Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyyyta

Jak wam się podoba jej figura? Oceńcie w skali 1-10

Polecane posty

Gość Afrodyyyta
ptasiek nastroszony dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ni chuja na temat. nalewka_babuni widać,że również nie zrozumiała pytania. Czytanie ze zrozumieniem się niektórym kłania.

Gość ines73
a gdzie widac figure? buciory na koturnach i taka jakas pokrzywiona ;(

Gość Afrodyyyta
Idź do okulisty, jak nie widzisz.

Gość prawdziwaowieczkabozaa
Wiecie - ja go miałam w zadku, a tyłek obrobiłam go bo widziałam , że mnie zaczyna niszczyć. Ale nie rozumiałam czemu. jakie to było niesprawidliwe. Za co on mnie zaczynał niszczyć? Za bilet? To miał mi powiedzieć. Co to za metody, nie? A ja wiem za co. ZA OJCA mnie zaczął niszczyć. No wiecie co - ja się tylko broniłam bo wiecie - narobił mi syfu po prostu i tyle. I zacząl mnie niszczyć - no wiecie - bilet i koniec. Czy on w ogóle miał studia? Nie wiem. I wiecie - teraz - no może to jeszcze napiszę bo to wygląda tak jakby go nie było w tej średniej żeby STUDIA MÓGŁ SKOŃCZYĆ. Jego nazwisko - zawsze nieobecny i ON SiĘ DOSTAŁ NA STUDIA. To nikt uwierzyć nie mógł. Dzięki partii? Ja wiem jakie on ma studia. To sie łatwo domyślić - studia miał takie żeby mu się ze szkołą średnią łączyły. Wiem jaką miał szkołę średnią - wszystko mi pasuje. No wiecie taki gość sam się na główkę miał iść leczyć - jeszcze w USA. Może mu nie zawiścili - no miał się iść sam leczyć. Za daleko to zaszło. I wiecie - aaa... już wiem - oni BYlE JAKA UCZELNIA - dostali go po prostu - CO Z NIM ROBIĆ? Niech robi doktorat. Najpierw OK - rodzina , to rozumieli. Ale dalej? Nie rozumieli nic. No to takie uczciwe było, on pracowity. I on miał FAKTYCZNIE coś robić z tymi studiami swoimi - czemu nie? Bardzo prestiżowe mimo wszysko. Przez to go do tego USA wpuścili. Bo to jeden układ ta Polska i ta rodzina nie doceniła tego co on docenił i wiecie - on ma IDEALNY układ w życiu dzięki temu, że jest sierotą - ja nie mam takiego układu bo nie mogłam robić w życiu tego co chciałam BO MIAŁAM RODZICÓW. I on może dla mnie się Zastrzelić jutro - nic mnie to nie obchodzi. Wszystko przez niego i koniec. To, że mam złą opinię, siedzę w domu - wszystko. Że nie mam dzieci, rodziny - wszystko. Może się zabić - nie obchodzi mnie to I tyle w sumie. Takie zero widzicie - wszystko dzięki temu, że był sierotą. I wiecie - on chyba od podstawówki się obnażał i chyba wtedy mieli go leczyć. Że też go Kościół wyrzucił. Hmmmm ...dziwaczne. On się w ogóle wiarą nie interesował. Zwalili na kościół. ZA CO? ZA TO. Za to, że sie obnażał publicznie. Dosłownie. Nic więcej nie pasuje. Wierzcie to wierzcie - nie to nie. Ten człowiek to poniżej wszelkiej krytyki jak dla mnie Wiecie ja tego nie powiedziałam bo to było takie dziwne, a poza tym ja wiem, że to trzeba nawrzeszczeć i koniec. A ja się już wydarłam wcześniej - no to co zabić? Nie wiem Olałam. Ale takie coś też było i koniec i się nie dam. 18:56 [zgłoś do usunięcia] prawdziwaowieczkaboza

Gość Afrodyyyta
Po co podbijasz mój temat nawet nie wypowiadając się?

Gość zazdrosnajestem?
zero