Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

staszek spod monopoloewgo

Mam dla Was ważny komunikat

Polecane posty

Jak dla mnie to jestes tak inteligenty ze jakbys byl nawet kobieta to i tak bym cie podziwiala

Gość płytki się ścierają
PIERDU PIERDU DUPA JANUSZ ZANIÓSŁ PORTKI DO KRAKOWA

chlopak mowi to co mysli (wolnosc slowa) a wy debile probujecie udawac kogos kim nie jestescie.Cipy jebane!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D ustosunkuj się jakoś do tego co napisałam Ci w tamtym temacie,hm?:O

pejzanka, to Twoje nabijanie się jest nawet miłe. Jeśli jednak mówisz poważnie, to wiedz, że nie ma mnie za co podziwiać - jestem tylko marnym odpadem, którego do dalszej egzystencji (bo nie mogę swojego bytowania nazwać życiem) zmuszają łzy matki. Już wiele straciłem w swym życiu. Jeśli i tu stracę dobrą opinię - nie zmartwię się.

Nie mam potrzeby udawania kogoś kim nie jestem - tym bardziej,że jestem anonimowa :O puknij sie w caban. Niech to robi nie podszywając się pod kogoś,no chyba,że mam oczopląs.

ok,rób to pod swoim własnym nickiem,ok? albo zadzwoń do telefonu zaufania.

Po co miałem stwarzać swój nick? To tak jakbym kontynuował bycie sobą we własnej osobie, co do niczego nie prowadzi. Nick sobie pożyczyłem za przeproszeniem, właściwie bez powodów bo był to pierwszy lepszy. I nie identyfikuję się z prawdziwym Staszkiem, nie wiedziałem, że będę z nim identyfikowany. Stworzyłem sobie nowe własne ja, nowy świat. W końcu miałem głowę zaprzątniętą czymś zupełnie innym.

no jasne,bo teraz Ci ktoś uwierzy :D wybacz po tej wywłoce ja już nie a inni tutaj myslą,że jesteś staszkiem,więc?

Gość zamowilam tam tez
staszek glowa do gory, napewno znajdziesz kogos chetnego kto ci pomoze w przeszczepie :)

no nie wiem czy jest,skoro zdecydowana większość jej nie widzi.

Gość czytam pisze i czytam
czesc staszek w sumie szkoda mi ciebie. od razu bylo widac ze cos ukrywasz. Ale ciesze, sie ze nie udajesz tylko chcesz byc soba w tym momencie. trzymam za ciebie kciuki a falszywcami sie nie przejmuj

Gość matynab :)
ja widze. postawa godna podziwu staszek wyznaje prawde kto tak potrafi na tym forum? Wspolczuje choroby przechodzilam to w rodzinie zycze duzo wytrwalosci bojest najwazniejsza

nie ! ja nie rozumiem tylko po co to wszystko?pewnie masz tam po drugiej stronie niezłą peezdę,to ja się wynoszę, dobranoc.

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
buhahuaehahuahahahahauaa!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po co to wszystko - napisałem wyżej, że forum było dla mnie odskocznią od rzeczywistości, tu nie musiałem być sobą, nie musiałem być chorą miernotą, która w końcu zdechnie w oczach bo nie ma dla mnie nerki, wegetuję w realnym świecie i mam tego dość, tak trudno kurwa zrozumieć?!

Gość slowa staszka
on nie udawal staszka tylko mial jego nick a byl sobą