Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze_szczery

7 grzechów głównych kobiet (długie)

Polecane posty

Gość sz.
przeczytałam wszystko i zdałam sobie sprawe z wielu rzeczy. chyba musze teraz kogos przeprosić za to ze miotam sie jak potłuczona...

Gość czarnulcia
Ciekawe jak mamy znalezc czas na wlasne pasje skoro musimy zapier...w pracy w domu i opiekowac sie cala dobe dziecmi!

Gość cokolwiekja
jestem kobietą i uważam, że masz rację. może nie we wszystkim, ale w większości, bo momentami przerysowane, aż mdli ;) baby są okropne, tak jak mówisz, traktują mężczyzn jak strzykawki z odpowiednią dawką szczęścia na każdy dzień i nic im więcej już nie potrzeba. zrozumienie własnych potrzeb zerowe, oczekują tego, że facet da im wszystko, co niezbędne do szczęśliwego życia, kiedy same nie wiedzą, czego chcą. ale ja jestem przedstawicielką tej skrajnej grupy kobiet, która wręcz nie znosi głupich jałowych bab. każdą jedną mam ochotę potrząsnąć i przyprowadzić do porządku... i też zgadzam się z tym, że baby narzekają na facetów, że są tacy siacy i owacy, a o swoich błędach myślą na samym końcu. na kafeterii widać to jak dłoni.

Gość katiaaa23
nie wmawaijcie ze faceci to idealy,lenie smierdzace i taka prawda.. nawet dziecka nie chce im sie przewinac,wszystko zawsze na naszych glowach. i taka prawda

Gość katarina_ola
boze jakie to zalosne, nawet nie warto komentowac, i jeszcze te dziewuchy popierajace ten stek idiotyzmow w stylu"no zgadza sie misiaczku, ale ja jestem inna hihi"...podlizujcie sie dalej, podlizujcie, a tak naprawde szacunku do siebie za grosz nie macie...faceci jakos nie daja po sobie jako plci jezdzic, a baby durne oczywiscie jak zwykle...(nie wszystkie sa durne, najgorszy gatunek to podlizywaczki)

Gość KASIENKA31
(katiaaa23 nie wmawaijcie ze faceci to idealy,lenie smierdzace i taka prawda.. nawet dziecka nie chce im sie przewinac,wszystko zawsze na naszych glowach. i taka prawda katarina_ola boze jakie to zalosne, nawet nie warto komentowac, i jeszcze te dziewuchy popierajace ten stek idiotyzmow w stylu"no zgadza sie misiaczku, ale ja jestem inna hihi"...podlizujcie sie dalej, podlizujcie, a tak naprawde szacunku do siebie za grosz nie macie...faceci jakos nie daja po sobie jako plci jezdzic, a baby durne oczywiscie jak zwykle...(nie wszystkie sa durne, najgorszy gatunek to podlizywaczki)).... ZGADZAM SIĘ Z WAMI DZIEWCZYNKI!!!!

Gość sader
Cos malo pan sie wypowiedzialo na temat tego teksu, chyba prawda kole w oczy.

Gość te same grzechy można odnieść
w stosunku do mężczyzn też!!!!tylko co to da????widać są faceci tak zranieni przez kobiety ,że zostało im tylko wymyślać epopeje pierdół i tracić czas bez sensu.....a wydawałoby się ,ze mężczyźni wolą działać niż pisać durne teksty-przynajmniej ci prawdziwi ,zniewieściali reagują po babsku-rozpamiętują w nieskończoność!

Gość sader
Ale to nei sa pierdoly. To sama prawda o kobietach- niewszystkich ale znaczniej czesci. Takie sa wlasnie kobiety.

Gość te same grzechy można odnieść
CZY NAPRAWDĘ ZRANIENI FACECI NIE MAJĄ NIC INNEGO DO ROBOTY TYLKO SIEDZIEĆ TU I RZĘZIĆ???? ło matko czy to są naprawdę faceci????/

Gość sader
Nie mozna tych samych grzechow odniesc do facetow! Jaki facet zabrania kobiecie zajmwowac sie hobby? ZAdnen, inna sprawa ze malo ktora kobieta ma jakies hobby poza ogladaniem serali.

Gość zielona łapka
jeśli autor to sam napisał, to jestem pod wrażeniem! super styl. Ale nie do konca prawda. Bo są jeszcze mądre kobiety, które nie mogą trafić na mądrego faceta. O facetach zdaje się tekst byłby co najmniej tak samo podły.

Gość sader
Autor tego teksu wydal ksiazke w ktorej jest ten tekst

Gość dsdsdds
Cala prawda o kobietach

dokładnie, mam tą książkę i bardzo za nią dziękuję... Potwierdziło to moje doświadczenia, obserwacje. Myślałem, że może tylko ja tak mam masakrycznie, okazuje się, że to normalne, tak po prostu jest no i tyle... :]

Gość dadasasasasasas
Czytac panie, czytac

Gość pisalam tu już
ale bzdury. Na pewno znajdą sie kobiety odpowiadające ktorymś z tych punktow, pewnie są też odpowiadające wiekszości zarzutów, ale to nadal margines! Autor zieje mizoginią, nie podaje konstruktywnej krytyki (kobieta żyje na poziomie zwierzęcia - to obraza, a nie krytyka poparta argumentem). W dodatku jest masa glupich uogólnień (np. że kobiety nie lubią męskich pasji - nie lubią, jeśli to przekracza rozsądne granice, a nie z założenia). Generalnie to jakiś frustrat.

Gość dadasasasasasas
Jaki margines! Taka jest wiekszosc kobiet! Wieksznosc co nie znaczy wszystkie. Nie zaklamiecie prawdy, taka jest przecietna kobieta!

"te same grzechy można odnieść CZY NAPRAWDĘ ZRANIENI FACECI NIE MAJĄ NIC INNEGO DO ROBOTY TYLKO SIEDZIEĆ TU I RZĘZIĆ???? ło matko czy to są naprawdę faceci????/" -pizdy zakompleksione, nie faceci

Gość skandybnawa
Prawda kole w oczy, oj kole. Jesli to nieprawda to podaj argumenty!

Gość Nataliaeeeeeee
Niestety dośc prawdziwe. Ale faceci też craz bardziej robiją się teraz nijacy.

A co Ty myslisz ze ja nic lepszego do roboty nie mam? wolne żarty że bede zajmowala swoj cenny czas na pisanie argumentów do tych śmiesznych wywodów:) po co ktoś pisze coś takiego na forum? generalizuje przedstawiając tylko w złym świetle całą płeć piękną? moze ktoś na kogo normalna kobieta nigdy nie spojrzy?:) żenada:)

Gość Ja mam pasje ...
... tyle, ze wstaję o świcie, wyprawiam dzieci, pędzę do pracy, po pracy gotuję, sprzątam piorę, prasuję, pomagam w lekcjach, kładę dzieci spać. I mam wielki żal do męża, że moje pasje powoli zmianiaja się tylko w miłe wspomnienia. On na realizowanie swoich ma czas, ja nie. Z seksem podobnie: wiekszośc kobiet lubi (jak lubiła przed ślubem to lubi i po), tylko zwyczajnie nie ma juz siły!!!!!!!!!!!!

Gość skandybnawa
"Z seksem podobnie: wiekszośc kobiet lubi (jak lubiła przed ślubem to lubi i po), tylko zwyczajnie nie ma juz siły!!!!!!!!!!!!" No wlasnie nie. Udawaly ze lubily by miec faceta. To tak samo jak z komplementami od faceta. Przed slubem, na poczatku znajomosci facet czesto komplementowac kobiete a po slubie nagle przestal! Nagle przestal to lubic? Bie, nigdy za tym nie przepadal

ale ci współczuje ja z moim mężczyzną nie musimy nic przed sobą udawać/kłamać/oszukiwać.....smutne to twoje życie.

Gość skandybnawa
Ja nic nie musze udawac, przed nikim. Nikogo nie mam, nic nie udaje

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gora