Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuri nagashashi

prrawdziwaowieczkaboża- piprzy jakieś farmazony

Polecane posty

Gość yuri nagashashi

czy ta kobieta jest normalna? :O wszędzie sie udziela na kilka stron komentarzy i zrozumieć jej nie można :O

Gość ..Obserwator..
Nie, ta osoba nie jest normalna ma zaburzenia osobowosci, dzis pisze ze mieszka w polsce, jutro ze w niemczech, raz ze jej matka popelnila samobójstwo, a nastepnie, ze ją w końcu odnalazła. Jest poważnie chora... a teraz czekajmy az Owieczka tu wpadnie i zacznie pisac od rzeczy :)

Gość Robi wam tym coś złego?!
Krzywdzi was?! NIE! Więc zostawcie ją w spokoju!

Juz tu jest multum wątków na jej temat... Po prostu nie czytajcie tego i nie zwracajcie na nia uwagi... Jest chora.

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Już jestem Byłam w sklepie kupić se soka z muliwinami i trochę pomarańczy na dzisiejszy samotny wieczór. I jestem z powrotem. Co wy na to? Ten Amerykanin chyba jednak się zabił. I po co ja pisałam tego bloga? Przez niego nie mam doktoratu i TELEFONy głupiej koleżanki. I tyle się napracowałam a wykończyło mnie 2 samobójców. Niezłe. Tak by mi o wyglądało. Ale teraz lesby mordercze NAWET MI POMOGŁY, że mnie wyrzuciły. Idę tak ulicą wiecie i myślę - może nie mam racji, może w pracy fizycznej trzeba tak deptać kwiatki. A bo nie poszłam na to pole bo nie powinno się deptać tych kwiatków i chodzić po paletkach. Wszędzie to powiem wiecie. Powinni je obryczeć te pijane Polki - co to wyprawiają. Czy naprawdę muszą mieć wszystko odwinięte? To niech se to same zawijają z powrotem, nie? Kogo to obchodzi. Jeszcze żebym z nimi tam siedziała. Ach - bez sensu. Folie całe dziurawe, bez sensu. A poza tym żeby była straszna pogoda wiecie, tam ciepło było, a mnie było trochę niedobrze i sobie usiadłam bo jakby jeszcze nie wiadomo jaki mróz był czy deszcz - słońce świeciło, gówno im wielkie by się stało. Godzinę miał mi odpisać idiota i tyle. To mnie wyrzucił jak psa jebany Arab. A powiem wam jak go widziałam to mi sie flaki w żołądku przewracały. A tego właściciela też wiecie - i tak go wyjebają z tego i tak bo tylko kasa. Co on se tam nie myśli. Nie ożeni się to go wyjebają i po co mu to wszystko. A ta praca cała taka nieuczciwa, że te lesby też wylecą z tego mieszkania. Co one sobie tam nie myślą wiecie. Tam była inna załoga już i marnie skończyła, a one co - inaczej skończą? One są pojebane w łeb. Poszło wyłącznie o to, że własciciela trzeba było słuchać bo by go jeszcze ograły i tyle Niemki. I tylko takie pytanie MOJE - co to za nasiona produkują Niemcy. Bo nie wiem jakie mają nasiennictwo. W Polsce jest pełno nasion a tam nie mam pojęcia. Jak mają dużo swoich nasion to miały rację a jak nie to nie i słusznie je wyjebał, ale tego nie wiem. W Polsce jest pełno nasionek kwiatków - w każdym sklepie. A w Niemczech się nie znam W PORÓWNANIU DO Anglii, Holandii. Wiecie - ja tam chciałam być 5 tyg. MAKSYMALNIE W SUMIE - żeby dorównać do czekolad. NO ale nie udało się i tyle. No 7 tyg. MAKSYMALNIE NA MAKSA i koniec. A tu 2 i koniec. Szkoda kasy i tyle. Bo dalej to co - z ogrodnictwem coś? Praca fizyczna? I ile to tak tyrać będę. PÓŁ ROKU maksymalnie chciałam tyrać albo rok na mieszkanie, a tu pól roku na zupę z gwoździa. Niezłe. To jest Polska. A ci tam wiecie chyba tylko zwroty z podatków liczą. Mają dzieci wiecie, NIE SPOLCZUJCIE im bo są takie zwroty za dzieci. Za jedno dziecko 8 tys. zwrotu dostaniesz podatku dostajesz jak pracujesz cały rok, a że go nie widzisz to tam - telefon jest, net wizualny... a wiecie - że są nienormalni tam to też nikogo nie obchodzi. Taka matka trójki dzieci - gadasz do niej, a ona ODJAZD - trzeci wymiar. No ale podobno ja jestem nienormalna. Idę se zjeść cosik dobrego. Jeszcze budyń zjadłam, ale mi nie smakował coś. Czekoladowy.