Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wegas Las

Moja koleżanka właśnie na śledziku NK napisała że jest w ciąży

Polecane posty

Gość jareckaaa
jem kuepeł i urodzę kupęł ach ach ach!

Gość jareckaaa
postaraj się o lepszy podszyw gimgówniarzu :P

Gość pupa1977yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dla mnie szczytem głupoty jest wstawienie zdjecia swojego dziecka/dzieci na zdjęcie głowne w swoim profilu nk

Gość Alka255
jareckaaa- spokojnie , ona myśli że jest taka dojrzała itp. itd. ale to wyjdzie w praniu :)

Gość jareckaaa
babcia biła mnie kablem od prodiża :(

jareckaaa szmato, o czymś takim jak literówka nie słyszałaś? :) kurewko z wykształceniem :) ? chuj ci do tego kto kiedy w ciążę zachodzi pierdolona plotkaro :]

Gość jareckaaa
Hahaha i takie dzieciuchy mają potem wychowywać dzieci. W głowie się nie mieści. :O

Gość Disckw
magic a tatusia znasz, czy za duzo wypilas, zeby pamietas tamta impreze?

Gość jareckaaa
kąłdor leć pod latarnię, bo ci psiapsiółki z gimgówna najlepszą miejscówkę zajmą i alfons cię kopnie w dupę-po co mu kurwa która zamiast przynosić zysk przesiaduje na kafe i pierdoli jak potłuczona?nie zapomnij o durexach dziwko :P

Gość jareckaaa
lubięł placki mniam mniam

jareckaaa jakbym miała matkę jak ty [zawistną i plotkarską] uciekłabym z domu przed 18-stką :)

Gość jareckaaa
jako kondoma używam flaka po kaszance

Gość jareckaaa
ja gdybym miała matkę jak ty [ mniej niż zero ] własnoręcznie dokonałabym na sobie aborcji :P a podszywy...hmmmm....nudzicie :P

Czemu tak sie przyczepili wszyscy do magicstone? Mowicie, ze pisac na nk o ciazy to glupota a sami co robicie? To jej sprawa, jej ciaza, jej zycie i jej dziecko. A miec 19 lat i byc w ciazy, to chyba nie jest obicach w dzisiejszych czasach w ktorych nawet 12 latki maja dzieci :/ Ja mam 20 lat, corke 5 miesiecy, i nie uwazam sie za zepsuta gowniare, a mala bardzo mnie zmienila. Jestem odpowiedzialna i dojrzala. Nie zaluje i nie zalowalam niczego. Mam meza i cudowne zycie. I co Wam do tego ille mam lat, skoro zyje jak zyje? Nawet byscie nie pomysleli widzac mnie. Reasumujac. Magicstone - blog to nie glupota. Masz potrzebe prosze bardzo. Zycze Ci szczescia i powodzenia. : )

Gość jareckaaa
''Mowicie, ze pisac na nk o ciazy to glupota a sami co robicie'' Aha,czyli wg ciebie to szczyt inteligencji? :D

Gość jareckaaa
Ach suka ze mnie,bo nie puszczam się tak jak wy:) Buahahahahahahahahaha.Tekst młodej mamusi. Kurewki,które się nie puszczają? Ech,marną masz wiedzę o życiu.

Gość Sanetta
weirdgirl czytam twoj tekst i sie zastanawiam:zrobili cie po ciemku?

czyli według Ciebie uprawianie seksu z partnerem to puszczanie się :) gratuluję inteligencji :) kurwa to osobowość, nie błona dziewicza ;)

Kąłdor fakt racje masz. A co gdybym nie była matka i napisalabym Ci ze jestes suka, lepiej by Ci bylo? I nie puscilam sie. Moze Ty to robisz, ale ja nie. Zrobilam to swiadomie, i zal mi Ciebie, skoro tak wszystkich traktujesz, daleko zajdziesz nie ma co.

Gość jareckaaa
To,że wyrażam swoje zdanie i nie piszę o byle sraczce na nk,to znak,że jestem kurwą.:)Twoja riposta mnie zadziwia.:P Hahahaha trzeba było nie wyskakiwać z tym,że jestem suką.:P Bo to młoda mamusiu,że mam własne zdanie,nie oznacza,że moim obowiązkiem jest niańczenie bachorów w wieku 20lat!

Gość Sanetta
chuj cie to obchodzi bronisz magic bo jestes w takiej samej sytuacji a wszyscy ktorzy maja inne zdanie sa sukami i szmatami gratuluje myslenia zastanawia mnie na kogo wychowasz swoje dziecko z takim pogladem

jarecka-to nie znaczy, że masz prwao obrażać młode matki, bo to ty zaczęłaś :O

Ale ja Ci nie kaze tego robic, ja chcialam to mam i juz :D Mam swoje zdanie, Ty tez i jest dobrze, a z ta suka to raczej ironia byla niz na powaznie : ) Swoja droga ja nawet nie mam nk i face, wiec mam to gdzies co ktos tam pisze :P

Gość dfgsafasaf
kąłdor NIE MASZ ANI BŁONY ANI OSOBOWOŚCI JESTEŚ DNEM :P:P:P:P

To pomysl na kogo wychowala Cie Twoja matka, skoro pierwsze co robisz po wejsciu na topic, to bluzgasz mnie, bo mysle inaczej niz Ty. Brawo :)