Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaxp

zawodowka czy technikum fryzierskie

Polecane posty

Gość dominikaxp

mam problem poniewaz nieszkam w szkocji i planuje wrucic do polski, chce byc fryierka lecz niewiem czy isc do technikum czy do zawodowki, boje sie ze w technikum nie dam sobie rady bo w wielkiej brytani jest o wiele nizszy poziom nauczania, czytalam ze do zawodowki tylko lenie chodza i ludzie z patologicznych rodzin wiem ze to nie prawda, jak myslicie gdzie powinnam isc ?

Gość sikaczek
moim zdaniem do liceum a potem do szkoły policealnej 1 rocznej w zawodzie fryzjerskim.Na pewno sobie poradzisz wcale nie ma takiego wysokiego poziomu.

Gość a moim zdaniem toooooo
powinnaś iśc do zawodówki. Ja w zeszłym roku skończyłam prywatne Technikum fryzjerskie. Dopiero w zeszłym tygodniu dostałam pracę, ale nie jako fryzjerka. Każdy wie jak uczą zawodu w Technikum i nikt mnie nie chciał przyjąc, dlatego że w rzeczywiści bardzo mało umiem. Moim zdaniem też żadna szkoła policealna czy takie tam, do tego zawodu najlepiej przygotują Cię w Zawodówce, nie pchaj się do Technikum naprawdę dobrze Ci radzę. W sumie jakbym miał raz jeszcze zaczynac to nie pchałabym się w ogóle do tego zawodu. No ale jak to lubisz, to naprawdę szczerze radzę Ci zawodówkę.