Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenada jakich na kafe wiele

JAGODA-Zobaczcie jeden z jej najnowszych wpisow...

Polecane posty

Gość i kto to mowi....
na 28 wpisow na topiku - 15 autorki kretyki:O haha:Dchyba dziewczyno masz powazne zaburzenia:D

Gość zakazane husteczki
ja dowiedziałam się podczas zajęć w szkole rodzenia, że husteczki są niemile widziane

Noooo, widze ze nastepny topik o mnie :D Ale coniketore maja porabane we lbie, zwlaszcza autorka. Pewnie Ci kiedys napisalam kilka slow prawdy i teraz sie mscisz :D zreszta moim zdaniem bardzo nieudolnie . No ale czego mozna sie spodziewac po scierwie ktore pisze na pomaranczowo i na dodatek niezbyt inteligentnie. Dobrze ze iektorzy na kafe maja troche rozumu w glowie i nie polecieli z krytyka na mnie :) Autorko, powiem ci ze w ogole twoj tekst o mnie jest tak zenujacy ze az nie mam ochoty tego komentowac.

Gość no tak widze ze
znowu temat o jagodzie maglujecie :P

Gość POWIEM JEDNO
widzę że komuś się nudzi PROPONUJE TROCHE DYSTANSU do fafe! czy Wy nie macie nic innego do roboty jak śledzenie czyiś wypowiedzi i zakąłdanie ta ten teamt topików? czy Wy jesteście normalne ja jak widzę "durny wpis' a nie twierdzę ze autorka taki ma (nawet tego dokładnie nie przeczytałam bo szkoda mi czasu) to nawet mnie to nie rusza natomiat rusza mnie zaśmiecanie kafeterii takimi BEZSESNOWNYMI TEMATAMI o autorce tego topiku tez można by wiele napisac tak prawdę mówiąc jeśli jesteś matką to poświęć ten czas na zabawę z dzieckiem to taka mała sugestia moja dziecko w tym zcasie ładnie je i zaraz wybieram się z nią na spacerek jak co dnia pozdrawiam

Gość ,.,.,.,.
...

Gość odinojdof
Autorko, nie pisz tutaj bo mamuśki Święte Kurwy się zleciały i już jakie one to najmądrzejsze:O matki polki kurwa za dychę:O

Gość przyjdz do ikeaa
A gdzie tu widzisz jakies swiete mamuski, he ? Co, nie podoba sie ze ktos ma odmienne zdanie ? Nie zesraj sie z wrazenia debilko :D