Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooozczarowany????

Dlaczego katoliczki na przeznaczeni.pl są takie szpetne ???

Polecane posty

Gość rooozczarowany????

Nie ma zadnej !!! seksownej , ładnej , czyms sie wyrozniajacej , wszystkie wygladaja nijako , przecietnie brzydko :( moze mi to ktos wyjasnic ?

Gość tgdf4hfduydsgyhy
trzeba sie zalogowac zeby obejrzec wiec nie wiem za bardzo jaki poziom urody tam panuje ladna czy madra kobieta chlopa znajdzie w robocie czy w warzywniaku z takich stron korzystaja ludzie ktorych normalnie chyba nikt nie chce wiec nie bardzo wiem czego sie spodziewales tu sa brzydkie a na sympatii pojebane albo niezbyt ciekawe czy inteligentne

Gość tgdf4hfduydsgyhy
jak szukasz ladnej praktykujacej katoliczki to moze przykoscielna oaza ???? nie wiem pogadaj z proboszczem zeby cie wyswatał? :D

Gość ChuPPa CHuPPS
nie polecaj chlopakowi Oaz , wiem co tam sie dzieje , pod latarnią najciemniej :O Jesli ktos szuka na portalach randkowych tzn ze nikt go nie chce - racja ! A jesli trafisz np na sympatii na slicznotke to albo szuka seksu ,albo to nie jej zdjecia albo poszukuje sponsora, nie licz na cud

Gość tgdf4hfduydsgyhy
przepraszam nie wiedzialam :o to nie polecam..no chyba ze podejdziesz do sprawy jak detektyw..nie jak desperat na dyskotekach tez raczej baby bym nie szukala moze w pracy albo przez znajomych

Gość najgorsi sa tacy,
Na fotka.pl tez sa poj. dziewczyny. Jesli jakas ladna tam zamieszcza swoje zdjecia, to z reguly mezatka, badz lancypudra ktora szuka wrazen, albo to nie jej foty. Nie oszukujmy sie. Z tymi osobami trzeba ostroznie, bo nie wiadomo kto to naprawde jest.

Gość ja zglaszam
dokladnie, nie wiadomo kto jest po drugiej stronie szklanego ekranu. moze to byc np. twoja sasiadka, mimo ze foty sa Naomi Campbell, albo co gorsza stary, spocony erotmoman ;)

Gość Baracuda
Nie polecam tego portalu Portal zmienił szatę graficzną, wygląda teraz okropnie... trudno się po nim porusza, profile są śmieszne, trzeba odpowiadać na głupie pytania. Nie można usuwać wiadomości, jest pełno niedoróbek, skasowali stare fajne forum i obecnie wielu użytkowników rezygnuje. Warto mieć na uwadze że aktywacja konta kosztuje ponad 100 złotych !!. Strona na dodatek działa wolno, z błędami. Pełno użytkowników zgłasza usterki i wady.