Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosetttka

Plamiłam i ustapiło - to dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość kosetttka

Hello.Jestem w 11 tygodniu ciąży.Jakieś 3 dni temu plamiłam troszeczke rozwodnioną krwią a potem były może z 3 razy brązowe plamki i teraz jest spokój od 2 dni. Teraz mam czysto plamienia ustąpiły .Jak myślicie czy coś mogło być niepokojącego

Gość ;p;p;p
ja bym poszla do lekarza dla pewnosci

Gość kosetttka
nie chciałbym panikować a wiem że takie plamienia sie zdarzają no i chyba jaby coś sie działo to plamienia by dalej były

Gość idz do lekarza
ja bym poszła, nie chcę cię straszyc ale moga byc różne przyczyny, ja plamiłam 2 dni na brazowo 9 tydzien a w 10tym miałam zabieg - ciąża obumarła. Napewno to nic złego sie u ciebie nie dzieje ale zawsze warto sprawidzic niz później żałować

Gość kosetttka
Zaczęłas krwawić po tym plamieniu ? ile czasu po plamieniu wyszło że ciąza obumarła?

Gość blublum
Że plamiłaś to źle, że przestałaś plamić - to dobrze, ale na Twoim miejscu zgłosiłabym się do lekarza. Przyczyn może być wiele, a niektóre wymagają bezwzględnego leżenia!

Gość o karolajna
to dobrze ze przestałaś plamić ! To 11 tydzień - sprawdź w kalendarzyku - może teraz przypadałby Ci okres ? Ja miałam właśnie tak, pojechałam oczywiście do szpitala i zrobiłam dla pewności usg, na szczeście wszystko było w porządku, lekarz zlecił też brać przez jakiś czas duphaston. Mój znajomy ginekolog z norwergii twierdzi, że to własnie mogła być taka śladowa miesiączka.

Gość do autorki pisze...
pamietam jak pisalas kilka dni temu ze plamisz i co?? nawet dupy nie ruszylas do tej pory do gina??? o kurwa,idiotka z ciebie niezła:O

Gość limonka33
jaki zal:O widac jak "bardzo" ci zalezy na ciazy:O

Gość Ja właśnie te parę dni temu
na poprzednim topicu pisałam, ze jej chyba nie zależy. Dlatego napiszę przewrotnie- to zle, że przestałaś krwawić, zaczekaj jeszcze trochę i nie idź na razie do lekarza.

Gość ojjjjjjjjjjj........
ja jak zaczełam plamic to od razu do lekarza pojchałam.było tego dosłownie 2 kropki na wkładce,ale było.dostałam duphaston i teraz jest ok.plamienia miałam w 7tc,ale to podobno często sie zdarza(szaleją hormony w tym czasie)

Gość Zle zrobiłaś... bo...
bo powinnaś od razu po zauważeniu powinnaś zadzwonić do swojego lekarza i zapewne po jechać do na izbę przyjęć do szpitala bo na pewno lekarz by ci tak powiedział... a nie czekać i teraz zadawać głupie pytania na forum. Ja jestem w ciąży i aby coś mnie zaboli i czuje coś nie niepokojącego to od razy dzwonię do mojej pani doktór i nie czekam i jadę na izbę sprawdzić czy wszystko jest ok i na szczęście za każdym razem jest wszystko dobrze z moją niunią. ponad rok temu poroniłam leciutkie różowe plamienie miałam raz w 8-9 tyg i w 11 tygodniu następne brązowe i pojechałam na izbę i się okazało że ciąża obumarłą w 8-9 tyg czyli wtedu kiedy miałam malutkie plamienie i teraz wiem że nie można lekceważyć żadnych nie pokojących sygnałów I ja bym ci radziła dzisiaj pojechać na izbę przyjęć zobaczyć co się tam dzieje. NAwet jeśli twój lekarz gin powie ci żebyś nie jechała. Powodzenia kochana

Gość jkhujfh
idz do lekarza ! ja dostalam krawienia i okazalo sie ze mam krwiaka i nakaz lezenia od 13 tc do 20 tc dopuki sie nie wchlonal ...lepiej dmuchac na zimne idz sie przebadac jeski zalezy ci na ciazy