Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Balaganiarka 2011

Pomozcie mi jesli macie jakikolwiek pomysl

Polecane posty

Gość Balaganiarka 2011

Otoz sprawa polega na tym, ze jestem chomikiem. Strasznym. A do tego kiedys kupowalam doslownie, co popadnie. Obecnie mam problemy finansowe, a w domu pelno niepotrzebnych rupieci. Mnostwo. Sa to nowe i uzywane ksiazki, ubrania (i to kilka rozmiarow, bo chudlam i tylam), materialy do szycia i inne rzeczy (np. glosniczki co MP3, nie otwarte rolki tapet, bizuteria). Kiedy tylko wchodze do swego domu, zaczynam sie bardzo zle czuc. Przeraza mnie wygladajaca ze wszystkich katow ilosc gratow. Z drugiej strony, nie potrafie tego wyrzucic, bo brakuje mi teraz pieniazkow, a wiele z tych rzeczy jest po prostu nowe. Chcialabym to nawet niedrogo sprzedac albo wymienic na rozne rzeczy i tu zaczynaja sie schody. Tego jest mnostwo :o Nie mam czasu kazdej rzeczy dokladnie obfotografowywac, obmierzac i opisywac jej stanu. Zamiescilam ogloszenie na forum mojego miasta, ze mam sporo rzeczy na sprzedaz lub wymiane, ale wszyscy prosza o dokladne zdjecia i to nie jakichs wybranych rzeczy, a najlepiej wszystkiego. Nie chce sie w to bawic, nie dam rady. Juz kiedys wyslalam jednej pani zdjecia 50 par kolczykow, po czym ona powiedziala, ze szuka swarovski, ale nie przezroczyste, ale w jakim innym kolorze... Macie moze pomysl, co zrobic? Bo ja siedze w wielkim balaganie i rece mi po prostu opadaja...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować