Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggr

boje się że zostane sama

Polecane posty

Gość ggggggggggggr

po 2 latach związku rozstalam sie z facetem, ktory mnie oklamywal i nie szanowal. on probuje mnie zmiekczyc a ja wiem ze nie powinnam, ale boje sie ze nikogo juz nie znajde bo na tego faceta czekalam bardzo dlugo - byl moim pierwszym mimo ze mam juz 23 lata bo jestem osobą dość wymagającą. Wiem ze on nie zasluguje na drugą szansę, ale ja najzwyczajniej w świecie boję się że już nikogo nie poznam, bo mam 23 lata, studia juz koncze za rok a jak wiadomo to najlepszy czas na zawieranie znajomosci, wsrod moich znajomych nie ma ŻADNEGO faceta, ktory bylby w stanie mnie zainteresowac... nie chce byc w związku, w ktorym jest mi źle, nie chcę być też sama

Gość jacieniemoge
23 lata to faktycznie jesteś stara. Pora wnuki wychowywać ;)

wykupiłaś już miejsce na cmentarzu ? teraz jest taniej ,w 2012 będzie drogo ,bo zacznie się szturm nakręcony końcem świata . Wykup ! masz już 23 lata .myśl przyszłościowo !

Gość nie ma co się bać
tylko trzeba się oddać

Gość ggggggggggggr
oj przestancie, po prostu boję się że wszyscy fajni faceci, ktorzy odpowiadaja mi pod wszystkim względami są już zajęci a ja nie chcę byle kogo a poza tym to mam cholernego pecha w tych sprawach

Gość _jestem_z_miasta_
Wiesz, ja jestem wolny i podobno niegłupi. Twój wiek też mnie nie zraża ;) Skąd jesteś nieznajoma?

Gość ggggggggggggr
damn ja tu szukam porady a nie jakiegos niewydarzonego kolesia z forum dla kobiet :bye:

zrozum że to co piszesz zakrawa na śmieszność ,TWoje obawy ,masz 23 lata , baw sie ,żyj ,ciesz , facet jest Twoim jedynym pomysłem na życie ? bo inne mają ? mają i Tobie mówią że też powinnaś ,a wiesz czemu ? bo nie mogą pozwolić byś miała lepiej od nich .

Gość coś dla ciebie
Przeciętna kura domowa wie wszystko o diecie Dukana gdzie może opychać się bez wyrzutów sumienia do woli kurczaczkami, niestety nie wie zgoła nic o sobie, swoich reakcjach, swoim umyśle a przecież to ze sobą jest tak naprawdę całe życie, a nie z facetami o których czyta całe życie z wypiekami na twarzy poradniki ?jak zmanipulować mężczyznę by jadł Ci z ręki? czy ?Mężczyźni są z marsa a kobiety z wenus?. Brak wiedzy o sobie przekłada się bezpośrednio na śmieszne oczekiwania ? kobieta oczekuje że związek z mężczyzną i dzieci dadzą jej szczęście. Niestety, dają ale tylko w komediach romantycznych. Podświadomość i ego człowieka zostało już całkiem nieźle opisane i dość dużo ludzkość wie o tym fenomenie który mamy w sobie na co dzień, ba! My nim jesteśmy w jakiejś większej czy mniejszej części. Nauka ta twierdzi, co można łatwo samemu sprawdzić, że ego jest zawsze nieszczęśliwe ponieważ ciągle czegoś pragnie. Ego narkomana pragnie coś niecoś w żyłę, ego aktorki pożąda uwielbienia tłumów, ego frustrata pożąda docenienia, ego lękliwego człowieka pożąda odwagi, ego biedaka pożąda pieniędzy a ego bogatego gdy wreszcie przestaje myśleć o pieniądzach zauważa że się starzeje i zaczyna pożądać nieśmiertelności. Co byś nie zrobił, zawsze będziesz pragnąć i pożądać, a to rodzi w Tobie niepokój, wewnętrzny chaos. Ile to już razy czegoś pragnąłeś tak bardzo że byłeś w stanie za to zabić? Zdobyłeś to i co? Chwila podniecenia, i zaraz zaczyna się od nowa pragnienie czegoś jeszcze lepszego, większego, droższego. Na tym własnie bazują gry komputerowe, tysiące ulepszeń bohatera czy świata gry, niekończąca sie fala ulepszeń i modyfikacji, a jako wielbiciel strategii HoI2 znam to aż za dobrze. Jednak żadna z nich nie daje nic oprócz chwilowej satysfakcji. Dla ego nie ma żadnego, podkreślam ? żadnego znaczenia czy pragniesz związku i dzieci, Boga czy nowego telewizora. Dla Twojego ego jest to tylko i wyłącznie pragnienie. Najpierw pragniesz ślubu, ma sprawić że będziesz w raju, nie dał. Potem dzieci, i znowu miriady pragnień na każdym etapie życia dziecka i planowanie przyszłości. W końcu przychodzi taka chwila że przyszłości już nie ma, tylko przeszłość ? i co osiągnęliśmy? Nic, nasze życie to ciąg niekończących się pragnień, coraz większych i coraz bardziej niezaspokojonych. Coś gdzieś zgubiliśmy... I ta właśnie wiedza pozwala nam spojrzeć z trochę innej perspektywy na nasze pragnienia, wyjść poza nie. Oczywiscie, spełnianie pragnień jest ważne i przyjemne, ale trzeba wiedzieć że nie dadzą nam szczęścia. Jeśli wierzysz że Ci dadzą, mylisz się, i to sromotnie. Gdy żenisz się wiedząc że nie da Ci to szczęścia a pogłębi wasz związek i intymność, nie masz kosmicznych oczekiwań, nie oczekujesz raju. I żyjecie miło, przyjemnie. Gdy nie znasz nauki o ego, oczekujesz cudu, rozkoszy na którą nabierają Cię obłudnie rozczarowane mężatki chcące Ci dogryźć że one mają męża a Ty nie, a tej nie będzie, będzie za to rozczarowanie i obwinianie partnera o porażkę. Z czasem przyjdzie odraza i nienawiść do niego. A miało być tak przyjemnie... Winny nie jest Twój partner, tylko Twój brak wiedzy o sobie samej. Nie chciałaś się tego uczyć, więc ponosisz tego konsekwencje o które obwinisz innych, no cóż, Twoje życie miało być komedią romantyczną w kolorze różowym, a stało się takim samym, śmierdzącym bagienkiem niespełnionych nadziei, łez rozpaczy i nienawiści że ktoś Ci nie dał szczęścia. Nie twierdzę ?uwierzcie mi? no bo z jakiej racji macie mi wierzyć, może jestem oszustem, któż to wie? Sprawdzcie sami, pomyślcie o tym co napisałem, odnieście to do swojego życia a zobaczycie że to wszystko trzyma się kupy, prawda? Jasne że prawda. Do takich samych wniosków ludzkość dochodzi od tysięcy lat, nic w zasadzie się nie zmienia oprócz technologii, człowiek i jego zasada działa pozostała taka sama.

Gość ggggggggggggr
kurcze ale ja nie chcę być sama, a mam tak ściśle określone wymogi co do facetów, że to graniczy z cudem że kogoś znajdę

Gość ggggggggggggr
nie pozuje na niedostepna bo taka nie jestem, a wymagania mam jak jazdy

Gość ggggggggggggr
bo potrzebuję faceta do szczęścia i tyle. i to nie po to zeby sie dowartościować bo tego nie potrzebuję, ale fajnie się koło kogoś obudzić i zeby nie był to za każdym razem ktos inny

do ggggggr a ja cie rozumie w pełni.własnie sie rozstałam po3 letnim zwiazku i mysle tak jak ty....no ale czas pokaze:)co tam u ciebie, zycze wszystkiego dobrego

przeciez z nim zerwalas,bo cie oklamywal i nie szanowal..to wydaje mi sie,ze jednak sa jeszcze wolni,ktorzy potrafia byc szczerzy i szanowac:)

Gość wiesz co wcale
niestety kochana kazdy, absolutnie kazdy kto mowi "jestem osoba dosc wymagajaca" to albo neurotyk - nerwicowiec albo osoba wyjatkowo lekowa i zaburzona. To co napisalam powyzej powinno Ci w sumie uzmyslowic odpowiedz na Twoj problem. ps: pamietaj o jednym - facet nigdy nie zrobi Ci tego na co sama bys nie pozwolila. Jezeli Cie oklamywal a Ty sie na to godzisz to prosze Cie bardzo ale pamietaj ze to rownia pochyla. Twoche wiecej szacunku do siebie.

Gość ttagled
a mi juz prawi przechodzi.......mam ze się zachwile nie załamie, bo on nie był tego wart.więc głowa do góry;)szczesliwego nowego roku życzę wszystkim!

ggggggggggggr Sprawa trochę wygląda tak, że jeśli masz wymagania - to się ich trzymaj. Na pewno nie leć za tamtym - skoro on nie zasługuje. To byłby twój bład. Postaraj się to na spokojnie ocenić. A co do ewentualnego obniżenia pułapu wymagań - masz jeszcze na to NAPRAWDĘ czas... Dzisiejszy świat się zmienia, nie musimy w wieku 18 czy 22 lat decydować się definitywnie. Zaczekaj jeszcze, porozglądaj się... To nieprawda, że potem nie masz szansy. Jeśli ją sobie będziesz dawać - to jeszcze długo, długo będziesz ją miała.

ja tez mam 23lata rocznikowo juz :) i co tez niedawno rozstalam sie z facetem z ktorym bylam prawie 3,5 roku ktory niedawno mi proponowal ponowne rozpoczecie zwiazku a na boku mial 2 inne, ktore nota bene o sobie wiedzialy ;) ja nie wiedzialam :o tez takie mysli mialam ze bede sama ale sorry wole byc teraz sama niz z debilem, ktory mysli ze jest najmadrzejszy bo oklamuje nas wszystkie kazdy znajdzie swego, w swoim czasie ;) wole byc sama nic zeby mnie facet oklamywal, koniec kropka

Gość Synek19
Czesć.wysyłajcie autentyczne zdjęcia waszych matek. Tylko wyłączajcie flesza i dźwięk w aparacie zanim zrobicie im fotę w erotycznej sytuacji. Na pewno widzieliście je już kiedy np. się przebierały i wypinały swoje tyłeczki. http://www.wp3.pl/zdjeciamamy/ To moja mamusia kiedy jechaliśmy na rowerach nad zalew. Kiedy zauważyłem że wiatr podwiewa jaj spódniczkę ukazując jej piękną pupkę w koronkowych majteczkach cała drogę jechałem z nią, oczywiście mając taką erekcję że myślałem że mi spodnie rozwali. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich mamusi Pozdrawiam

przeciez musi to jakoś być....ja mam tylko nadzieje ze za kilki tygodni nie bede za nim teskniła , zę bedzie to nie do wytrzymania...oby nie.dziewczyny głowa do góry!

Gość samanta rok
nawet jeśli zostaniesz sama to nie trudna droga do tego byś poznała kogoś nowego. sama byłam w podobnej sytuacji i szybko znalazłam pocieszenie na http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15 tam można poznać naprawdę wartościowych ludzi tak więc głowa do góry