Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserfatorrka

Polska wysyła swoje lotniskowce w rejon konfliktu z libią !

Polecane posty

Gość HrabiaMurghrabiaa
Mamy kilka lotniskowców... np. Okęcie w Warszawie i Balice w Krakowie. To całkiem znane lotniskowce i sam na nich lądowałem kiedy wracałem z Irlandii i wiozłem do domu euro zarobione na zmywaku.

Gość szeroka spodnica...
Hrabio lotnisko widziales>:-P

Gość obserfatorrka
polska ma lotniskowce od czasu występowania napiętych sosunków dyplomatycznych z madagaskarem ... musimy je miec aby pokazać im kto jest silniejszy a teraz mogą zostać zatopione na morzu libijskim

Gość heheheh,dobre
Wyślemy też drzwi od stodoły i podwodne żaglowce :P

Gość szeroka spodnica...
obserwatorka skad masz takie info? pytam serio....

Gość ehhhhhe
jedyny lotniskowiec made in poland nazywa sie OKĘCIE

Gość obserfatorrka
na tvn 24 mówili a ja im wierze

Gość HrabiaMurghrabiaa
Polskie okręty atomowe wciąż cumują koło Rzeszowa i czekają na rozkaz wypłynięcia w dziewiczy rejs. Niestety żaden generał nie chce się podjąć akcji rozdziewiczania okrętu tłumacząc się kodeksem honorowym samurajów. W Japonii nastąpiły wstrząsy wtórne, przez co zmienione zostało koryto Odry - istnieje ryzyko, że Odra zaleje Suwałki i Ełk. Lotniskowiec na Okęciu został zamknięty z powodu gęstej mgły z palonych opon.

Gość szeroka spodnica...
no oki....nie wnikam..pytam bo nic nie wiedzialam o madagaskarze

Gość szeroka spodnica...
HrabiaMurghrabiaa Polskie okręty atomowe wciąż cumują koło Rzeszowa i czekają na rozkaz wypłynięcia w dziewiczy rejs. Niestety żaden generał nie chce się podjąć akcji rozdziewiczania okrętu tłumacząc się kodeksem honorowym samurajów. W Japonii nastąpiły wstrząsy wtórne, przez co zmienione zostało koryto Odry - istnieje ryzyko, że Odra zaleje Suwałki i Ełk. Lotniskowiec na Okęciu został zamknięty z powodu gęstej mgły z palonych opon. :-D powinienies ksiazki pisac..jestes w tym naprawde dobry:-D

Gość HrabiaMurghrabiaa
Na Madagaskarze król Julian wygłosił orędzie do narodu grożąc siłom NATO zmasowanym atakiem fos. Fosy pożrą nas za pomocą paszcz!

Gość HrabiaMurghrabiaa
W Tajlandii rozegrano finałowy mecz rozgrywek o puchar narodów Afryki. Jedyną bramkę w bezbramkowo zremisowanym meczu strzelił ręką sędzia. Na Madagaskarze trwają przygotowania do odparcia ataków sił ONZ. Król Julian i jego świta siedzą w koronie wielkiego baobabu i okopują się saperkami w powietrzu. Muamar Kadafii udał się do ubikacji donoszą agencje prasowe. Na miejsce wydarzeń wysłano Piotra Kraśko.

Gość szeroka spodnica...
fosy? opisz zjawisko

Gość obserfatorrka
jedyna nasza nadzieja w naszych międzymiastowych pociskach balistycznych TP32... dobrze ,że je posiadamy , ale bez naszych lotniskowców jednak sobie nie poradzimy w poiwerzu dlatego nie wiem dlaczego je wysyłamy do libii

Gość HrabiaMurghrabiaa
Piotr Kraśko relacjonuje wizytę libijskiego dyktatora w toalecie. Nasz dzielny reporter słyszał głusze dudnienie i dźwięk spuszczanej wody. Nasi informatorzy twierdzą, że może to oznaczać załamanie stosunków dyplomatycznych w tym rejonie świata. Piotr Kraśko z dobrze poinformowanego źródła wie, że Muamar użył 3 listków papieru rumiankowego dwuwarstwowego. I nie umył rąk!!!!!

Gość szeroka spodnica...
:-D a czym sie podtarl?

Gość HrabiaMurghrabiaa
Nie bójcie się o pociski. Bateria rakiet Patriot już została do nas wysłana z Tajwanu pocztą kurierską. Dwóch beduinów na wielbłądach pod eskortą mongolskiego oddziału straży granicznej wędruje przez stepy niosąc nam wyrzutnie. Rakiety będziemy mogli wystrzeliwać spod pałacu prezydenckiego, lub z lotniskowca na Okęciu. Fosy są to niezwykle brutalne i zakamuflowane oddziały partyzantów z Madagaskaru. Ich ofiarą padło już kilku murzynów i jeden człowiek.

Gość szeroka spodnica...
:-D dziekuje za wyjasnienie:-D

Gość HrabiaMurghrabiaa
Premier Donald Tusk ogłosił w orędziu do narodu, że z powodu rosnących cen benzyny zaczął słodzić mniej. W Egipcie dwóch polskich turystów zgubiło klapki w Dolinie Królów - rosyjscy archeolodzy uznali to znalezisko za dowód na istnienie materiałów kompozytowych w starożytnym Egipcie. Trwają bombardowania stolicy Estonii. Święty Mikołaj odwołał przyszłoroczne święta i ogłosił przejście na emeryturę. W Warszawie trwają protesty organizacji feministycznych. Protestujące domagają się obniżki cen tamponów i refundację przez NFZ szamponów przeciwłupieżowych. W Libii w telewizji właśnie zaczynają się Teletubisie.

Gość szczery pysk
troche juz przynudzasz

Gość HrabiaMurghrabiaa
Premier Włoch Silvio Berlusconi ogłosił znalezienie pierwszego siwego włosa na jajkach. Z powodu żałoby w całych Włoszech spuszczono flagi do połowy masztu. Rzecznik prasowy odmawia informacji o stanie zdrowia premiera. Trwają negocjacje ze związkiem zawodowym nauczycieli. Uzgodniono, że nauczyciele nie muszą wcale pracować, nauczać będą przez GG.

Gość szeroka spodnica...
:-D a mnie sie podoba

Gość HrabiaMurghrabiaa
Skoro przynudzam to juz nie piszą;( foch!

Gość szczery pysk
pisz pisz nie wszyscy musza czytać nie

Gość szeroka spodnica...
ja czytam..i komentuje..Hrabio do dziela..nie fochaj:-)

Gość hrabiaMurghrabiaaa
Głupio mi się zrobiło, kiedy ktoś napisał, że przynudzam;). Nie będę na siłę błaznował:D ale dzięki Wam bawiłem się świetnie.

Gość szeroka spodnica..
ja rowniez..pozdrawiam

Gość 3D
Koniec świata jest już blisko ,najpierw podrożał cukier , a teraz wysyłamy lotniskowce,przygotujmy się.

Gość Anastazja Nastazja
może od razu zesracie się tym cukrem co? biedacy 5 zł za kilo cukru, ale tragedia normalnie ogłoście żałobę

Gość Grzegorz Kleszcz
POpaprańcy wysyłają w ramach pomocy humanitarnej kondomy i strzykawki jednorazówki (oczywiście - zużyte)