Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość draken korrin

no i zostawiła mnie

Polecane posty

Gość draken korrin

po trzech latach a wszystko przez jej kompleksy. Bo jak twierdzi nie pasuje do mojej rodziny. Ona pochodzi z skromnej rodziny a ja z dosyć zamożnej i w końcu nie udało mi się jej przekonać że to nie ma żadnego znaczenia. Jej poczucie gorszości mimo wysiłków sprawiło że porzuciła mnie. DZis jestem przybity i pomyśleć że jesteśmy dorosłymi ludzmi ja 29 ona 25... Ale kocham ją, nad życie i wiem że ona też mnie kocha i dlatego to tak boli.

Gość dogadzacz
pewnie jestes kiepski w lozku trzeba bylo ja ostro rznac

Gość draken korrin
w dodatku wyznala mi iz czesto wali mi z napleta i takie tam no ogolnie kilka wad ;/

Gość dogadzacz
o higiene trzeba dbac a kobiecie dobrze dogadzac rznac jak suke one to lubia uwiez mi

rozumiem ze to boli ale nie trac nadzieji - skoro teraz miala dosc i kompleksy ja zjadly wiec z czasem byloby jeszcze gorzej a tak serio to mysle ze wrocicie do siebie

A może ktoś z Twojej rodziny jej po prostu dopiekł a ona nie chce Ci o tym powiedzieć.

Gość gvcfhbgh
moja znajoma tez mowila chlopakowi z ktorym byla 5 lat, ze zrywa z nim przez jego rodzine, tak naprawde od ponad roku miala 2 chlopaka na boku wiec radze sie jej dobrze przyjrzec :

Gość gvcfhbgh
moja znajoma tez mowila chlopakowi z ktorym byla 5 lat, ze zrywa z nim przez jego rodzine, tak naprawde od ponad roku miala 2 chlopaka na boku wiec radze sie jej dobrze przyjrzec :

Gość draken korrin
tak , ktos z mojej rodziny powiedzial ze nadaje sie tylko do tarcia chrzanu ;/

Gość draken korin
heh podszywy... Nikogo na boku nie miala. Bylismy ze sobą praktycznie do poznych godzin codziennie. Moja rodzina nic do niej nie miala ale wmawiala sobie ze jej nie lubią. Kompleksy i częste dołki typu "nie jestem dla ciebie dość dobra" "powinieneś sobie znaleźć lepszą dziewczynę" i moje zaprzeczanie nie pomagały wiele. Z moimi rodzicami chciałą przebywać jak najrzadziej jak możliwe.

Gość gvcfhbgh
wiesz, moja znajoma tez bywala ze swoim OFICJALNYM chlopakiem do poznych godzin, pozniej jechala na noc do swego kochanka. Robila z siebie ofiarke- jaka to jego rodzina jest niewyrozumiala (rowneiz 2 rozne srodowiska, on - idealna, bogata rodzina, ona - rozbita, biedna), jak to jego rodzice jej nei rozumieja, on stawal na rekach , zeby nie czula sie samotnie:D a ona??? chwalila sie jak to jej dobrze w bzykanku z tym drugim. w koncu zerwala z tym OFICJALNYM, ale dalej trzyma go w garsci, w razie czego... :) ocztywiscie udajac wielce pokrzywdzona!!! daltego - nie wszystko zlote, co sie swieci. radze ci sie przyjrzec bardziej krytycznym okiem. czy aby na pewno to twoja rodzina jest dla niej problemem.

Gość to nie byl powod..
Naprawde nie wydaje mi sie to, aby roznica w sytuacji materialnejmiedzy waszymu rodzinami byla powodem. Jak sie z kims chce byc, to nie mysli sie o takich rzeczch, no chyba ze sytuacja jest odwrotne, czyli ze odchodzi na bogatsza strona, bo np rodzina naciska zeby ten z bogatszej rodziny zwiazal sie z kim na podobnym poziomie. sproboj odwrocic sytuacje i zastanow sie, czy kochajac swoja kobiete naprawde, odszedl bys od niej dlatego ze jej rodzice maja wiecej pieniedzy od twoich?....Musialo byc cos innego. niekoniecznie inny facet. Moze po prostu nie chciala juz z toba byc a podanie takiego powodu mniej boli niz zwykle odrzucenie....