Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No więc właśnie

Nienormalna gorączka... Poradzcie cos

Polecane posty

Gość No więc właśnie

Syn mojego kuzyna ma 5 miesięcy. Jakieś 3 tygodnie temu miał zapalenie oskrzeli ale wszystko minęło. Chyba. Od jakiś 10 dni ma gorączkę ponad 38 stopni. Miał robione badanie krwi moczu i niby nic nie wykazały. Napewno nie jest to też od zębów. Ale przecież to Kurcze nienormalne żeby tak długo utrzymywała się temperatura tak bez powodu:( Może spotkaliście się z takim przypadkiem? Poradzcie coś proszę

Gość kijevna
mój syn miał przez 8-9 dni taką i ciut wyższą gorączkę (w porywach do 39) - głównie wieczorami, lekarz go osłuchał też nic nie stwierdził, potem mu przeszło na 5 dni, a potem dostał nagle ponad 40 stopni i wylądowaliśmy w szpitalu z sepsą - dopiero w szpitalu zobaczyli na rentgenie małe zmiany w płucach (odma na kawałku), a szczegółowe badani krwi wykazały pneumokoka (lekarze doszli do wniosku, że najpierw zaatakował płuca, a potem zakaził krew) ale mam nadzieję, że u Was to co innego...

Gość No więc właśnie
O Kurcze to mnie wystraszyłas

Gość kijevna
nie stresuj sie - obserwuj. moj mial wtedy ponad 2 lata... a tu moga byc zeby...licze, ze sie inne kafeterianki na temat goraczki przy zabkowaniu wypowiedza, bo my mielismy bezobjawowe cos na zbicie goraczki maly dostaje?

Gość czytać nie umiesz?
rtg płuc zróbcie.. u mojego tak się objawiło niewykrywalne osłuchowo zapalenie płuc