Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebarwiona

Zbliża się lato,a ja...

Polecane posty

Gość przebarwiona

mam przebarwienia na twarzy które wyglądają strasznie :o i to w takim miejscu że trzeba pudrować za każdym razem a i tak prześwitują :O choc raz chcialabym wyjsc bez podkładu,poopalać się jak dawniej a tak to jestem zmuszona za każdym razem nakładać puder i nie moge dac cerze oddychac , albo siedziec w domu i sie nie pokazywac.... Postanowiłam się wziąć za siebie,przez 2 miesiące używałam kremu wybielającego, robiłam mocny peeling (domowy;) ) i nic :( nie śpię na forsie,ograniczony budzet niestety :( nawet nie wiem od czego te przebarwienia są. Czy da się to jakoś wykryć? Dodam,że THS robiłam, jest w normie.

Gość ze tak spytam
a co ma do tego ze zbliza sie lato? w zimie nie mialas? te przebarwienia moga byc od zaurzen hormonalnych np

Gość przebarwiona
co ma do tego lato? w zimę jest chłodno, podkladu uzywam, a jak sie zbliza lato to cera sie opala,przebarwienia nasilaja i jest problem.Mam to od kilku lat.. czyli musze isc na wszystkie badania ? Byłam u dermatolog,pogdybała , zapisała lek a efektów brak. :( Słyszałam,że jakąś lampą można to sprawdzić, jest może ktoś bardziej rozeznany w tym temacie?

Gość przebarwiona
*dermatologa wyzej jeszcze nie dopisalam,oczywistej rzeczy,jaka jest bledsza cera w czasie zimy

Gość tjnyrj
jakiego typu to sa przebarwienia? po pierwsze to jesli wystepuja tzreba uzywac caly rokwysokich filtrow bezwzglednie bo inaczej ebdzie sie to nasilac...