Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz sie wybieram...

Zaraz sie wybieram do Kosciola a Wy?

Polecane posty

Gość Zaraz sie wybieram...

???

Gość malutkam27
a ja nie

Gość dsfbsdf
a my właśnie omawiamy przy śniadaniu kwestię pedofilii w Kościele katolickim

Gość afaabaxa
Nie, po co?

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
A ja idę pod wieczór. A teraz myślę cały czas o tym samobójcy, o którym pisałam tu wczoraj. Dla niego i kilku ludzi chyba się wrócę po to rozgrzeszenie Kościoła bo wiecie - matka samobójczyni, w szkole, w której uczyłam też znalazłam się przez samobójstwo koleżanki i on się zabił. Że tego nie wiedziałam to nie wierzyłam, że się zabił i teraz wielu fajnych ludzi, ktorzy naprawdę powinni uczyć wyjeżdża ze wschodu bo ten gość się zabił, ale w ogóle go nie rozumieją wiecie. A ja wiecie WCZORAJ go zrozumiałam i jeszcze miałam jedną modlitwę się pomodlić i NIE ZAUWAŻYŁAM wiecie jaką i powiem wam obudziłam się w środku nocy i czułam się dziwnie. No ja wiedziałam, że jeszcze mi została jedna modlitwa, ale pomyślałam. A tam zasnę i rzeczywiście, ale dziś rano wiecie - otwieram tę modlitwę i Z PRZERAŻENIEM stwierdzam, że ... miałam się tę modlitwę pomodlić wczoraj. I wiecie - ten gość się uratuje wyłącznie dzięki mnie. Taką zrobił karierę , że matko święta. No walnęło mu bo bez matki. Nie docenił matki i to jedyny zarzut. No a te samobójstwa, z którymi ja żyję to mu na pewno nie pomogły i taki koniec. Ale racji miał tyle, że chyba jak spadł to był plackiem krwi i niczym więcej. Chyba tak załatwił Bóg wiecie i dlatego jest cicho jak makiem zasiał. I koniec. Nic z niego nie zostało. A do ostatniej chwili myślał, że go Bóg uratuje. I tyle. :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ja wieczorem jadę do Świątyni na obchody Holi :)

Wiecie - on sobie złe państwo wybrał i to wszystko. Z nienawiści do USA był w tym panstwie. Tego nikt normalny nie rozumiał i tyle. I nie umiał się do tej Polski przekonać bo ...matki nie docenił. I tyle. Bo tak pewnie myślał i myślał nad Polską - też wschód, ale co innego, ale matki nie miał i niczego nie rozumiał. A ja wiecie wtedy miałam kłopoty - wcześniej rok i bym do niego napisała, ale wtedy miałam kłopoty, jak się kłopoty by skończyły to bym napisała bo się nie pisze do kogoś jak są kłopoty. Ale wiecie - moja koleżanka się zabiła i ja tam byłam w tej szkole za samobójczynię a oni mnie zostawili bo biologii uczyłam wtedy i wyglądało, że tam zostanę itepe. No ja też tak myślałam. Skąd ja miałam wiedzieć, że ja za samobójczynię tam jestem Z PROCESEM ZA ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE. Przez to wiecie dziś ani pracy ani dzieci , niczego. Ani szkoły. No cóz... pozostaje dziekanatowi życzyć trotylu, a Polsce bomby atomowej bo nie wiadomo co będzie dalej. I tyle :( Nic nie wiadomo - taka prawda i tyle. Takie czasy. A za rok koniec świata - MOJE ZDANIE. I wiecie tyle wam napiszę, a reszty nie bo nie zasługujecie na resztę i tyle :( I koniec. I wiecie baba z dziekanatu, żeby sobie rządziła o życiu i śmierci czyjejś to jest już przesada chyba, no nie? Ksiądz nawet tak nie rządzi choć dzieci robi jedynie - no to one też se miały więcej dzieci zrobić z kimś innym niż ich mąż i tyle mnie to obchodzi co trotyl w moim pokoju i głupie koleżanki przez które nie mam anglistyki bo ile by mi było łatwiej z tą anglistyką na tym zachodzie to nie powiem. Ale to powiem, że ojciec przybrany jest gwałcicielem i to za to się tak stało. I mordercą też, ale Kościół go kocha i przez to nie mam anglistyki skończonej i tyle. No i tylko 1 kierunek i koniec. No co ja mam mówić? Doktorat nieskończony i tyle z całej szkoły, że w Polsce lepiej w sklepie pracować i tyle :(

Gość marta smart
nie chadzam

Gość mili vnilili
a co? będziecie tam molestować dzieci?

Wiecie może nie były głupie, ale że pogwałcone to nie wiedziałam. Co mnie tam jakieś gwałty zbiorowe obchodziły - miały się nie dać i już. Wiecie jak jest. No ale z drugiej strony straciłam pamięć, że sama byłam pogwałcona dlatego się stało jak stało i tyle. I koniec. Po liceum wystarczyłaby mi anglistyka, praca na zachodzie , zaoczna biologia. Może nie? Ale kto się przejął , że mnie chcieli zabić jak miałam 21 lat? Chyba tylko Bóg i nikt poza tym. I jeszcze ktoś , ale ta osoba nie żyła i tyle. I wiecie - jak któraś ma 1 dziecko w Polsce i źle żyje z mężem to jej życzcie drugiego z księdzem albo z kims równie wspaniałaym i cudownego seksu i tyle bo to tam od tyłu tylko wsadzają i tyle. No i tyle. Albo z jakimś z agencji towarzyskiej niech sie umówią wiecie i temu stanęłam po stronie Ruski bo to jednak tylko dziecko tam, a w Polsce to w sumie bank nasienia ale jeszcze i łózko co najmniej ... nie wiem czyje - jakiegoś super plejboja hollywood. No ale wtedy to jest dziecko od tyłu jak nie ma takiej samej kasy. Tak jest na świecie - uczcie się rozumu. Za dużo chcecie i tyle.

Ja wybaczyłam już wszystkim - nawet tej koleżance, którą ojciec zgwałcił na samobójstwo. Wszystkim. Bo ja zgwałcił tak przeze mnie. Na pewno :( Bo jak byłam malutka to się dałam pogwałcić przez to mam 1 kierunek studiów i nie mam pieniędzy do dziś. Jeszcze nie mam rodziny, niczego. Tylko zapomniałam o tym bo bym się musiała powiesić jak ona. A mój ojciec przybrany nawet tego nie umie. Niech się wiesza , nie? Tyle miał racji :( Ja mam to w tyłku . W TO BOŻE NARODZENIE - uwierzcie mi - chciałam zostać sama i tak miało być. Klucz do domu i naprawdę przeżyję bez Wigilii i całych tych pierdół - ważnych, no ale... i tyle. Bo wolałabym mieć 15 lat i normalne życie dalej niż nie wiem co. Bo jeszcze to liceum bym przeżyła, jak dalej 2 fakultety NORMALNIE, a tak to nie i już. I tyle. Ale jak je skończyć? I tyle :( I wiecie - poszłabym do tej szkoły, normalna bym była, 2 przedmiotów WTEDY mogłabym uczyć, a tak? Wszystko jest inaczej. Ale w 2004 zabiła się koleżanka przez którą wcześniej powiesiło się 12 jej gwałcicieli, a wcześniej - na moich studiach powiesiła się cała klasa w lesie, do której miałam się przenieść, ale nie umiałam bo to tylko na medycynę, a ja się rozmyśliłam, że ja nie dam rady na tej medycynie bo się wykończę i tyle :( I dlatego się nie przeniosłam. Ale nie wiedziałam, ze matka nie żyje bo bym się przeniosła i na tę medycynę zdawała i też by było inaczej. W ogóle bym była inna i tyle. Normalniejsza, a tak? NIgdy nie wiedziałam co mi jest. No z gwałtów złe wspomnienia. Ale nie tylko. ?

A piszcie sobie co chcecie wiecie - ja się nigdy nie dam bo TAKA SYTUACJA MOJA JAK TERAZ i normalna anglistyka dawno temu i jakbym napisała książkę jakąś taką jaką chciałabym to mam pracę w wydawnictwie nawet w Niemczech jak znam niemiecki, a tak? Nic z tego. Po prostu książka i tyle. I dlatego nie ma rodziców po prostu. Nie dość, ze skończyłam to popierdolone liceum, kłopotów ze mną nie było, języka się sama nauczyłam i wszystkiego to zawsze tylko tyle żeby wiecie nie zagrozić karierze starego wiejskiego GWAŁCICIELA I MORDERCY. I tyle. Tacy są ludzie w Polsce - przez takie gówno ludzkie nie mam pracy od 10 lat NORMALNEJ ani żadnej i wszystko źle bo bez studiów i tak dalej. I to już jest KONIEC i tyle. I musze myśleć co dalej. Książkę i tak bym chciała napisać, a gdzie wydać to bym się musiała namyślić i tyle. Ja mogę nawet w sklepie sprzedawać, ale to musi mieć sens wszystko z tym co robiłam i tyle. Inaczej nie chcę i tyle - niczego. I wiecie - ktoś powie - to napisz coś tam o tych koleżankach, ale nie bo to zła opowieść, to się dopiero na drugim świecie skończy pozytywnie. A tę drugą - córkę przeora to jeszcze musiałam NAWRACAĆ godzinami wiecie - a nigdy mi nie powiedziała, że jest zbiorowo zgwałcona w szkole za to, że się tak pyszniła kto jest jej ojcem i w sumie tylko gorzej przez to jeszcze i tyle. A zresztą skąd miałam wiedzieć czyja ona jest. Bałam się jej i tyle. Dziś bym nią pociorała równo bo przez nią w sumie nie mam drugiego fakultetu i tyle. Ale czy to było możliwe z taką rodziną? Przez to zaczęłam robić doktorat i tyle. jedyny powód. Że nie miałam anglistyki zaczętej już dawno i tyle. JEDYNY powód i tyle. I zmieniłam katedrę - widzicie te koleżanki ze studiów mnie w ogóle nie rozumiały, a te baby z dziekanatu? Na mnie jeszcze? Oby skończyły marnie i KONIEC. Tyle roboty wiecie - naprawdę :( Oby je szlag trafił i koniec :(

I wiecie - stoję po stronie samobójców bo wiecie przynajmniej mieli jakieś wartości i sie zabili. A co robi mój ojciec przybrany? Robił? Gwałcił sobie baby w pracy stałej i TO JEST DOBRE, a ja musiałam zmieniać prace , studia kończyć podyplomowe wiele później i tyle. Mną się ktoś przejmował w tej chałupie. Chyba tylko Duch święty i tyle :( A jaka ja byłam nienoromalna przez te wszystkie kłamstwa to tego nigdy nie zrozumiecie i tyle. Ja nigdy nie wiedziałam skąd ja się wzięłam i tyle. Naprawdę. Czy to możliwe , że ja jestem Polką? A na lekcjach języka polskiego dostawałam do GŁOWY. Ja wam sie nigdy nie dam - po co tak kłamać? I to takie menele się urządziły dzieki mnie. Morderca i jakaś baba po poronieniu, która zamiast męza opamiętać to mu dała dziecku do ust wsadzać, żeby mu było dobrze dosłownie. Bo ona ma męża. Ale bezsens. A sama do dziś STARA BABA nie wie czyim jest dzieckiem. A mój ojciec wiecie POLAK dostał dzięki mnie paszport niemiecki - ale jajca. A moja kasa? Pytanie bez zmian :(

Co sądzić o takiej szmacie? Wyszła za gościa, który chciał żeby mu brała do ust i mnie wsadzał bo ona nie chciała. A zamiast go wsadzić za gwałty albo wyjechać jak miała takiego męża to ja nie gotowałam wiecie - do dziś nie gotuję, żeby mi od tyłu nie wsadził w kuchni. A reszty wam nie powiem bo to bez sensu. I tyle. Reszta jeszcze gorsza :( I takie miałam życie w Polsce. Dzięki ojcu biologicznemu. Ale jeszcze was tak urządzę, że płakać będzie za kpiny ze mnie. I tyle. Jeszcze będziecie płakać tak jak ja i koniec. Nie ma lepszej nauki w życiu niż ŁZY. I to latami. I tyle. Widać tak już jest i już. Pozdrawiam. :(

I wiecie ta szmata ludzka wzięla mnie jedynie dla forsy i tej forsy do dziś. Bo mój ojciec musi to być Polak , a to jest Niemko- Włoszka podrzucona babci za pomówienia o ciąży z księdzem (to nie jest moja babcia żadna, ale zwał jak zwał) i sobie rządzi tym moim przybranym, ale wiecie - jak to wygląda? Poniżej wszelkiej krytyki. Nawet dzieciom adoptowanym nie powiedzieli prawdy. Wiecie - to jest całe życie zniszczone nie do wybaczenia i koniec. Tam się za nich modlę, ale to nie ma sensu wybaczać im takiego świństwa. Gdyby były pieniądze, ale ich nie ma. to po co mnie dekle 2 wzięły? I oni wiecie WSZYSTKO moim kosztem w życiu - i teraz też byleby tylko ze mną dobrze wyglądać to zarobią , a tak to nie i tyle. No wiecie - no ja nie wiem. Kampusch miała się lepiej z Prokopiejwem niż ja z nimi. I wiecie - no to szans nie było, żebym ja coś z tego zrozumiała bo to od malutkiego NA WSI. I tyle. W okolicy OBRZYDLIWEj.Najgorsza w Polsce okolica to chyba jest. Dlatego będziecie ryczeć przeze mnie tak jak ja przez was i koniec. I Auschwitz tu jest niedaleko też. Wszystko :(

Dla mnie wiecie ten Prokopjew jest lespzy niż mój ojciec przybrany dla mnie. Bo popełnił samobójstwo jak mu uciekła, a on? On się nawet zabić nie umie. Niczego. Tylko gwałcić i sie znęcać nad ludźmi. I tyle on umie. Niech sie zabije i tyle. Reszta mnie nie obchodzi. I mam nadzieję, ze nigdy w życiu nie będę musiała się z nim połamać opłatkiem przy Wigilii i tyle. Wiecie - ja mam jeszcze mieszkanie do odkucia, a tu w Polsce? Ja chciałam mieszkac sama i miałam rację. Miałam mieć normalną pracę, mieszkanie i życie. Wyszłabym za mąż to bym wyszła , nie to nie, ale normalny etat w szkole mi sie należał PO MATCE i koniec. Co ten idiota sobie nie myśli. Kryminalista - może polskie cipy lubią jak im jakiś wsadza w kiblu od tyłu, ale ja rzygam takim ciulem i tyle. Niech se go zeżrą wiecie i tyle mnie on obchodzi. Miał się utopic i koniec. Ciekawe czemu on się topił jak był mały? Już chyba tego księdza kropnął albo zamierzał. Kto wie? :(

Każdy mi powie - on taki nie jest. Tak nie wygląda. A to niech se go zeżrą wiecie - to nomralny PSyCHOPATA i koniec. Rzygam jak mam coś od niego wziąć - nawet tym netem. Nic mi tu jeszcze na plus nie przyszło z tego netu. NIC. A powinno . Bo to z jego kasy. taki stary ciul - widzicie - dobrze myli. Ogra mnie kasą i tyle. I nigdy mu nie zwieję - niech się ciulisko stare ode mnie odpierdoli wiecie. Morderca pierdolnięty w łeb i tyle. Na wolności . Ze świadectwem niekaralności. Całe życie mi chuj niemyty rozpierdolił - po co mnie brał? I jeszcze mi wsadzał do ust jak byłam mała - od tego się nie rośnie wy idioci. Taki chuj , który powinien siedzieć. A moja matka przybrana? CHUICA i tyle. Wszystko za chuja w piździe - dzieci pogwałcone, ale wszystko OK. I co? Nie miałam racji, że ją tak nazwałam. 100%. I jeszcze nawet rozgrzeszenia , a to złodziejska dziura i tyle. 150% miałam. I tylko dla innych pójde po to rozgrzeszenie - po co mi rozgrzesznei schujałego kościoła polskiego przez którego nie mam niczego w życiu. Po CHUJA. Dosłownie :(

Powiem wam teraz bez znaczenia, ale od ciuliska jebniętego w chuja i łeb miałam nie chcieć netu, swój mieć, ale Boże jak mi było ciężko po studiach i tyle. A nie miałam chcieć od ciula niczego i tyle. I etraz mnie chuica przybrana jeszcze załatwia, żeby mnie zabili. Szmata bezpłodna. Sie miała przyznać, że nawet dziecka nie umiała sobie urodzić. I tyle o niej myślę. Tyle chuja w piździe i ani jednego dziecka - wyśmiać to to mało. I koniec bo mam swoje przemyślenia na wiele tematów i koniec. Widocznie nie miałą tak chcieć mieć chuja w cipie i może by była lepsza, a tak? Wibrator na starość i do burdelu. Niech se tam przyrobi. Seksem francuskim wiecie - bo tak i już. I mam rację :(

Gość A ja na spacer
"Pan nie mieszka w świątyniach ludzką ręką wzniesionych"

Gość czas wyciągnac szabelke
jak zawsze

Bo to prawda . Moi rodzice przybrani to dwa szczochy ludzkie i teraz to widzę jak na dłoni. SZCZOCHY NIELUDZKIE. I ZŁODZIEJE. I powinni się powiesić jak rodzice przybrani mojej matki za moją krzywdę - całe moje życie z nimi to jedna krzywda - dwa szczochy ludzkie popierane przez kościół katolicki w Polsce. też szczoch i tyle. I nic mnie więcej nie obchodzi :(

Gość veenaa
Biedna ta owieczka. :( Nic mnie nie wprawia w taki smutek jak czytanie Jej postów. I nie można w niczym pomóc, bo owieczka pomocy od obcych ludzi się boi. Mam nadzieję, że ma chociaż trochę ulgi z tego pisania. Smutne to :(

Wiecie - po liceum mogłam się zgłosić po te pieniądze - na studia, na mieszkanie, na normalne życie. Nie dość, że pierdolnięte liceum, ale jeszcze by się dało coś zrobić. A dalej? Powiedzcie o czym myślą te szmaty we Włoszech? Matka włoszko-niemka , podrzut. I tyle. O chuju starego. Bo z innym to nie wiem wiecie. Języka sie innego nie nauczy. Niczego. Taka chuica typowa to jest. Tylko swój język i pierdolenie od rzeczy. To jest złodziejka dla mnie bo pieniądze powinny być OD RAZU. Ona była chora umysłowo a w tej Anglii trochę uczciwości i wiecie byłabym po ich stronie bo W MOJEJ SYTUACJi - ja miałam iść do sierocińca, stała praca - ogrodnictwo - i pieniądze mi powinno państwo wydawać w zależności od tego co tam sobą prezentowałam. I to jest OK, a reszta bez sensu i tyle :( A dziś mogę tylko wilkami poszczuć przybranych i koniec. Niczego wiecej dla nich nie mam za łe życzenia, zrujnowanie życia i manipulację. Z mordercą się szans nie ma, z gwałcicielem też, z przemocą od dziecka, z matką po gwałcie zbiorowym i poronieniu też. Poród - to chyba jakaś kpina i tyle :( I nic mnie więcej W MOIM WIEKU nie obchodzi :( Przykro mi :(

owieczka/panmna od Alicji znowu ma słowotok, czyli emisję schizofrenii czemu tej kobiety nikt nie weźmie za fraki i nie zaciągnie do psychiatry? nie ma rodziny czy opieki społecznej? jeszcze trochę i zrobi sobie albo komuś krzywdę...

Wiecie - ja mam tam mieszkanie od 35 lat!!! W sierocińcu jest piekło, ale 18 lat i dalej masz normalne życie, a ja? 2 razy piekło z jakąs pierdoloną w łeb polską rodziną. Polską czy jakąś? Ja słyszeć o nich nie chcę. Wiecie - dla mnie to są złodzieje, którym nic nie jestem winna i koniec. Może jakbym miała swój net to bym dawno temu znalazła pracę przez net, a tak mnie stary blokował bo mi i tak źle życzył, uważał za zero i tak dalej. W dzieciństwie mnie gwałcił , gdyby nie matka biologiczna to nie wiem co ja bym dziś robiła. Ja bym już była samobójczynią, inaczej bym wyglądała i w ogóle. Niczego nie chcę od tych ciuli zwanych rodzice przybrane - całe zycie kłamstw wiecie. Takie 2 trepy głupie na wsi mną pomiotły i tyle :( Nienawidzę ich i koniec. I całej Polski tez wiecie. Tu jest tylko 1 miejsce dobre, ale też trzeba uważać, a czy to miejsce się ostanie to już od Polaków nie zalezy i tyle. Bo to takie głupie ciule. Od mojej matki to zależy biologicznej i tego samobójcy co miał 2 ksiązki wydane i tyle.