Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec dzieckkoo

Jestem facetem i chce mieć dziecko... ale NIE chce kobiety !!!!

Polecane posty

Gość chce miec dzieckkoo

Wszystkie mi wkurwiacie , na seksie mi nie zalezy ,bo to przereklamowane , lepiej sie zaspokoje reką , ale chce miec dziecko - jak to zrobic ?? Wiadomo ,ze kazdy sąd przyznaje dzieci wam ... adopcja ??

Gość swwex
na co ci dziecko? pedofil jestes?

Gość spróbuj z jakimś gejem
może zajdziesz w ciążę i urodzisz.

Gość her komendante.
Baby Born spelni twoja zachcianke :D

Gość chce miec dzieckkoo
nie jestem , chce byc ojcem

Gość jeśli masz siostre i ona wycho
wuje jakiegoś bękarta to zaproponuj jej żeby ci go oddała :D ucieszy się :D chyba że chcesz własne to nie masz szans :D

Gość chce miec dzieckkoo
a co myslicie o tym ,zeby zapłacic jakiejs meliniarze ? za zrzeczenie sie praw do dziecka ? i ja bym je adoptowal ? W warszawie pełno takich jest , widac ze nie maja kasy na nic .

tak a potem znajdujemy w stawie dziecko, nieżywe i od roku nie można znaleźć rodziców, czy opiekunów. Pomysł głupi i beznadziejny.

Gość kic
jestem pojebana

A co jest fajnego w posiadaniu dziecka? :O Szczególnie dla samotnego faceta?

Gość chce miec dzieckkoo
?chce byc ojcem , dlatego pisalem o adopcji

Gość justikkkkaaa
a wy odrazu potrafilyscie byc matkami ? ze facet chce dziecko to odrazu pedofil ? ludzie szkoda mi was jestescie tak zlosliwi ze zygac mi sie chce !

Gość ciekawe pytanie problemowe
Oczywiście na kilometr śmierdzi prowokacją, ale samo w sobie zagadnienie jest ciekawe. W Polsce adoptować dziecko wolno tylko dobrym katolikom, parom żyjącym w konkubinacie albo samotnym osobom już nie, a w każdym razie w bardzo wyjątkowych sytuacjach. Można mieć wątpliwości, czy samotny facet poradzi sobie z dzieckiem i w ogóle kto się będzie nim zajmował, kiedy on będzie np. w pracy, ale chyba wszyscy się zgodzimy, że dom dziecka nie jest lepszym rozwiązaniem.

Kobiety ( w większości) mają instynkt macierzyński. O tacierzyńskim nie słyszałam. A temat prowo, fakt.

Gość hopsa lala
jak chcesz być ojcem i nie chcesz mieć właśnego dziecka, w sensie spłodzonego przez ciebie i seks cię nie interesuje to jedno na myśl mi przychodzi....jesteś gejem. odrażają mnie geje albo związki gejowskie, które chcą mieć dzieci :O

Gość chce miec dzieckkoo
Dla was wszystko to prowo . Chcialbym miec córke albo syna , kobieta mi do ncizego nie jest potrzebna, bo po co ? To tylko moje przemyslenia , ktore chcialbym zrealizowac moze nie terac ale w ciaglu najblizszych lat.

Gość justikkkkaaa
to malo jeszcze wiesz o zyciu

Poszukaj sobie Autorze najbliższego ośrodka adopcyjnego i umów się na rozmowę. Sprawdzisz jakie masz szanse.

a miałes już w ogóle kontakt z jakimś dzieckiem? Może faktycznie lepiej zaprzyjaźnij się z jakimś samotnym rodzicem i na początek po prostu mu/jej pomagaj. Ja jeszcze nie widziałam faceta, który radziłby sobie z dzieckiem tak jak kobieta. Niestety. Lepiej kup sobie pieska. Bo to że ty nie chcesz kobiety nie jest tu najważniejsze. Dziecko potrzebuje matki.

Gość hopsa lala
tobie kobieta może i nie potrzebna, ale dziecko powinno mieć matkę i ojca. Co za osioł!

Gość 22334455
no słodziusienki-musisz niestety zaruchać panienke żeby miec dziecko no i jeszcze sie z nia ozenic bo inaczej ci go nie da

"Chcialbym miec córke albo syna , kobieta mi do ncizego nie jest potrzebna, bo po co ?" - choćby po to, by dać dziecku to ciepło, którego mężczyźni nie posiadają. Nie wiem, kto cię tak zranił czy skrzywdził, że pałasz do kobiet jawną niechęcią (nic prócz gejostwa lub aseksualizmu nie przychodzi mi do głowy), ale nie masz prawa pozbawiać dziecka kobiety/matki w jego życiu tylko dlatego, że taki masz kaprys.

Gość afff88855
Broom ma racje :) a tych psychopatek nie słuchaj , bo poziom piszących tu to żenada. U nas mozesz miec problemy ,ale jest coś takiego jak / Adopcja międzynarodowa / - mają szanse i to bardzo dużą samotne osoby . Nasz kraj jak widać woli żeby dzieci siedziały w domach dziecka na które nie daję kasy :O

Tatusiowie Was nie kochają, że tak źle o mężczyznach piszecie?

Gość Lipouin de la Poux
a ja chciałabym drugie dziecko w pakiecie z tatusiem o dobrym sercu:)😍

Gość afff88855
Vampyrella - przez takie jak Ty jest u nas jak jest , sądy przyznają opieke nad dzieckiem furiatką , dziwką , psychicznym kobietą dla których opieka nad dzieckiem to / zwycięstwo ? / . Zalosne , a ojców nie biora pod uwagę , mówie to jako kobieta. Nie wiem jakim on jest człowiekiem . Sprawdzają i to bardzo dokładnie gdzię takie dziecko trafia .