Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze_szczery

7 grzechów głównych kobiet (długie)

Polecane posty

Równie dobrze można taki sam idiotyczny wywód napisać o facetach, bazując wszystko na sympatii. I co? I nic...nie ma się co obrażać jeżeli mnie to nie dotyczy ;)

Równie dobrze można taki sam idiotyczny wywód napisać o facetach, bazując wszystko na sympatii. I co? I nic...nie ma się co obrażać jeżeli mnie to nie dotyczy ;)

Gość święta Agnieszka
jesteś kretynem, który się namęczył nie pasują ci kobiety, zacznij wchodzić w związki z polskimi facetami: burakami, cipami, tchórzami, leniwymi nieudacznikami, którzy żadnej wiedzy o sobie nie mają, a ich największą pasją jest picie piwa, którzy książek używają do podcierania dupy

Gość gadasarotr
Sama prawda...

Gość solidarność jąder
święta prawda

Gość pier
bardzo ciekawy artykul,sporo racji w tych wypowiedziach,co widac po reakcjach pan,hihi.

Gość dfghjklkhgfdfghjkl
moim zdaniem facet ma po czesci racje gratuluje bo rozpisales sie i to fajnie sie czytało

Gość sasasasasasasas
sama prawda o kobietach

Gość gość
Dużo prawdy napisałeś, choć bardzo wyolbrzymionej.

Gość gość
mocarne i inteligentne ...., może jednak nie jest aż tak tragicznie z kobietami

Gość Pauletka85
Czytając ten tekst przeszła przeze mnie chyba cała gama emocji. Od zdziwienia poprzez oburzenie. Potem ogarnął mnie smutek i współczucie. Niestety na koniec przeważyła nuuuda. Czytając to sądziłam,że pisze to inteligentny facet zrażony jakimiś nieszczęsliwymi przezyciami z kobietami. Całkiem "na świeżo" dlatego tak wyżywa się na całym naszym gatunku. Musze jednak przyznać,że po przeczytaniu tej tyrady ogarnęła mnie totalna nuda. Cała ta fala nienawiści i to skrajnej nienawiści jest po prostu nudna. Nie jestem zła ani oburzona jako kobieta tym tekstem. Jestem smiertelenie znudzona, a wręcz umęczona przeczytaniem tego. Od strony merytorycznej cechy przytoczonone przez atuora po troszę są cechami i kobiet i mężczyzn. Po prostu wszytskich. Jednak nie aż tak przesadzone. Współczuje Ci. Bo skoro pałasz aż taką nienawiścią do kobiet to i pewnie do innych ludzi, a przede wszystkim musisz strasznie nie lubić siebie samego. Pozdrawiam.

Gość Niedobra baba

Tak bardzo mi ciebie żal. Żal, bo prawdopodobnie całe życie trafiałeś na kobiety jak żywo wyjęte z Twojego tekstu. Istnieją inne, zapewniam cię, ale nigdy ich nie zauważałeś, ponieważ jak wiekszość panów częściej myślisz małą głowką zamiast dużą. Pozdrawiam, powodzenia mimo wszystko😉