Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wegas Las

Moja koleżanka właśnie na śledziku NK napisała że jest w ciąży

Polecane posty

Gość jareckaaa
k - Napisałam co o tym myślę,bo mam takie prawo! ty masz prawo nazywać mnie kurwą,więc dlaczego ja nie mam prawo obrażać kogo mi się podoba?Gdzie tu kurwa logika hę?! w- fajna ironia nie ma co. :o

Gość Sanetta
ty bluzgasz innych ja bluzgam ciebie taki mam kaprys i chuj ci do tego

Ide stad bo wstyd mi ze siedze na takim gownie z takimi osobami bez tolerancji dla innych, tych swiadomych i nieswiadomych. Kąłdor - powodzenia biedulko :)

Gość dfgsafasaf
LICZ NA TO,ŻE KIEDYŚ CIĘ UŚPIĄ Z LITOŚCI :D:D:D:D:D

jarecka i sanetta-wasze wypowiedzi zalatują trochę późną podstawówką :)

Gość jareckaaa
Jasne,najlepiej rzucić ''suką'' i iść z foszkiem,bo niechcący zrobiło się z siebie debilkę. :) Brawa dla ciebie.Pani już dziękujemy!

Gość jareckaaa
Jasne-nawet nie umiesz się odnieść do tego,co napisałam.:D Nie jesteś mistrzynią ciętej riposty,więc wyskakujesz z tekstem o podstawówce,który jest tak samo infantylny jak ty.

a ty wyskakujesz tekstem z gimgównem :) weirdgirl -dziękuję ;) dfscośtam-Ciebie to nawet kijem nikt nie tknie :)

Gość jareckaaa
Mam dla ciebie radę: dyskutuj dalej sama ze sobą.Nikt tak nie zrozumie głupiego jak drugi głupi.

kąłdor-mam do Ciebie prośbę :) wyjdź z tego tematu, bo jarecka ma najebane we łbie :)

Gość dfgsafasaf
BĘDĄ CIĘ DOIĆ NA STAROŚĆ A Z TWOJEGO SKWAŚNIAŁEGO MLEKA WYRABIAĆ OSCYPKI:D:D:D:D:D:D:D STARA PIERDOLONA KURWO UMYJ CIPSKO PASZTECIE ZAJEBANY JESTEŚ WYKURWISTYM W KOSMOS ZEREM I PRZYZWYCZAJ SIĘ DO TEGO TĘPA DZIWKO Z RAKIEM MÓZGU:P:P:P:P:P:P:P PIERDOL SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam wrazenie ze wiekszosc pomaranczy to jedna i ta sama osoba ale to szczegoł i dziekuje kąłdor i weirdgirl. a odpowiadajac na pytanie czy znam tatusia, to zaskocze moze tutaj wielu TAK ZNAM i to od wielu lat moje dziecko, moje zycie