Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??????????????

czy to moze byc ciaza czy moje urojenia???

Polecane posty

Gość ??????????????

biore tabletki od roku czasu. moze i jestem panikara a moze mi nie słuza te tabsy bo: jakis czas temu juz nie panietam czy 3 czy 4 m-ce temu zapomniałam zażyc tabletke. odczekałąm 7 dni(tzn kochałam sie z zabepieczeniem jak pisze na ultce)a moze i nawet dłuzej i dostałam okres wtedy co powinnam. od jakiś 2 m-cy gorzej sie czuje tzn czesto mam zawroty głowy(głownie w nocy i wieczorem)i wilczy apetyt(i z 2-3 kg na plusie przez to).i ostatnio poczułam cos jakby ruchy dziecka. tzn nie sa one tak czeste jak w ciazy(mam juz dziecko)tzn nie codziennie. krwawienie dostaje normalnie tyle te objawy...ech czy mam powody do niepokoju??? miał ktos podobnie???

Gość a co[
robiłaś test,masz powiekszony brzuch?

Gość ??????????????
no właśnie nie robiłąm bo nie wiem czy moze byz wairygodny. teraz jestem przy 9 tab...a brzuch nie jst wiekszy tylko ogólnie kg mi przybyło. jak byłam w ciazy od od poczatku tyłam i brzuch był widoczny praktycznie od razu ale kazda ciaza jest inna i juz sama nie wiem...tyle ze ja cały czas mam okres i czy to mozliwe ze bedac w cizy przy tabsach krwai sie normalnie???

Gość ??????????????
gdybym była w ciazy i czułą ruchy to usiałby byc tak4-5 wiec okres powinien by juz zaniknąc co???