodnienia mnie. Jego zapach ma mnie o tym informować. Nie macie tak, że pot ludzi z rodziny np. waszego ojca śmierdzi wam niemiłosiernie? No właśnie dlatego, bo jest członkiem waszej rodziny i nie powinien być on w kręgu zainteresowania pod względem seksualnym, bo dla genetyki to nic dobrego.

Gość oko na szaro zrobione
ja też uwielbiam mojego spoconego misiaka !!

Gość Męski84
he he a to nie wiedziałem :D dzięki wam kobitki... teraz będę już inaczej na to patrzył.. możecie się jeszcze wypowiadać.. :) chętnie poczytam :)

Gość gość
daj sobie wąchać i to ja tesz liżę pachy mojego faceta wącham i liżę zapuść włosy pod pachą i daj jej wąchać i lizać

Gość gość
hehe, moja kobitka też tak ma. A co najgorsze dla mnie najbardziej podnieca ja grzebanie mi w tyłku (nigdy jeszcze jej nie pozwoliłem), ale jak tylko tam sięga to ją to bardzo podnieca....takie baby są:)

Gość gość
też wącham pachy mojego faceta.są takie śmierdzące i spocone.kiedyś polizałam.powiem wam moją tajemnice cały dzień z nim siedze i wącham jego pachy.pot pot i tylko pot z pachy mu muwię.bardzo lubię wąchać jego pachy

Gość gość
r***aj puki ciepłe