Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T*

Dziś zaczynam odchudzanie! Kto się przyłączy:)??

Polecane posty

Gość T*

Chcę stosować "dietę" MŻ i ćwiczyć w domku:)

Gość elissss
swietnie ja bardzo chetnie ale co planujesz jejsc i jaki zestaw cwiczen

Gość gfgcx
grube jest piekne gdy wisi w masarni

Gość ehhhhhe
chinczyki idą to i grube baby będą potrzebne

Gość bratnia dusza twojej duszy
ja zaczynam od poniedziałku, a dzis jeszcze mam zamiar najeść sie do syta pizzą na grubym cieście:) jutro obiad u babci, więc za duzo smakołyków by mnie omineło, tak więc od poniedziałku odchudzanie. :) dodam, że odchudzałam się przez listopad i grudzień cały, schudlam 14kg, do tej pory nic nie przytyłam, ale chcę jeszcze zgubic 10kg :)

Gość T*
Hmm..ograniczyć mocno węglowodany, dużo białka....raz dziennie jeść tylko chrupkie pieczywo, max 3 kromki (bo przy diecie bez węglowodanów kompletnie brakuje mi siły, a muszę przecież normalnie funkcjonować:>) A co do ćwiczeń... taka zwykłą gimnastyka (ok 20-30 minut dziennie rano) i wieczorne spacery:)

Gość T*
bratnia duszo, a co robiłaś:)? Jak chcesz, to się do mnie przyłącz w poniedziałek. Razem zawsze raźniej:D

Gość T*
Polecam jedzenie arbuzów na śniadanie , mają aż 95% wody :classic_cool: 🖐️

Gość T*
Czemu nikt nie pisze 😡 Nikt się niec chce przyłączyć ? 😠 Wszystkie niby takie laski chude, co?

Ja byłam na diecie 1000kcal, ale bardzo ubogiej w węglowodany i niepotrzebne tłuszcze. Jesli lubisz chleb pełnoziarnisty to zjadaj zawsze 1 kromke na śniadanie, wtedy i tak schudniesz, ale będziesz miała siłę, wiem co mówię. Za odchudzanie brałam się wiele razy, mysląc że im mniej jem tym więcej schudnę, a tu gówno prawda. Dopiero za tym ostatnim razem mi sie udało. Owoce jadłam tylko na 2 śniadanie (przed południem), żadnych słodyczy, słodzonych napojów (w moim przypadku TYLKO woda, minimum 7 szklanek dziennie), nie jadłam żadnych mięs poza drobiem (bez skóry) i rybami (nie smażonymi!!), wędliny tylko drobiowe. Koniecznie 5 posiłków dziennie. Kolacja złozona z samych białek. Oczywiscie nie jadłam też ziemniaków, kasz, ryżu, makaronow... hmmm nie wiem co tu jeszcze napisac. Ćwiczyłam 1 godzine dziennie (rano przed sniadaniem) na orbitreku, a wieczorem godzinny spacer przed snem. To tyle, w równe 2 miesiące poszło mi 14 kilo.

Gość T*
bratnia dusza twojej duszy Dziękuję za rady :) 🌼 Wody dużo piję. Ładnie schudłaś 14 kg to ile teraz ważysz? Też bym chciała tyle schudnąć :classic_cool:

Gość T*
Co za frajerka się pode mnie podszywa wyżej:[?!

zaczynałam z 92kg teraz waże 78, a chcę 68 :) jestem grubej kości, przy wadze 65 kg przed ciążą byłam wręcz chuda.

Gość T*
up up piszcie. Nie wierzę, że żadna się nie odchudza :O

Gość T*
14.17 podszyw :O bratnia dusza twojej duszy To już waga całkiem całkiem :) A jakbyś już ważyła 60parę to super,i jak fajnie brzmi :classic_cool:

Gość T*
Ja 135 wzrost 155😡

Ojoj nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić :)

Gość do autorki tematuuuuuuuuuuuuu
ty jestes powazna??ograniczyc mocno weglowodany??skoro to z tego organizm glownie czerpie energie?? co do jedzenie duzo bialka to...organizm majac za duzo bialka przeksztalca go w tluszcz...takze sama sie zastanow bo zrobisz sobie sama krzywde,....

Gość T*
no niestety :( 😭 Chciałabym do wakacji ważyć 99kg... Myślicie, że to możliwe? 💤 🖐️

Gość do autorki tematuuuuuuuuuuuuu
najpierw poucz sie troche o podstawach zywienia organizmu a nie ograniczac chcesz cos co jest potrzebne organizmowi....

Gość T*
do autorki tematuuuuuuuuuuuuu Tak, ogrNICzyć węglowodany, czyli np. ziemniaki, makaron - tuczące i kaloryczne . Wiem, co mówię:classic_cool: pozdro 🖐️

Gość T*
do autorki tematuuuuuuuuuuuuu Ziemniaczory i makaronisko nie są potrzebne organizmowi. A nadwaga jest bardziej szkodliwa niż brak ziemniaczysków przez jakiś czas :classic_cool:

Gość T* -autorka tematu
Nie wiem. jaką satysfakcję można czerpać z podszywania się pod kogoś innego! Hmm...nigdy dotąd nie spotkałam się na kafe z takim bezczelnym traktowaniem! A co do węglowodanów...Ja chcę je mocno ograniczyć, a nie zupełnie zlikwidować:)

Tyle lat korzystałam z kafe bez logowania, aż dziś ktoś wreszcie mnie zmobilizował do tego! Co do Ciebie, podszywający się Człowieku- musisz mnie mega kompleksy, skoro nie możesz w internecie nawet być sobą... I wcale nie chodzi mi o wagę (w woli ścisłości- oryginalna ja ważę połowę tego, co Ty,a chcę schudnąć jakieś 4-5 kg- tak dla estetyki:) Wszystkim, które próbują, życzę powodzenia;)

Gość yuri nagashashi
Słuchajcie pewnie większość mi nie uwieży ale musze sie czymś pochwalić otóż jeszcze nie dawno miałam 153 cm wzrostu! a mam 17 lat :O malutko i do tego byłam troche grubsza nie tak dużo ale zawsze. zawsze jadłam nie zdrowo od dziecka, słodycze, słodycze i fast foody! mało sie ruszałam, nie lubiłam dużo chodzić Postanowiłam zmienić coś w swoim życiu, zaczełam zdrowo jeść, zrezygnowałam radykalnie z niezdrowego jedzenia jadłam same: owoce, warzywa, orzechy, kanapki z dzemem, piłam dużą ilość mleka codziennie! jadłam drożdze itp. wszystko bez żadnej chemii i sportu, dużo sie rozciągałam! jakie były efekty: - schudłam, bardzo szybko po paru dniach zaczełam szczupłeć. i urosłam!!! w 2 miesiące dziś mam 162,5 cm wzrostu. Czyż to nie dziwne jak zareagował mój orgaznizm? :O nie wiem czy u innych ta metoda by zadziałała, ale u mnie tak jestem szczęśliwa :) i to nie żadne prowo, przysięgam i co najlepsze lepiej sie czuje, jednak jedzenie ma dużo wpływ na człowieka

Gość martynuchaaa
Ja od 5 dni jestem na diecie Dukana:) Bardzo skuteczna.Efekty widoczne już po trzech dniach.Nie wierzyłam,ale spróbowałam.Jednak prawda...:)

Gość
ja dzis zaczynam dukana ;) do ego trening 2 razy w tygodniu i kropelki na antywpierdalatora i zobaczymy