Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

10 rzeczy, które byś chciał/a zrobić przed śmiercią..

Polecane posty

Gość przed śmiercią
można jedynie pomachać ogonkiem, i tego jednak wszyscy nie mogą :P

Moje serce nie biło przez ok. półtorej minuty. Nic, ciemność. Żadnych projekcji, żadnych głosów, tylko ciemność i pustka.

Gość jedenastka 11
1.pogodzic sie z facetem,ktorego kocham,a z ktorym nigdy nie bede 2.nie martwic sie o pieniadze 3.mieszkac nad morzem 4.zwiedzac piekne i ciekawe miejsca 5.byc szczesliwa 6.za wszystko co dobre mnie spotkalo podziekowac Bogu

to że niczego nie doświadczyłeś - to niekoniecznie musi znaczyć ,zę Boga nie ma :) nie dopuszczasz żadnej innej możliwości ?:)

Nie wierzę... Żyję według własnych zasad, według własnych przykazań i staram się być dobrym człowiekiem, mam gdzieś co myślą o mnie ludzie - wielcy katolicy z ich przesłaniem:"A do kościoła to nie chodzi", "Jesteś na złej drodze". Jeżeli Bóg naprawdę istnieje, to on mnie oceni, za wszystkie złe i dobre uczynki. Jestem prostym człowiekiem i na tyle silnym psychicznie, że nie potrzebuję w nic wierzyć dla ukojenia własnej duszy.

nie ma niczego złego w staraniach aby być dobrym człowiekiem ,aczkolwiek obawiam sie,ze to nie wystarczy :) myśle sobie ,zę ciężko tak żyć człowiekowi samemu ...

Gość barbekju
ja nie wspomnialam o bogu, bo nie wyznaje zadnej religii. moze bog jest, nie wiem. wazniejsze niz wiara, niz czczenie jakiegos boga jest rozroznianie dobra od zla i staranie by zyc tak, by nikogo nie krzywdzic

Dla tylu ludzi świat kończy się każdego dnia... Ja w obliczu końca nie zrobiłabym nic. Dokonałam w życiu już wielu wyborów, czasem mądrych czasem złych ale własnych.Tak to jest, że nie można mieć wszystkiego coś kosztem czegoś, tak jest ułożony świat.Mam wolną wolę,nie jestem głucha,ślepa,chora,bezpłodna więc wszystko czego chciałam dotknęłam,obejrzałam,polizałam,kochałam,byłam kochana...Nie ma we mnie niespełnienia.A jeśli jeszcze świat potrwa albo ja potrwam na tym świecie to będę się realizować i cieszyć tym, jeśli nie, to nie będę tęsknić za niezrealizowany bo to obłudne, przecież moglam wszystko...

Gość żona egona
stracić dziewictwo z robertem pattinsonem albo ofermą.

Nie chce mi się wymyślać 10 na siłę :D na pewno chciałabym: - osiągnąć coś w ukochanej przeze mnie dziedzinie, tj. muzyce :( przełamać tremę i zaprezentować mój niebanalny głos i świetny słuch :D - zmienić look i styl bycia, stać się pewną siebie, ładną kobietą :o czyli tym, kim nigdy nie byłam, spróbować jak to jest :) - zwiedzać, zwiedzać, zwiedzać... - pojednać się z Bogiem (chociaż się nie gniewamy ze sobą), z ludźmi nie muszę, bo sataram się życ tak, aby nikt nie chował do mnie urazy to chyba wszystko ;)

1. wychować syna na fajnego, porządnego faceta 2. zrobić prawko 3. kupić duży tereneowy wóz 4. zostać architektem 5. zwiedzić Meksyk 6. pojechać z synkiem do jakiegoś dużego lunaparku 7. doczekać się wnuków 8. kupić wymarzone mieszkanie, urządzić go 9. przytulic synka 10. przytulić męża

pomyślmy ... 1 wychować córki na mądre i rozsądne kobiety ; 2 przeżyć kilka orgazmów na raz :-p 3 spotkać się z "Nim" i zrobić coś naprawdę szalonego 4 uczestniczyć w trójkącie 5 nazbierać tyle kasy aby córką starczyło na dobry start w życiu 6 zanurkować w oceanie 7 uszczęśliwić mamę 8 wtulić się w moją rodzinkę i zasnąć .......

1. Kupić dom z ogrodem 2. Urodzić 2 dzieci 3. Mieć wnuki 3. Napisać książkę 4. Zobaczyć na własne oczy 7 cudów świata 5. Bawić się na koncercie Scorpions'ów i Guns n' roses :)