Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnierozczarowananasercu

Moj facet calowal sie z siostra= DYLEMAT

Polecane posty

Witam... Jestem z moim facetem 2 miesiace, mielismy ostatnio chwile zwierzen i powiedzail mi ze rok temu byl zakochany w swjej przyrodniej siostrze,chodzili ze soba okolo miesiaca ,calowali sie,randkowali. Ona do dzis oczekuje czegos od niego mimo ze ma faceta i dziecko. nie wiem co o tym myslec. chcialabym zeby nigdy mi tego nie powiedział. Mam bardzo mieszane odczucia i calujac go czuje wstret. Dzis zauwazylam brokat dookola jego ust i zapytalam sie skad on jest bo ja brokatowych kosmetykow nie uzywam a on ze cmoknal ta siostre na przywitanie bo wpadla do niego do domu... BARDZO MI SIE TO NIE PODOBA. POMOCY!

Jeśli to prawda co piszesz , to na KOBIECY ROZSĄDEK - PO CO JESZCZE Z NIM SIĘ SPOTYKASZ?

Gość muchomorek89
taki maly romas, o ktory nikt ich nie bedzie podejrzewal.... olej kolesia...

ponoc to przedawniona sprawa... ale ciezko mi sie z tym pogodzic. byl mlody i gucio wiedzial o zyciu. wiem ze z jej strony to taka przedawniona sprawa nie jest...

czy mam mu powiedziec ze mnie to przerasta? to jest mezczyzna anioł, nigdy takiego nie spotkalam. nie chce stracic dobrze zapowiadajacego sie zwiazku z perspektywa przesz to ze wyjawil mi ta tajemnice...

?????