Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wrocilam z galerii

Polecane posty

i kupilam: Spodnie 120zl Szorty 100zl Bluzka 60zl Body 60zl Spodniczka 40zl Bardotka 70zl Kosmetyk do włosów 40zl wiem wydalam 490zl niewiele ale poprawie się nie licze allegro;) aa i wybaczcie zdjecia zapominalam zrobic

Gość kruczekloska
przeceny czy sh? ;d

Gość lalaillllllll
Widzialam kilka twoich topikow i uwazam, ze jestes glupia jak but, wspolczuje twojemu mezowi, ze ma takiego pustaka w domu (chyba, ze on jest taki sam). Ciekawe co zrobisz jak fortuna sie odwroci i bedziesz biedna jak mysz koscielna, tez sie tym bedziesz tak afiszowac. Zegnam idiotko.

Dobry Boże, widzisz, a nie grzmisz.. Spójrzże w końcu i pierdolnij raz,a dobrze.. Sorry, ale opisywanie na forum, że zrobisz mężusiowi loda albo się nadstawisz i pokazywanie przy tym swojej twarzy nie jest normalne. Ciesz się, że masz małe dziecko i jej koleżanki jeszcze Cię w necie nie znalazły, bo dziecko by życia nie miało z taką matką!!

Gość hahahhaahhaha
tez bylam dzis w galerii i zostawilam w zlotych tarasach 600 zł i co? czy to powod zeby temat zakladac? załosne!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
racja módl sie zeby nikt nie skopiował twoich postów zdjęc ,zdjęc dziecka i twoich wypowiedzi wrrr wtedy bedziesz miała przejebane wsród znajomych hahahah powodzonka:)

Gość mraueeeeeeeeeeeeee
Przepraszam ale o co chodzi,500zl to twoim zdaniem duzo jak na zkupy???

Gość jak zobacze foty
to ci uwierze :P zapomniałas zrobic?? hmm a co to za problem?? no chyba ze trzeba aparat od kogoś pozyczyć :D

Gość Anastazja Nastazja
czemu tak mało wydałaś, co nie było ładnej garsonki albo szpileczek, kurde to ja więcej wydaję od Ciebie

Gość do buzi i w cipkę
a już myślałam, że położę się do łóżka bez porządnej dawki śmiechu przed zaśnięciem :) dżeny jak błazen na dworze królewskim - nieodzowny, by króla uchronić od zaparć, depresji oraz zapalenia prostaty :D

Spodnie 120zl Szorty 100zl Bluzka 60zl Body 60zl Spodniczka 40zl Bardotka 70zl Kosmetyk do włosów 40zl No sorry, ale co ty za szmelc kupujesz?:O Porzadne spodnie kosztuja 300zl, bluzka za 60zl? Na pewno bylas w galerii a nie na targu?:D czy to z promocji ceny?

Gość taka prawda ona
ech szkoda na ciebie klawiatury :) 🖐️

Gość jwnnifer8787***
wiem ze jestem jedyna w swoim rodzaju:)

Gość jwnnifer8787***
wiem ze sa tutaj osoby ktore mnie lubią:)

Gość iksowa
a Ty dalej, glupia pusta obciagaro wijesz te swoje fantazje na kafeterii.... ciekawe kiedy Ci sie to skończy, jestes prze zabawna w tym swoim wymyslonym swiecie, z tym mezem zarbiajacym krocie, Ty masz miliony, siedzisz, pachniesz i sie chwalisz tym na kafe - hahahahha finezja, kazdy majacy miliony marzy przesiadywac od rana do nocy na kafe i sie tym chwalic, pewnie. A jak.

Gość witam korici
jasne a dom jak u meneli i ty jak tania dziwa wygladasz::)

Gość iksowa
jeden chuj, pustogłowiu Ty, nie to w mojej wypowiedzi bylo najwazniejsze, swoja droga to wymyslilas sobie dziwny swiat, te Twoje iluzje biora sie podejrzewam z biedy, ktora cierpisz, chcesz miec to wszystko o czym piszesz, kazdy sie pociesza jak moze, coz.

Gość taka prawda ona
kurwa nawet nie potrafisz napisać w ojczystym języku ile zarabiasz, paszła! :D

Gość iksowa
pamietam jak sie podszywalas pod pewna dziewczyne z bloga - pewnie jeszcze mega szczurem jestes.

Gość bachaacha
490? Jakbym zarabiała te "kilkadziesiąt tysięcy" miesięcznie to przy jednorazowych zakupach wydawałabym zdecydowanie więcej. Kosmetyki do włosów za 40 zeta? Ja za szampon płacę 50, a zarbiam znaaaacznie mniej, bom zwykła, prosta przedszkolanka. A po drugie gdybym tyle zarabiała, to na bank nie siedziałabym na kafe i rozpowiadała o tym wszystkim naokoło, zapewne miałabym ciekawsze zajęcia. Nie sądzę też, abym miała potrzebę chwalenia się tym, co posiadam.

Gość jak zobacze foty
duzo gadasz a bogactwa pokazać jakoś nie potrafisz. Nie odpowiedziałaś co za problem zrobić fotkę??? aparatu nie masz :D