Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnaaa

CZY URODA JEST AZ TAK WAZNA.......

Polecane posty

Gość oooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnaaa

A co z charakterem to juz sie nie liczy?? do czego ten swiat zmierza...

Gość hrabiaMurghrabiaa
Mówienie, że uroda się nie liczy to szczyt hipokryzji. Pewnie, że się liczy, ale jest tylko uzupełnieniem. Nie martw się mądra osoba doceni przede wszystkim charakter.

Gość ghjkjgfdfgh
wazna jest ale bez przesady co z tego ze fajna buzka i figura jak charakter do dupy:)

Gość paschalina
uroda też może być upierdliwa... ciągle trzeba udawadniać, że nie jest się wyłącznie "elementem dekoracyjno-rozrywkowym", że oprócz wyglądu ma się też coś do powiedzenia.

Gość Justynnaa
uroda jest pojeciem wzglednym.Nie ma brzydkich kobiet,jedne sa ladniejsze ,drugie troche mniej

Gość JA MYSLE ZE
Uroda to pojęcie względne. To zależy, jak na nią spojrzymy, czy jako piękno czysto fizyczne czy również dodamy do tego piękno duszy. Fizycznie z pewnością z biegiem lat się zmieniamy i ta uroda już nie jest tak zachwycająca jak dawniej, gdyż sama młodość dawała ją.Napisałam, że jest to pojęcie względne, gdyż bywają kobiety piękne za młodu i stają się po latach zgorzkniałymi matronami. Bywa też odwrotnie, że z brzydkiego kaczęcia dojrzewa piękna kobieta. Jednak ja jestem za opcją połączenia urody fizycznej z duchową, bo ta ostatnia również jest widoczna choćby po błysku w oczach, choćby po optymizmie czy uśmiechu. Te cechy dodają walorów urodzie fizycznej, która- co tu mówić- z biegiem lat przemija.

Gość RRRRRRYIUBNKL
Uroda jest wazna,choć urok osobisty wazniejszy.Urok to „aura kobiety, która przyciąga mężczyzn jak magnes. Pozwala on kokietować, nęcić i uwodzić mężczyzn.Urok potrafi działać silniej niż uroda i inne zalety

Gość uroda dla kobiety
w relacji damsko meskiej jest wazniejsza niz intelekt. Nie oklamujmy sie. Face nie chce skrajnej idiotki ale to z swoja kobieta spedza noce, uprawia seks a nie z kumplami. DLatego moze na pewnie niedostaki intelektualne przymknac oko. OCzywiscie ze tego jej nie powie. Wygada sie z kumplami.

Gość uroda dla kobiety
gfg

Gość uroda dla kobiety
np. Gdy kobieta ma mniej zainteresowań od faceta, jest troche gorzej wyksztalcona.

to raczej nie braki intelektu ;] to po prostu mniej zainteresowań i mniejsza wiedza a nie mniejsze IQ

Gość uroda dla kobiety
i wiedze i iq mniejsze jest w stanie wybaczyc jak kobieta jest dobra i urzeka wygladem

zależy o ile mniejsze ;) poza tym dobroć to cecha charakteru którą niemal każdy, niezależnie od płci, poszukuje u partnera

Gość niujni
Liczy sie tylko uroda. Glupiutka kobieta z swietnym wygladem i cialem nigdy nie bedzie sama, wrecz przeciwnie, ustawi sie w zyciu swietnie, a samotnych, nieciekawych szarych myszek o bogatym wnetrzu nie brakuje.

Gość Bumbarash
lubicie inteligentne paszczaki

niujni -> może się i tak a ustawi tylko kim będzie w tym życiu? służącą i workiem na spermę? Bumbarash -> piękno to pojęcie względne :P

Gość protentannnsse
"worek na sperme"... okropne okreslenie! Nie o to glownie chodzi w szczesciu ladnychale-glupich dziewuch. Wiadomo, ze sex jest. Chodzi badziej o to, że takiej kazdy pomoze. Taka ma wieksze szanse znalesc prace. Wszystko mają łatwiej.

Gość Aborygen
to jest takie banalne szanse na udane życie mają ci z : pięknym wyglądem i pociągającą osobowością z pięknym wyglądem i beznadziejnym charakterem z kiepskim wyglądem i wspaniałą osobowością brzydale bez piękna wewnętrznego sa stracenii

Moim zdaniem charakter jest bardzo ważny. Niestety często ładne osoby o tym zapominają. Wygląd może czasem być atutem jak i przeszkodą w wielu sferach życia. Dlatego czasem warto popracować nad własnym charakterem.

osoby z dobrym charakterem, inteligentne potrafia byc ładne moja koleżanka zakochała sie bardzo w przystojniaku , robiła mu zdjęcia ukradkiem i wyklejała nim ścianę w swoim pokoju, śledziła go , miał dziewczynę. Poszła kiedyś na plażę za nim gdy była tam ze swoją dziewczyną.Straciła głowe dla niego, zakochana.Aż w koncu on zerwał z dziewczyną i tak sie stało że zostali parą.Ona - ta moja koleżanka z fobią na jego punkcie -najszczęśliwsza na świecie , normalnie fruwa, to było jej na prawde największe marzenie życia - zdobyć go.Facet bardzo przystojny, wysoki, atletyczna sylwetka ,wojsko zawodowe. Ale z charakteru to jak dla mnie lipa :O jest tak nieciekawy, nie ma nic do powiedzenia, jak coś mówi to jakby mruczał, nudny, niedynamiczny.No dla mnie nie do zniesienia - nie mogłabym zakochać się tylko w wyglądzie . Osobowość to jest coś

uroda czasami pomaga a czasami moze przeszkodzic...ale w ostatnich czasach staje sie to ogolna obsesja a intelekt czlowieka schodzi na drugi plan...

Zgadzam się z poprzedniczką, że uroda czasem szkodzi a czasem wręcz przeciwnie. Ja osobiście uważam, że najważniejsze jest jakim kto jest człowiekiem i jaki ma charakter. Myślę, że wiele osób uważa podobnie.