tajkuna 0 Napisano Marzec 19, 2011 czy przy tabletkach anty okres może być krótszy skąpy lub byc zamiast okresu same plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Marzec 19, 2011 odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesz co 0 Napisano Marzec 19, 2011 oczywiście że tak. Nawet w ulotce masz to napisane, więc nie rozumiem twojego niepokoju:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiejska lampucera 0 Napisano Marzec 19, 2011 Tak. Nie udawaj, że nie cieszy Cię krótkie, skąpe krwawienie z odstawienia ;) Nie masz się czym martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Marzec 19, 2011 chyba mam bo u mnie w tym miesiącu trwało pół dnia, nie było stosunku ciąże wykluczam tylko przytulanie w ubraniach, a pół dnia to chyba za krótko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesz co 0 Napisano Marzec 19, 2011 czyli co? Niepokalane poczęcie po 2011 latach? No, nie żartuj:) W tej samej ulotce jest napisane, że możesz w ogóle nie dostać krwawienia z odstawienia! Po co bierzesz tabletki anty, skoro się nie seksisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajkuna 0 Napisano Marzec 19, 2011 tabletki anty zażywa sie również na bolące miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 19, 2011 przy yazie mam tylko w piątym dniu odrobinke brudnego sluzu tak wyglada moje krwawienie z odstawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niezalogowana Napisano Marzec 19, 2011 Ja mam tak samo jak agawa przy tych samych tabletkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach