Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _haru

W jakim wieku facet chce mieć żonę i dzieci?

Polecane posty

Gość kiedyś i ewolucja
Kiedyś mężczyźni wymyślili małżeństwo aby mieć dostęp do regularnego seksu i swoje dzieci...bo trudno było zdobyć dla siebie choćby jedną kobietę na stałe......no było zbyt mało łatwych kobiet i one szanowały się. A teraz nie muszą się żenić bo dzieci nie są modne i są kłopotliwe a nawet kosztowne w utrzymaniu, a seks jest łatwo dostępny bo baby są tak gościnne w kroczu że wpuszczają tam łatwo byle kogo , no i zwiększyła się ilość prostytutek a także półprostytutek (za profity i gadżety ale niby z miłości)......więc po co się żenić? Ale jednocześnie stało się tak ...że kobietom mąż przestał być potrzebny...po co brać sobie na głowę męża i tak naprawdę mąż nie jest do niczego potrzebny( teraz facecik jak nawet upoluje mamuta to sam go zżera i nawet swoim dzieciom nie da)....a dzieci kobieta może sobie urodzić i mieć rodzinę tylko dla siebie bez konieczności dzielenia się dziećmi i bez bycia ofiarą podłego mężczyzny który nie liczy się z żoną i tylko chce ją wykorzystywać i zdradzać, a potem i tak ją porzuci. A w jakim wieku mężczyzna chce mieć żonę i dzieci? Zepsuty i rozwiązły mężczyzna nie chce mieć żony, a bękarcie dzieci to on pewnie już gdzieś tam ma z jakimiś byłymi przechodnimi kobietami i ma je w duupie...im starszy facet tym bardziej jest zepsuty i zgniły psychicznie, taki do niczego się nie nadaje, a nawet jak zwiąże się z kobietą to po kilku latach powiększa swą stajnie o inne łatwe dziwy lub porzuca i idzie dalej w swą rozwiązłość.....zwykle facet po 25 roku życia już nie nadaje się do małżeństwa bo jest już zwykle zużyty i rozwiązły (ale bywają wyjątki oczywiście )...i tyle w tym temacie.

kiedyś i ewolucja Kiedyś mężczyźni wymyślili małżeństwo aby mieć dostęp do regularnego seksu i swoje dzieci...bo trudno było zdobyć dla siebie choćby jedną kobietę na stałe......no było zbyt mało łatwych kobiet i one szanowały się." bo trudno było zdobyć choćby jedną bo się szanowały - śmiech na sali :D kiedyś to się faceci nie pytali tylko ruchali od razu, za włosy i do jaskini małżeństwo jest ewidentnie wymyslone POD WAS KOBIETY

chociaż po części masz raCJĘ o tyle, że małżenstwo zostało wymyśloone przez kościół katolicki, a więc przez facetów w sutannach po to aby uporządkować swoje owieczki i baranów w dwuosobowe stadka żeby grzecznie ze sobą spółkowały i żeby wykastrować facetów żeby byli nieszczęsliwi i grzeszni w sensie zdradzali i mieli wyrzuty sumienia postępując zgodnie z naturą bo tylko nieszczęśliwym i grzesznym oraz nienawidzącym samych siebie ludziom jest potrzebny KK

Gość matacz ,,,.....
nie - małzenstwo wymysliły kobiety , tak samo jak monogamię ! po co ? a po to by miec wyłacznosc na samca , by o nie dbał - nie musza sie wiec dzielic z inną samiczką i jej dziecmi z tego zwiazku . Bo wtedy mają mało bo samiec lata i zapładnia kazda ktora daje i w nosie ma co dalej - stad instytucja małzenstwa by ten stan ukrócić

Gość POJ4R92
Witam ja mam 20 lat i szukalem wlasnie takiego postu jestem facetem i bardzo chce miec dziecko mam super dziewczyne kocham ja ponad zycie i bardzo tego chce wiem ze sa obowiazki itp itd ale moj instynkt mi podpowiada ze chcesz i to bardzo.... Nawet teraz czekam bo robilismy to w dni plodne... I bardziej sie stresuje od mojej partnerki....

Gość gość
no spoko wiem że nasz płeć brzydka nie chce się wiązać ale jak mają bachora to niech go wychowają. Niby skąd wzięły się pedały i k***y, a 3/4 waszych dzieci w kriminale siedzi. Ja moim synem potrafiłem się zająć, od małego uczyłem jak grać w piłkę i pomagałem mu we wszystkich męskich sprawach. Teraz porządny chłopak, po studiach prawniczych.

Gość gość
Kolega powyżej dobrze gada. Nie mam rodziny ale wiem np że jeśli wasze dzieci nie mają męskiego wzorca to jest z nimi kiepsko.