Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czgkss

chciałabym mieć już dziecko, bo nie chce mi sie do szkoly chodzić

Polecane posty

Gość czgkss

mogłabym leżeć caly dzien w domu bez wyrzutów sumienia i od czasu do czasu pieluszke zmienic. mam dosyc chodzenia do szkoly :o ostatnio uprawiajac seks z chlopakiem wzielam ta sperme z prezerwatywy na palec i wsadzilam sobie w pochwe, ale nic z tego :o a wiem, ze innej możliwosci nie ma. moj facet niestety nie zgodzi sie na zadne spuszczenie do srodka, ale te plemniki chyba dlugo w tej gumie nie zyja. no nie wiem w kazdym razie bede sie starac uprawiac seks codziennie i sobie bede potem palcem wkladac sperme i moze sie uda. bo ja juz naprawde mam tego dosyc. trzeba wstawac codziennie i sie uczyc. chcialabym odpoczac od tego w koncu :(

no szkoda myślisz że przy dziecku to tylko pieluszke i tyle :o, niestety, spacery. wizyty u lekarzy, szczepionki, gotowanie, karmienie, robienie zakupów, a później bez zadnej szkoły bez emerytury na starosc i dopiero będziesz kwiczeć że państwo nie dobre

Gość czgkss
mam 15 lat no to jusz mogę mieć dziecko,ale hłopak nie chce. podoba mi się jeden nauczyciel od historji ma 25 lat może z nim co??????

Gość czgkss
spierdalaj podszywie :o no i nie gadajcie, ze przy dziecku to niby tyle roboty. gotowac i chodzic na zakupy to lubie wiec moge z nim chodzic. za to nienawidze wstawac o 6, gnic w autobusie i siedziec w tej glupiej szkole i sluchac bzdetó, a jeszcze wrocic do domu i sie uczyc.

Gość czgkss
mam ciezkie uposledzenie, grzyba na tlustej dupie i raka prawej polkuli mozgu. nie pomoze mi szpital, egzorcysta ani ostatnie namaszczenie.

a później będziesz narzekała .. ze musisz wstawać w nocy do dziecka

Gość czgkss
dzieckiem bedzie zajmowal sie moj chlopak albo rodzice

Gość toż to...
tandetne prowo...ale ze mi sie nudzi to odp co mi tam :D laska glupia jestes w chuj! nie wiesz co to jest miec dzieciaka wiec nie pierdol ze to takie hop-siu! bedac matka musisz uczyc nowego czlowieka odpowiedzialnosci, moralnosci itp, masz byc dla niego wzorem! dziecko to nie zabawka i przepustka do wolnego czasu :O dziecko to charowka 100 razy gorsza od szkoly idiotko! tu nie ma wstawania o 6 fakt, tu jest wstawanie o 1, 2, 4, 5, 6 w nocy by go nakarmic i uspokoic by nie plakalo!! za co utrzymasz to dziecko co? jak ty szkoly nie chcesz skonczyc....zalosne i infantylne! mimo ze to prowo sie unioslam ;)

Gość czgkss
mam andzieje ze ktos mnie wreszcie uspi bo jestem cuchnacym potem i fekaliami gownojadem

Gość czgkss
przestan sie idioto podszywać:o no powiedz mi na chuj to robisz cwelu? :o no i nie gadajcie, ze zajmowanie sie dzieckiem jest trudniejsze od nauki albo chodzenia do pracy bo smiac mi sie chce. wole sie zajmowac dzieckiem w domu niz musiec codziennie do ludzi wychodzic i sie uzerac z tymi mordami non stop. chce odpoczac i dziecko byloby idealne.

Gość czgkss
na starosc beda mnie doic i wyrabiac z mojego mleka oscypki. poza tym wlasnie dostalam sraczki i mam ochote wysrac swoje flaki w kolejnosci alfabetycznej a to dlatego ze jestem zwykla szmaciana kurwa za 3 zeta

Tak. Być "Głupim" i "Niedorozwiniętym" to, marzenie przeciętnego nastolatka. Najważniejsze by rodzice dawali... a potem państwo to qurwy, które nic nie chcą dać. Inwestujmy we własną głupotę! To jedyne co nam się dzisiaj opłaca. Bądźmy głupi! Rzeczypospolita Głupia :)

Gość czgkss
przepraszam ale to wszystko przez to ze jestem wynikiem testow in vitro przeprowadzanych na pokemonach...

Gość gupio_mondra
ty i dziecko ? :D pomyśl , byłoby takie samo jak ty :D leniwe, beznadziejnie głupie-szkola przy takim dziecku to pikuś:P