Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaamanxsnsl

OSŁABIENIE ORGANIZMU ... POMOCY

Polecane posty

Gość mamaamanxsnsl

Witam. ostatnio przez jakies 2 miesiace czyje sie kompletnie slaba ... od pol roku pracuje fizycznie jem przed praca 2 bulki w pracy 2 bulki i po pracy obiad. z apetytem ciezko ... nie mam czesto ochoty na jedzenie ale sie zmuszam. mialam nadwage waazylam 70 kg przy 164cm przez pol roku raptownie schudlam 10kg. oststnio tak jak wspominalam przez 2 miesiace czyje sie kiepsko... jestem blada, ciagle zmeczona nigdy nie moge odpoczac.. boli mnie czesto glowa.. i bym caly czas spala... przychodze z pracy cala obolala i zaraz klade sie spac ... ostatnio zasmucil mnie fakt ze kolega z pracy powiedzial mi ze ludzie z pracy podejzewaja ze jestem na prochach ze wygladam jakbym cos brala ... jestem osoba spokojna troszke zamknieta w sobie ... ale zeby tak gadac ze tak wygladam ... to juz faktycznie .. tym bardziej ze ostatnio spodkalam sie z dawno nie widziana rodzinka i tez sie przestraszyli moim wygladem ... pytali co mi sie stalo ... oczy podkrążone , blada jak trup ... zero checi we mnie na co kolwiek. co moze byc przyczyna takiego oslabienia .... ????

Gość gnfibhru7jchvsrgf
masz depresję, albo chora tarczyce, ewentualnie anemie....idz do lekarza zrób badania, zmniejsz ilosc weglowodanów, te bułki to koszmar!

Gość mamaamanxsnsl
czemu bulki to koszmar?

Gość Przebojowa Szamponna22
Moze to byc HIV

Gość mamaamanxsnsl
ale pytam powaznie. to jest strasznie meczace