Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _haru

W jakim wieku facet chce mieć żonę i dzieci?

Polecane posty

Gość _haru

Mam prawie 27 lat i zależy mi jako kobiecie na stałym związku, rodzinie. Czy mężczyźni później maja takie potrzeby? Pytanie do facetów - w jakim wieku coś takiego czujecie?

Gość hahhahahahha
Jesli jest brzydalem i nic go ciekawego nie czeka to musi zakladac rodzine w wieku 18 lat :classic_cool: sprawdzone und potwierdzone

Gość powiedzmy sobie smutną
prawdę, facet ma żonę i dzieci tylko wtedy, jak jest głupim katolikiem i za późno wyciągnie, a tak ogólnie jak zaliczy w padkę i jest w miarę uczciwy.

Gość marcin84w
ja mam 27 lat i robie co sie da aby nie mieć żony ani dzieci.To same kłopoty i wydatki

Gość hahhahahahha
nie tyle wydatki co zobowiązania , a to mało kto lubi ;) zaraz sie tu zlecą hieny w postaci ''niby ładnych kafeterianek'' :D:D

Gość mklmlk
Zdecydowanie dobrze po 30stce.

Gość w żadnym wieku
po prostu zalicza wpadkę

Gość _haru
tzn faceci nie lubią wiedzieć, że ktoś o nich myśli, czeka na nich, wspiera...że są dla kogoś najważniejsi? (i nie chodzi tu o MAMĘ)

Gość telmaand
tzn faceci nie lubią wiedzieć, że ktoś o nich myśli, czeka na nich, wspiera.. czesc lubi, ale przeciez mozna byc w zwiazku i nie miec dzieci czy slubu. Faceci tak naprawde nie maja instynktu macierzynskiego, po prostu od malego slysza teksty, ze prawdziwy facet powinien postawic dom, splodzic syna i zasadzic drzewo, wiec sie temu poddaja, ale gwarantuje ci, ze w glowie zadnego faceta nie pojawia sie nagle mysl pt. Pragne dziecka.

Gość egoist lat 17
Hej offerma czo chcesz ? :D bo wlasnie mama mi obiad zrobila :D

Gość Mesiuen
Moj mowi ze przed 30 ale ja nie chce bo bede miala wtedy dopiero 25 lat :(

Gość matacz ,,,.....
patrzac z perspektywy lat , jak i obserwacji ludzi , jezeli mezczyzna nie ozeni sie za młodu czyli tak do 25 lat to potem juz jest na tyle inny , by nie napisac madry , ze sie zenic mu nie chce , bo i po co ? Ja bym sie nie ozenił gdybym mial raz jeszcze te 23 lata . Bo miał bym wszystkiego wiecej , spokoju , pieniedzy :) a i kobiet miał bym co rusz inną , a tak mus sie meczyc z jedną , ktora ma wymagania , marudzi , wydaje moje pieniadze na bzdury itd.

Gość matacz ,,,.....
innymi słowy - zenią sie tylko ofermy , albo ludzie młodzi kazdy inny inteligentny wie ze to nie ma sensu , bowiem wszystko co mozna miec w małzenstwie moze miec bez niego ! w dodatku nic go nie wiaze i nic nie musi ! Tylko mi prosze nie pisac o starosci , na starosc to sie wykupuje miejsce w domu opieki i zyje sie ze hej ! zadna baba łaski nie robi , a i tak wiele ci na starosc nawet przysłowiowej herbaty nie poda , a jak tak to z łaską , albo z obowiazku . W dodatku musisz sie o taką ciagle martwic i starac i dbać ! wiec i to pzremawia za niezenieniem sie , bo po co na starosc miec mwarzywo w domu i wydawac pieniadze na leczenia i lekarzy >? zamiast wojarzyc po swiecie ? Brutalna prawda ! co nie ? ale takie są fakty ! Pomijam tych co prawdziwie sie kochają - tu bowiem wszystko sie zmienia - ale czy tobie bedzie dane kochac prawdziwie pzrez całe zycie i byc kochanym ? mozesz próbować , mnoze ci los dopisze .:) Ryzyko zbyt wielkie

Gość skoro facet nie chce zakadac
rodziny to dlaczego to ja sie ciagle bronie przed malzenstwem a moj facet mi gada o rodzinie, ze chce miec dziecko?

Gość hahhahahahha
bo chce cię przy sobie zatrzymac zebys nie uciekla :D:D:D

Gość matacz ,,,.....
a dzieci !! tu zadnych slubów zadnych miec nie musisz by je miec !

Gość matacz ,,,.....
facet chce zakladac rodzinę ? ok ale ile ma lat ? w dodatku ile innych kobiet sie kreci kolo niego , i co soba reprezentuje ? wykształcenie , pozycja społeczna ? wszystko to jak jest ?

Gość matacz ,,,.....
bo kto chce tez babe z dzieckiem ? pewnie ze są tacy , ale ile ich jest , wiec dlatego chce ciebie za zone i walnąć ci dziecko . swoistw kajdany ci załozyc chce

ale powiedzcie mi po co ma chciec mnie zatrzymac? facet jest mlody a osiagnal juz wiele, wiec moze miec nie jedna laske

ma 25 lat, wlasna wirme, nowy samochod, jest przystojnym brunetem i jest szanowany w spoleczenstwie. wykształcony

Gość matacz ,,,.....
bo tak mu sie od małego wpaja w umysł !! zanim dojdzie do tego ze to matrix minac musi troche czasu

Gość msnjdbaks
byc moze i taki jest, ale libido ma kiepskie

Gość offerma juz sie steskniles za
egoistem31 ? :D:D szybko

no nie wiem czy tak ma wpajane bo u niego w rodzinie tez sa mezczyzni ktorzy olali rodzine wiec nie mial mu za bardzo kto tego wpoic.

Gość matacz ,,,.....
i jeszcze nie wie , ze kobieta to tylko kłopot ! o czym sie przekona jak sie ozeni i zacznie sie zycie , a nie randkowanie .

Gość ja jestem po....
Ja jestem po drugim rozwodzię ,więc przyznaję wam rację :)

Gość matacz ,,,.....
czasu dla ciebie miec nie bedzie , a ty bedziesz zrzedzic ! ze ciagle sama itd. ze dziecko... jeszcze jak mu to dziecko wcisniesz do obowiazków to wcale przejrzy na oczy - ale zawsze sie mogę mylic :)

libido to juz nie wasza sprawa;)