Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

czy miewacie wachania nastroju po antykopach

Polecane posty

Gość elissss

?/ bo nie wiem czy to ich wina , ale ostatnio czensto chce mi sie płakac bez powodu t takie tam różne...??

ja mam :D śmieję się, a za chwile płaczę :D mój chłopak nie wie o co biega :D

Gość $ylwu$
wiem o czym mówisz, ja wlasnie zrobilam sobie przerwe juz 2 miesiac w tabletkach i dopiero teraz widze jak one na mnie dzialaly, dodam ze bralam syndi35. mialam bez przerwy zły nastrój na przemian z dobrym ale tego dobrego bylo tyle co kot napłakał, czesto wpadałam w furie z byle powodu, ciagle bylam podłamana, wkurwialam sie z byle powodu wszystko i wszyscy doprowadzali mnie do szału, z byle czego płakałam - odbilo sie to troche na zwiazku z moim chlopakiem. cos sobie wbilam do glowy, cala kipialam.. teraz gdy ich nie biore czuje sie o niebo lepiej... wszytko to co pisalam wyzej - minelo jak widac tabletki anty mja wplyw na nasze samopoczucie. teraz mam watpliwosci czy brac je znow... co prawda poza tym innych skutków nie mialam poza tym ze czeso bolala mnie glowa, ale nie chce wracac znów do tych "humorków" i zlego nastroju..

Gość elissss
ja dopiero koncze 1 poakowanie i nie wiem czy to był dobry pomysł poczekam jeszcze pare miesiecy i zobacze jak to bedzie moze mi przejdzie a jak nie to pomysle o zmianie ich na inne , nie chce rezygnowac z tab.

Gość elissss
czy po wszystkich antykopach tak jest

Gość elissss
up