Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawkowa92

Lacibios Femina.

Polecane posty

Witam! Szukałam odpowiedzi w innych tematach, jednak nie znalazłam. Jeśli już było, to przepraszam :). Jestem w trakcie terapii antybiotykowej, leki biorę już od tygodnia, został mi jeszcze tydzień. Dziś rano obudziłam się z lekkim swądem w okolicach intymnych, po dość pozytywnych opiniach na forum pobiegłam do apteki właśnie po Lacibios Feminę. Zażyłam jedną tabletkę po południu. I tu pojawia się moje pytania do osób z doświadczeniem w tej sprawie. Po jakim czasie odczułyście ulgę :)? Wieczorem swędzenie nasiliło się, co jest troszkę dokuczliwe. Proszę o pomoc :)

Gość ege_bege
wyglada na to, ze masz grzybice i zadne lacibios femina tu nie pomoze.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Dziala profilaktycznie raczej, a nie leczniczo. Powinnas zaczac brac rownolegle z antybiotykiem.

Gość niewiasssta
Ja mam tylko jedną radę. Nie czekaj, zasuwaj do apteki, mi bez recepty pomogły globulki vagical. Są też bez recepty globulki propolisowe, ale ja nie chciałam ryzykować, bo mogą powodować podrażnienie. Z tym, że to pomoc doraźna, raczej już jak jest swędzenie, to tylko ginekolog. Jak swędzi na zewnątrz, to ewentualnie maść clotrimazolum daje ulgę.