Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvva

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość malvva

Spotkaliśmy się 5 razy (standardowo kawka, kino, były kwiaty itd) i za kazdym razem buziak w policzek na powitanie i pożegnanie. Nawet nie probował czegoś więcej. Nie chodzi mi o seks bo nie jestem puszczalska ale przeciez mógłby mnie chociaż przytulic, chociaż bym wiedziala ze mu zależy :P W takim razie chyba nie jest chyba typowym ruchaczem? Albo traktuje mnie jak koleżanke? Jesli tak to w takim razie nie wiem dlaczego często mówi mi że ładnie wyglądam, interesuje się tym co u mnie albo że dla mnie mógłby sie poświęcić i zrobić daną rzecz itd... O co chodzi?? Miałyście tak?

Gość hmmmmmlll
skad jestes? znam jednego takiego ktory nie ma po prostu odwagi zeby zrobic jakikolwiek krok aby dziewczyna pomyslala ze zalezy mu na niej troche bardzej niz na zwyklej kolezance.

Gość malvva
a jakie to ma znaczenie skąd jestem? :P Ale to on się zaczął ze mną umawiać, a poznalismy sie przypadkiem. z tego co napisałam to on "jakieś" tam kroki robi gdyby był ciepłymi kluchami to by nawet nie zadzwonił.

Gość hmmmmmlll
kurcze no znam identyczne styuacje jak opisujesz. i nie potrafie pojac z czego to wynika. wiekszosc facetow wie jak sie ''zabrac'' za dziewczyne. a ten umawia sie, kawka, herbatka, dzwoni do niej i nic... nie potrafi zrobic nic wiecej, nawet dotknac, powiedziec czegos zeby wiedziala, ze mu na niej zalezy. po pewnym czasie dziewczyna zaczyna olewac. (moze widzi ze nic z tego nie bedzie skoro on taki ciapowaty i tak naprawde nie wiadomo czego chce?) a potem on umawia sie z nastepna i jest to samo ;)

Gość hmmmmmlll
spadaj stad

Gość hmmmmmlll
czytaj ze zrozumieniem to bedziesz mial odpowiedz

Gość malvva
hmmmmmlll ale on raczej nie sprawia raczej takiego wrażenia ;) chyba ze to jakiś bawidamek który sam nie wie czego chce. powiedział mi że gdy mnie poznał to zerwał ze swoją dziewczyną - kurde jakaś czerwona lampka od razu mi się włącza w głowie :o

Gość malvva
ktoś się może jeszcze wypowie? ;)

Gość malvva
:)

Gość malvva
sosssssss dzięki za pocieszającą wypowiedź, tym bardziej że z perspektywy faceta :) A żadna Cię nie olała przez takie podchodzenie do sprawy i cackanie się jak z jajkiem? :P

Gość malvva
sosssssss jeszcze raz dzięki, przynajmniej zasnę spokojnie dzięki Tobie i chyba kolej na mój ruch :P Tylko nie mam pojęcia co w ogóle zrobic Jeśli jesteś pewien że nie teges to po co to ciągnąć? ;)

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
laska nie bądz taka szybka daj chłopakowi sie rozkrecić ..a nie wyszukuj problemów ... Kobiety maja jedną dużą wadę wyolbrzymiają sytuację ,zaraz doszukuja sie nie wiadomo czego ! litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11