Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgdsfgsdgsdgds

Intymne pytanie.

Polecane posty

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
a czy odbyt musi wyglądac estetycznie i ZACHĘCAJĄCO?? do czego ma wygladać zachęcająco?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ja mnie facet rucha w pozycji na pieska to chyba widzi :o Nie wiem jak Ty, ale ja uprawiam seks przy zapalonym świetle. Tak samo przy minetce. Poza tym uprawiam anal od czasu do czasu, więc wtedy facet może sobie dokładnie obejrzeć co i jak.

Gość muchomorek89
moj facet uwielbia swiezo ogolona cipke, bo jest taka "milusia" wiec te wloski dalej nie bylyby tam mile widziane.... juz nie chodzi o facetow, ale to tak dla naszej wlasnej atysfakcji, ze wszystko jest igła :)

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
a swojemu facetowi powiedziałas ze wygląda nieestetycznie bo sobie odbytu nie ogolił?

Edyciak Facet me sie zaciac wszedzie,na policzku,gornej wardze,szyi,calej twarzy.Same golicie nogi i sie tniecie chociaz nie ma tam zadnych kosci czy innych przeszkod.

Facet nieco różni się od kobiety :o Nie mówię mu też, żeby golił pachy czy nogi mimo, że ja robię to regularnie. Dobranoc! 🖐️

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
a gdyby wasz facet stwierdził ze MILUSIO byłoby gdyście wieksze cycki miały to byście je powiekszyły? albo usta? bo im się glonojady podobają?

Gość muchomorek89
a moj facet goli sie pod pachami, bo mniej sie wtedy poci i jest mu tak wygodniej

Nigdy mi nie powiedział, żebym się ogoliła. Robię to z własnej inicjatywy, woli i ochoty. Nie traktuj mnie jak głupiej małolaty dlatego, że lubię mieć gładką okolicę odbytu. :o

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
nie ozumiem wiec czemu odbyt kobiety z włosami wygląda nieestetycznie i niezachęcajaco a faceta tak? czym sie rózni odbyt kobiety od mezczyzny? ja tylko ptyam

Gość muchomorek89
FGHZFYHHZXDFVZF a gdyby wasz facet stwierdził ze MILUSIO byłoby gdyście wieksze cycki miały to byście je powiekszyły? albo usta? bo im się glonojady podobają? jakby wolal wieksze cycki to nie bylby ze mna.... i wcale nie przeszkadza mu jesli nie ogole sie nawet przez 3 misiace, robie to dla siebie....

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
skoro nigdy nie powiedzial abyś sie tam golila to skad niby wiesz ze on tak woli?

Gość sdfgdsfgsdgsdgds
FGHZFYHHZXDFVZF Ale ja jestem autorem tego tematu nie autorką i robię to dla higieny,więc są faceci którzy obcinają sobie włosy w okolicach odbytu,ale nie koniecznie dla estetyki.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
A czym sie roznia nogi kobiety od nog mezczyzny?

Gość hhhhha
ale rasa babska jest jednak głupia łby se pogolcie

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
muchomorek przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedź z 22:33

Gość z gołymi cipskami
latacie, że golicie się wszędzie? podurniały kobieciska

Gość muchomorek89
FGHZFYHHZXDFVZF Wiem co napisalam, ze uwielbia, ale nigdy nie mowil ze MUSZE to robic!! Zawsze to robilam i zawsze bede robic, bo ja sie lepiej czuje

Gość żylete ete
:O a wuj mnie obchodzi, co myśli jeden lub inny facet i co mu sie podoba jestem integralnym, niezależnym bytem i robię tak jak MI się podoba trzeba mieć silną niezłomną wolę i charakter a nie być glejem golącym dupę, żeby sie facetowi spodobała mądry facet prędzej doceni charakter niż ogoloną dupę a głupi... po co mi głupi... głupich zostawiam wygolonym cipom i dupom

Gość hmmjkug
Nie traktuj mnie jak głupiej małolaty dlatego, że lubię mieć gładką okolicę odbytu. no kurrwa z gladka skora to przedszkolak jestes :D:D:D

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
muchomorek radze ten czas na golenie przeznaczyć raczej na myslenie bo te drugie ci trochę gorzej wychodzi

Gość muchomorek89
jasne... zapomnialam Cie jeszcze przeprosic za to, ze mam inne zdanie.... a moze tak sie zloscisz, bo Twoja kobieta ma busz i brzydzi Cie sama mysl o dotykaniu, nie mowiac juz o lizaniu, wkurwiasz sie, bo takiej ogolonej nawet na zywo nie widziales?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Nieogolonej na zywo tez nie, a te na jotpegach zawsze maja ogolone :p

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
ha ha ha nie irytuj sie grzybku zabawne dziecko

Gość muchomorek89
wiadomo.... pewnie ma pod biurkiem cmentarzysko hahha

Gość muchomorek89
ciesze sie ze jest ci wesolo..... a teraz spadam do dzieci.... zegnam te czyste i higieniczne

Gość FGHZFYHHZXDFVZF
grzybku żałosna jest kobieta która w chwili uniesienia myśli o tym czy facet zauważy że nie ogolila okolic odbytu erotyzm prawdziwej kobiety jest w jej umyśle nie odbycie :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
W chwili uniesienia o tym nie mysle tylko wtedy kiedy biore prysznic i zauwaze, ze wloski juz odrosly :o

Gość ej juuuuuuuu
eeeee FGHZFYHHZXDFVZF ty tak nie gadaj bo se jeszcze mózg ogolą