Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomaranczowo123

Pewnie znowu mnie wyrzuca, takie zaklamanie polackie.

Polecane posty

Gość Pomaranczowo123

Co napisze , mam odpowiedz wariacka , kompletne klastwo , ze zamiescilam temat przed minuta ... bla bla ... istne klamstwo. To forum i te klamstwa i wypowiedzi swiadcza , jak zawistny i zlosliwy , zaklamany jest ten biedny kraj. I znowu pewnie mnie wyrzuca , bo pisze prawde.

Gość Pomaranczowo123
Ups, po tylu probach, jestem ! Od godziny ten jeden temat probowalam umiescic i nagle sie udalo, a myslalam ze co polskie to nie dziala.

Gość largo
no to jaki miał byc ten temat?

Gość Pomaranczowo123
Wylecialam z tematu , z czystej zlosci . Bo to tak tylko moze byc na polskim forum. Nie mieszkam w polsce i nie pisze tu, jeszcze z takim czyms sie na innych nie spotkalam. A chcialam was zapytac , dlaczego polacy sa tak zawistni, zazdrosni i zlosliwi ????? Dlacze tak odbijaja od kultur innch narodow, dlaczego kradna i sa tak nielubiani zagranica.

Gość Pomaranczowo123
Pomaranczowo123 Jak mi sie udalo i juz jestem, to mam jeszcze jedno pytanie !!!!! Jestescie szczesliwi ???? Co wplawa na to ze jestescie szczesliwi ????? Podobaja sie wam te dyskusje i komentarze na tym forum kaffee ? Czy te podszywy i bezczelne komentarze to dla was normalne, nic brzydkiego ???