Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuri nagashashi

Zmiana odżywiania czyli to od czego szybko urosłam!

Polecane posty

Gość yuri nagashashi

Słuchajcie pewnie większość mi nie uwieży ale musze sie czymś pochwalić :D otóż jeszcze nie dawno miałam 153 cm wzrostu! a mam 17 lat :O malutko i do tego byłam troche grubsza :( nie tak dużo ale zawsze. zawsze jadłam nie zdrowo od dziecka, słodycze, słodycze i fast foody! mało sie ruszałam, nie lubiłam dużo chodzić :O Postanowiłam zmienić coś w swoim życiu, zaczełam zdrowo jeść, zrezygnowałam radykalnie z niezdrowego jedzenia jadłam same: owoce, warzywa, orzechy, kanapki z dzemem, piłam dużą ilość mleka codziennie! jadłam drożdze itp. wszystko bez żadnej chemii :) i sportu, dużo sie rozciągałam! jakie były efekty: - schudłam, bardzo szybko po paru dniach zaczełam szczupłeć. i urosłam!!! w 2 miesiące :D dziś mam 162,5 cm wzrostu. Czyż to nie dziwne jak zareagował mój orgaznizm? :O nie wiem czy u innych ta metoda by zadziałała, ale u mnie tak :) jestem szczęśliwa i to nie żadne prowo, przysięgam:) i co najlepsze lepiej sie czuje, jednak jedzenie ma dużo wpływ na człowieka :D

Gość yuri nagashashi
up

spox ja mam 16 i 158 i chcialabym podrosnac a odzywiam sie tak roznie zdrowo i niezdrowwo

Gość czy ja wiem czy to takie
dziwne? Ja urosłam jeszcze po 21 roku życia - w tym wieku jeszcze można urosnąć, niezależnie od sposobu odżywiania