Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika_PPP

Zdradza ją ze mną...

Polecane posty

Gość Dominika_PPP

Kocham sport. Kiedyś trenowałam profesjonalnie, teraz pozostałam przy siłowni kilka razy w tygodniu, bo to ciągle siedzi gdzieś głęboko we mnie. Znalazłam sobie wypasioną siłownię w małym mieście obok mojego, dojeżdżam tam. To JEGO siłownia. Zaczęliśmy rozmawiać - tu tym, tu o tamtym. Mówi, że oczarowałam go spojrzeniem, powiedział, że jest diabelskie i namiętne (słyszałam to od kilku facetów - może coś w tym jest:) ) i że jak kiedyś spojrzałam mu w oczy, to od tej pory nie może przestać o mnie myśleć. On jest po 30stce, po przejściach, to imponująco zbudowany facet. Jest zajęty, jego dziewczyna też pracuje na tej siłowni, w recepcji, są ze sobą ponad rok. Zaczął pisać do mnie smsy, że nigdy nie poczuł takich dziwnych emocji do nikogo jak do mnie, ja z resztą czuję to samo. Imponuje mi w nim dojrzałość, powaga, pewność siebie, megamęskość, która mnie strasznie pociąga. Zakochałam się, czuję się cudownie. Spotkaliśmy się dopiero kilka razy. On powiedział, że jej nie kocha. Nie mieszkają razem, za to ona podobno kocha go bardzo. Wiem, to chore, on należy do niej, ona jest dla mnie miła, a ja kradnę jej faceta. Ale tak jak ja jego, on opętał mnie - moje myśli, emocje, całe moje wnętrze. Ale czy to dalej może tak wyglądać??? Kiedyś będzie się musiało skończyć, albo w jedna, albo w drugą stronę...

Gość Dominika_PPP
Głupi podszyw.

Gość jsezamkowa
pitu pitu,nie kocha jej i takie tam bajeczki:O to po co sa razem skoro nic ich nie laczy? ma dobry bajer,przeciez nie powie Ci ze ja kocha skoro chce Ciebie zdobyc,to logiczne

Gość No więc właśnie
Skoro taj go opętalas, skoro nigdy czegoś takiego nie czuł to dlaczego nie odejdzie od dziewczyny? Facet po przejściach i funduje przejścia innym? Oszust i tyle. Dziewczyno, otwórz oczy. Bajkopisarzy jest pełno na świecie.

Gość jsezamkowa
sluchaj ,nie wierz mu,nie sa malzenstwem a mimo to sa ze soba i on nie odejdzie to cos w tym jest,nie sadzisz,a poza tym skoro go tak zafascynowalas to czemu ukrywa ta znajomosc,czemu nie zostawi jej?proste--chce miec Was obie,upiec 2 pieczenie na jednym roznie,a moze jest jeszcze trzecia ktorej tez wciska takie kity?dziwczyno otworz oczy i zapytaj go kiedy ja zostawi,zobaczysz co powie

Gość Dominika_PPP
Chce od niej odejść, nie spotykamy się długo, ja jestem młoda, nic mu nie obiecywałam. To widać, że ona jest mu obojętna, nie kryje się nawet ze mna... Nawet sam rozgląda się za facetem dla niej, ciagle o tym mówi...

Gość jsezamkowa
mowic to moze,niech lepiej dziala,najpierw niech odejdzie ,bo poki co pieknie mowi tylko ma was obie i mydli Ci oczy

Gość -p987-08976
buahaha łykasz wszystkie sciemy jak mlody pelikan:D:D

Gość Dominika_PPP
To wszystko jakies chore... Nigdy nie byłam kochanka, tą drugą. Nie narzekam na powodzenie. Ale teraz....

Gość Dominika_PPP
Czyli co jestem głupia i źle robię wg was? Mam to skończyć?

Gość dziewczyny z kafe to my
on cię kłamie chce żebyś roczny karnet wykupiła:P

Gość Dominika_PPP
Nadmienię,iż oni mają małe dziecko,ale małżeństwem nie są.No trudno-jakby co to dzieciaka może odwiedzać,tego mu niestety nie mogę zabronić,choć wolałabym,żebyśmy byli tylko we dwoje.

Gość Dominika_PPP
Kupiłam dwumiesięczny. :P

Gość Dominika_PPP
Naprawdę się na niego nakręciłam i nie zrezygnuję z niego tak łatwo.Chcę go!Muszę się pozbyć tej jego lasko,może podpowiecie mi jakąś małą intrygę?

Gość Dominika_PPP
Kurrw* z tym DZIECKIEM TO PODSZYW!!!!

Gość Dominika_PPP
A może złapię go na dziecko?Jak myślicie?

Gość Dominika_PPP
Ja mu wierzę,wiem,że on jej już nie kocha,tylko jest z nią z obowiązku.No wiecie...dziecko.

Gość Dominika_PPP
Jakis poje* podszywa sie, jakies debilne wypowiedzi to nie moje. Juz nic nie bede pisała.

Gość Dominika_PPP
Ona do niego nie pasuje.Jest brzydka,niska,gruba,ma tłuste włosy.Nie to co ja.

Gość Dominika_PPP
Tak wiem,jestem dziwką,ale nic na to nie poradzę.

Gość Dominika_PPP
i mam 15 lat

Jaki on szlachetny, rozgląda się za facetem dla niej. Haha, no proszę Cię. Jakby mi facet powiedział, że kocha inną, ale postara się znaleźć mi innego, to pierwszy raz w życiu sprzedałabym liścia. Dałabym sobie z nim spokój dopóki oficjalnie się nie rozstaną. Poza tym co to za megamęskość skoro jest z kobietą, której wcale nie kocha. Większy szacunek miałabym do faceta, któy chodzi na dziwki niż do takiego, który oszukuje porządną kobietę.

Gość Dominika_PPP
Kto ci powiedział,że on się rozgląda za facetem dla niej?

Gość Dominika_PPP
a bice mam takie wyrobione że jak mu nie stanie to zawsze mu tak wpierdole że na śrutowanie szczęki jedzie:D

Gość Dominika_PPP
a w ogóle na tej siłowni to jest super nawet klocki lego w kącie mamy :classic_cool:

Gość Dominika_PPP
To z lekka fałsz,bo tak prawdę mówiąc,to ja mu obiecałam,że rozejrzę się za kimś dla niej.Z dzieckiem niech się spotyka,proszę bardzo,ale ona niech sobie znajdzie innego.I ja jej w tym pomogę.

Gość Dominika_PPP
i bardzo lubie bawić sie tymi klockami

Gość Salaam
W życiu kobieta powinna kierować się dwoma zasadami: Nie wyrywać zajętych Nie rozbijać małżeństw

Gość No więc właśnie
Postaw mu warunek albo ona albo ty bo ty trójkątow nie lubisz. Jeśli odejdzie od niej znaczy że mu zależy jeśli nie to byłaś tylko laską która chciał zaliczyć.