Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomaranczowo123

To tak durne forum, ze nie wierze ze moj temat

Polecane posty

Gość Pomaranczowo123

przejdzie. Co napisze , mam odpowiedz wariacka , kompletne klastwo , ze zamiescilam temat przed minuta ... bla bla ... istne klamstwo. To forum i te klamstwa i wypowiedzi swiadcza , jak zawistny i zlosliwy , zaklamany jest ten biedny kraj. I znowu pewnie mnie wyrzuca , bo pisze prawde.

Gość Pomaranczowo123
nie to chciałem napisać :( przepraszam wszystkich :)

Gość sa trzy rodzaje prawd
jedno prawda, tyz prawda i gówno prawda. ja mam głęboko w dupie twoją prawdę i czy wynika to z polaczkowej zwyklej zawisci, czy z tego, ze jestes nudna mało interesująca osobą, powielającą poprzez swoje płytkie wynaturzenia własny obraz głupiego Polaka, mam to kompletnie gdzieś 😴

Gość Pomaranczowo123
Pomaranczowo123 Jak mi sie udalo i juz jestem, to mam jeszcze jedno pytanie !!!!! Jestescie szczesliwi ???? Co wplawa na to ze jestescie szczesliwi ????? Podobaja sie wam te dyskusje i komentarze na tym forum kaffee ? Czy te podszywy i bezczelne komentarze to dla was normalne, nic brzydkiego ??? Moze stanie sie cud i ktos normalnie i logicznie odpowie.

Gość eeco
jestem szczęśliwy jak chuj w piździe

Gość Ups... Gratuluje
Gratuluje poczucia humoru. Brawo !

Gość jap........
na tyle o ile mi pozwala rudy,to jestem szczęśliwy te oto forum jest pojebane,ale tu chyba każdy tak