Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpilunka

Badoo-kto sie zna

Polecane posty

Gość szpilunka

Bo ja zielona jestem:ODostalam wiadomosc ale nie moge odczytac?Dlaczego>? Bo nie mam swojego zdjecia?

Gość taka_jedna_sobie......
mam to samo.. nie wiem o co w tym chodzi.. jacyś ludzie mnie tam niby zapraszają.. ale to chyba nie prawda, bo niby mój były mnie zaprasza co nie jest na sto procent prawdą.. to jest jakoś z mailem powiązane..

Gość szpilunka
no wlasniecos oni tam wkrecaja mnie tez niby ktos chce poznac

Gość __czooorna__
olejcie to ,to przez fejsa , jak macie konto na fejsie to wam robi profil na badoo ,a pozniej sie okazuje że ... szukacie faceta , niebawem prokurator na tym siądzie .

Gość ja nie mam nigdzie konta,
a takie zaproszenia na maila mi przychodzą :o Myślę, że zaproszenia przychodzą automatycznie od tych którzy tam sie zarejestrowali i podali maila, w którym widnieje takze mój adres, jako adres znajomej. Ci, którzy załozyli tam konto nawet nie mają pojecia, że ja dostaje takowe zawiadomienia, ze oni(moi znajomi) juz tam są :o Szajs i tyle!

__czooorna__ olejcie to ,to przez fejsa , jak macie konto na fejsie to wam robi profil na badoo ,a pozniej sie okazuje że ... szukacie faceta , niebawem prokurator na tym siądzie . Mam to samo.A nie szukam faceta.Mój problem polega na tym że nie mogę usunąć swojego profilu na Badoo. Żądają hasła a ja go nie znam:)Klikam że zapomniałam. Cały czas przychodzi wiadomość że dostanę informację na pocztę.Jak do tej pory nic nie dostałam.

heh , a ja nie mam fejsa i to gówno mnie nie tyka ,ale ostatnio koleżanka mi płakała że jej mąż szuka na badoo kobiety i ma "ochotę na falsę" ,sprawdziłam i okazało się ze chłop czysciutki ,a profil miał z automatu przez FC.