Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annaan

usta -pms-350

Polecane posty

Witam:) dwa lata temu mialam powiekszane usta preparatem PMS....myslalam ,ze usta sie troche zmniejsza ale niestety nie:(....niestety nie czuje sie juz dobrze z tak duzymi ustami:(..prosze o pomoc.. czy znacie jakies sposoby by je zmniejszyc???

Gość Goscik
Tez mam ten problem. Juz od czternastu lat. Pytalam juz przeroznych chirurgow plastycznych, ale nikt nie czce sie tego dodjac bo ryzyko za duze, ze efekt bedzie gorszy niz przed zabiegiem. Uzywam juz od lat w domu slaby medyczny laser (6 mW), taki jak stosuje sie na opryszczki i na blizny. Pomaga na tyle, ze chroniczna opuchlizna ust dosyc mocno schodzi i usta na jakis czas jakby sie regeneruja. To dlatego, ze wlasnie slaby laser( typu soft laser) leczy stan zapalny (kazdy injekcja substancji sztucznych powoduje lekkie chroniczne zapalenie) i skurcza tkanke. Sproboj tez. Bez lasera ja nie wychodzilabym juz z domu, bo bygladalabym jak jakas Pamela Anderson dla biednych. Niestety jestem zdana na regularne zabiegi. Ale jakos zawsze znajduje czas, bo chwilke przed telewizorem zawsze mozna wykozystac na to. P.S. Mieszkam w Niemczech, wiec nie wiem, czy soft lasery sa w Polsce od tak dostepne. Ale wydaje mi sie ze chyba tak.

rany to jakis cud:)...dziekuje...prosze napisz mi jeszcze ile czasu..naswietlasz sobie usta tym laserem ...godzine...15 minut...?..jeszcze raz Dziekuje:)

Gość wioka
jesli chodzi o usta to swietny jest dr Zdzitowiecki z gdanska, do niego mam zaufanie

Gość Goscik
@annaan Naswietlam zawsze wtedy, kiedy mam kilka minut czasu. Na przyklad rano po nakremowaniu twarzy, potem jeszcze raz wieczorem przed telewizorem. Nie musi to trwac dlugo (kwadrans dziennie wystarcza). Wiedomo- im wiecej tym lepiej! Staram sie naswietlac regularnie, bo gdy nie naswietlam kilka dni, effekt pomalu znika (jednak nigdy nie znika calkowicie-- tak tragicznie jak wygladalam przed tymi zabiegami na szczescie nie zadzylo mi sie juz wygladac, nawet po dluzszej przerwie). Uzywam zimny laser od roku 2000 i jestem bardzo wdzieczna za ta mozliwosc. Usta po tych zabiegach momentalnie sie kurcza, nie sa wcale wypukle i nie sa podraznione. Kilka dni temu dokupilam sobie drugi laser, takze naswietlam dwoma laserami na raz (2 x 6mW) i efekt mam super! Moj dermatolog tez jez bardzo zadowolony z efektow, bo nawet moja tendencja do opryszczek calkowicie znikla. Jezeli myslisz o zakupieniu lasera, to musi to byc zimny laser, ale nie lampka / dioda w skali podzwerwieni-- to komletnie nic nie daje. Zimny laser powinien miec jak najwieksza moc (zwykle standardowe lasery do zabiegow domowych maja mniej niz 5 mW, ale zdazaja sie z 6 mW, 8 mW i nawet 100 mW). Wazne zeby byly jeszcze w skali zimnego lasera (ale gorace lasery chyba sa dla oob prywatnych niemal niedostepne). Gdy kupisz sobie laser naswietlaj z kilku centymentrow dystansu od ust i przesuwaj swiatelko bardzo, bardzo pomalu po ustach. Stwierdzilam, ze to przynosi najlepsze efekty). Pierwsze efekty zobazysz juz po pierwszym razie. I uwazaj na oczy! Promienie lasera nie moga dostac sie do oka, nawet niebezposrednio. Pozdrawiam z Hamburga

mam ostatnie pytanie i jednoczesnie prosze o podpowiedz...mysli pani ze ten laser bedzie dobry? jednoczesnie bardzo dziekuje:) SOFTLASER SL 30 FIRMY Beurer NOWOŚĆ REWELACJA „Terapia światłem - Energia dla komórek Światło softlasera działa na blizny, zmiany skórne, przebarwienia, zwalcza opruyszczkę w zarodku, rozjaśnia piegi Wspomaga zabiegi biodermonbrazji blizn i rozstępów SOFTLASER - laser miękki PRODUKT MEDYCZNY - wiązka światła 635 - 670 nm - 6 mW Zastosowanie : nieżyt nosa i opryszczka, zapalenie błony śluzowej jamy ustnej, zapalenie kącika ust, trądzik, małe blizny i zmarszczki Działanie : SOFTLASER wysyła wiązkę światła, którego promienie dostarczają energię do źródła komórek skóry (znanych jako mitochondrium), pobudzjąc w ten sposób ich własną energię, która zwiększa produkcję adenozyny triphosphate (Atp). To z kolei potęguje siłę regeneracji komórek. Wiązka światła SOFTLASER-a dostarcza komórkom biologicznej energii. Przykłady zastosowania dla światła Softlaser: