Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek 26-36

samotne kobiety na kafe - dajcie mi na nie namiary

Polecane posty

Gość wiek 26-36

nicki i adres emailowe napiszcie mi tu i to hadko bede podrywal babiszony :classic_cool:

Gość aasdadsdasdads
Najfajniejsza jest Diabollica. Ale ma dzieci na koncie i nieudane malzenstwo. Zreszta wiekszosc kobiet z Kafe jest po przejsciach. Druga laska to setunia. Wybor nalezy do Ciebie.

😘 witam Was poczochrana od rana :P:P:D a własciwie pogrypowo Wam łapką macham nawet nie spodziewałam sie,ze ktos mnie tu jeszcze pamieta ;) lajfos hardos mnię wciagnął w swoje szpony i wolnym czasem nie dysponuje w nawet najmniejszym calu :O nie wiem co to za paskudne grypsko ale dopadło mnię tak,ze na Lkę poszłam :( cmoki dla tych,co czasem o mnię wspomną😘😍 miłe miłe ;)

Gość hehe :D
Witaj Diabollica27. Co u Ciebie slychac? Wszystko w porzadku? Stajesz powoli na nogi? Mam nadzieje, ze tak. Pozdrawiam 🌼

Gość Diabolica sama temata se
założyła co by się odświeżyć:P

Gość lubie flirtowac sobie
Kurcze, ta Diabollica fajna kobietka. Pisze o urodzie, bo nie znam jej blizej. Lubie blondynki z uroczym usmiechem.

Gość IKEE
IKE jest samotna

Gość dawajcie te profile
casting bedzie :classic_cool:

niby stanęłam ;) zdeklarowana singielka sie ze mnie póki co zrobiła heheh a tak serio nie narzekam.Nie mam wiele ale inni mają mniej ;)Decydowanie o sobie samym stało sie jak narkotyk heheh i zastanawiam sie ,czy kiedys pozwolę sobą zadecydować ;) dzikuss we mnie uśpiony ;) papatki moze by cos tak upichcić :O ;) 😘🌻

Cieszy mnie, ze stanelas na nogi. "Zdeklarowana singielka", czyli rozumiem ze juz po rozwodzie, hm? Co zas tyczy sie jedzonka: rowniez zglodnialem. Szefowa kuchni co mi poleci? Mam ochote na cos "diableskiego" ;)

Gość kljlkjlklj
"Najlepsze ,najpiękniejsze laski z kafe i samotne to "Dobrze" i "rokkk"" Skoro takie najlepsze i najpiekniejsze, to dlaczego nadal sa samotne?

Gość kljlkjlklj
BSA, zapodaj linki do fot tych dwoch dziewczyn. Nie kojarze ich w ogole. A swoja droga, cos w tym jest, ze ludzie kulturalni, wartosciowi, majacy swoje zasady sa czesto samotni.

tradycyjnie schabowy,ziemniaczki i surówa ;) tylko ciacho upichcę ;) dlaczego samotne? nie wiem dlaczego inne ale odpowiem dlaczego ja,poniewaz nie lubie tego okreslenia ,które dość czesto pada "skoro taaaka fajna dlaczego samotna" ostatnio zaczeły mnie nawiedzac mysli,ze zmarnowałam dla kogos tyle lat,tyle lat trwałam w fikcji i moze to prawdziwe szczescie dawno przegapiłam.Przeciez sama blokowałam sie na nie wierzac,ze bedzie lepiej... jestem sama bo tak chcę,bo nie stac mnie na kolejne próby,szukanie,parzenie sie,imitację zwiazku,półuczucie.Do tego dochodzi praca.Dość ciezka.Na tyle,ze lajf kręci sie wokól obowiazków,domu i pracy.Na reszte mi sił poki co zabrakło.Skoro ja mykam w "bezpiecznym" towarzychu trudno o grom z nieba co akurat mnie porazi .Twierdzenie,ze milosc sama mnie znajdzie w pewnych przypadkach sie nie sprawdza.Księciu tez nie podalam swoich namiarów :D a nawet jesli to chyba nie moj on był :P:P:P jest jeszcze jedna rzecz...ja nie akceptuję siebie,nie lubie nawet siebie wiec jak ktos moze mnie pokochac skoro najpierw to ja sama powinnam jakos siebie sobie nie zniechecac:O krde lece bo nic nie zrobie

Diabollica, pysznosci :) A jest szansa, abym wpadl do Ciebie na tego schabowego? Obiecuje, ze wezme ze soba cos na deser - nie bedziesz msuiala dodatkowo "pichcic". A co to takiego dokladnie jest niech pozostanie moja slodka tajemnica. Pozdrawiam Cie cieplutko 👄

Gość zgłaszam setunie
;)

Gość ta setunia to jakas wybredna
jest, bo tyle juz miala tych randek i w dalszym ciagu cos jej nie pasuje, sama jest. chyba czeka na ksiecia z bajki. moze sie obudzic z reka w nocniku i bedzie juz za pozno na cokolwiek.

Gość ja zglaszam
pania X, ktora miala fajne foty w jakims lustrze - nie pamietam jej imienia...

Gość macie jeszcze jakies typy?
chetnie bym sie umowil z ktoras z tych samotnych :)

Gość aadsadasdas
niektore depsery podaja rowniez swoj numer tel.

Gość Do dobrze--jest wolna
Niezly ten watek o skorpionach , kon by sie usmial :] A kobita troche glupkowata ;P

Gość prawiki bez baby
sie burza :D

każdy ma inne podejście do życia a jeżeli tobie Paweł nie pasują moje wypowiedzi ...to nie czytaj

całymi dniami... ??? to się ubawiłam teraz:D zresztą nie chce mi się z wami kłócić

Gość dobrze,nie pitol że jesteś
rzadko na cafe:Dtoż to żaden wstyd :Dkiedy nie masz faceta,to masz dużo czasu:D:D

nie napisałam ...że jestem rzadko ale nie przesiaduje tutaj całymi dniami ... i nie dlatego ...że nie mam faceta , bo to akurat najmniejszy problem w moim życiu

Gość hahhhahhhahhahhaa
Skorpion + Baran kobieta = Katastrofa Pozdrawiam

Gość taki jedeen pan
skąd jesteś "dobrze"'?

Gość hahhhahhhahhahhaa
kapselko jaki jest Twój znak?