Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pułkownik Śliweczka

Poważny problem z kafeterią.

Polecane posty

Gość Pułkownik Śliweczka

Otóż posiadam dwa zarezerwowane nicki - Pułkownik Śliweczka - Sexowna dupcia, i dlaczego one są pomarańczowe jak je wpisuje a nie czarne? Kilka tygodni temu dostałam bana na zakładke "moje konto" na innym komputerze który m zupełnie inny ip, również jest ban, jak to możliwe skoro z tego drugiego nigdy nie było wchodzone na kafeterie? i dlaczego powyzsze nicki jak je wpisze to zamiast wpisać hasło i żeby były czarne to są pomarańczowe, zalogować się na preferencje tych nicków nie ma problemów :(, prosze o pomoc

''dlaczego one są pomarańczowe jak je wpisuje a nie czarne?'' Bo nicki zostały zablokowane i póki nie zostaną odblokowane przez moderatora będą pomarańczowe. ''bana na zakładke "moje konto"' Na czym polega ten ban? ''zalogować się na preferencje tych nicków nie ma problemów'' Dziwne, kiedyś było tak, że na zablokowane nicki nie dało się zalogować w preferencjach i nic w nich zmieniać.

Gość Piszesz w Google tak
Pułkownik Śliweczka,o 20-ej wbijaj na radyjko.Będzie świetna zabawa.:)

Poprawka: zalogować dało, ale już zmienić nie, przy zatwierdzaniu był jakiś problem.

Gość tez takkiedys mialam
zeniemialam dostepu na opcję"moje konto"

Gość będzie po problemie
Proponuje autorowi napisać do moderatorów maila i poprosić o odblokowanie nicków. Mail: kafemoderacja@firma.o2.pl