Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cyrografistka

Co może oznaczać ten okropny sen?

Polecane posty

Śniło mi się, że miałam dziecko. Ale co dziwne to dziecko było psem. I realnie było pokazane jak karmiłam piersią tego psa. Czułam wstręt. To obrzydliwe było, no ale zastanawiam się co to znaczy?

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Dla ciebie dziecko nie jest czymś dobrym w takim razie tylko złym, dzikim. PSEM - dosłownie. Niby potrzebne - najlepszy przyjaciel człowieka, ale nic ciekawego. A co sądzisz o karmieniu piersią? Musisz być przeciwniczką. Zaraz mi się przypomniało jak wilczyca wykarmiła bliźnięta, która załozyły Rzym. Taka podobna historia. Widocznie to była prawda. Ja wierzę w to, że założycieli Rzymu wykarmiła wilczyca, a wy?

Po takim śnie można nie mieć dzieci. A będąc w ciąży jak się tym przejmniesz to możesz wołać przy porodzie ,że rodzisz psa. Tak sie może skonczyć taki sen. A to od diabła wszystko. Taki to ten potwór jest. I tyle.

:( ps. i jeszcze się nazwałaś CYROGRAFISTKA - to go przyciągasz. Diabła. A podpisałaś cyrograf? :(

Powiem Ci, że słownictwo też masz 'piekne". Nie ma co. I sie podpisałaś - KOBIETA LUCYFERA. O matko. To uważaj, żeby pies nie zamienił ci się w laleczkę Chucky. To tez może być :( Czemu nie? :(

W sumie jeszcze nie jesteś tą kobietą Lucyfera bo nie podpisałaś cyrografu i chcesz być matką. Powoli już ci się odechciewa dzieci no to zostaje podpisać cyrograf i rzeczywiście jesteś cała jego. No gratuluję wyboru w życiu. KOBIETA LUCYFERA. Nieźle. :(