Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oukradkiem

w ktorym miesiacu ciazy zaczelyscie kupowac rzeczy dla dziecka?

Polecane posty

Gość oukradkiem

w ktorym miesiacu ciazy bylyscie, gdy zaczelyscie kupowac rzeczy dla dziecka?

Gość mama sama w domu...
ja zaczęłam w 24 tyg z tym ze łóżeczko kupiłam w 3 miesiącu bo była okazja kupic taniej

Gość ja zaczęłam
w 7 miesiącu, ale moja mama zaczęła już kupować ciuszki dla mojego maluszka jak byłam w drugim miesiącu ciąży

Gość pytam o pracę
Ja leżałam na porodówce a maż pojechał na zakupy:)

ja mam termin na 31 marca a zaczęłam kupować dopiero w lutym.tylko wózek już w grudniu miałam.

Gość oukradkiem
...ja jestem w piatym miesiacu i zapytalam kolezanki, zeby mi polecila niedrogie sklepy z rzeczami, to sie oburzyla, ze za wczesnie na zakupy ! :) Na razie nie mam jeszcze nic.

Ja w 1 :D nie mogłam się już doczekać... chociaż nie znałam płci czułam że będzie to dziewczynka i miałam rację :P

Jak zrobiłam test, zobaczyłam 2kreski-pomyślałam,,będę miała dziecko-trzeba mu coś kupić,, i zaczął się szał;)

Gość Fisher Price są zaskakująco
Nie pamiętam, ale jakoś wcześnie.

Gość melivia
ja w 27-28 tc zaczełam, polecam allegro można fajne ciuchy i bodziaki dobrych firm za małe pieniądze

termin mam na 1 maja, w lutym zamowilismy lozeczko i komode z przewijakiem i wanienka, bo trzeba bylo czekac 40 dni, odebralismy wczoraj. Dzis zamowilismy wozek. Poza tym kupilam kilka ubranek i bielizne jakos tak w lutym-marcu bo byly przeceny ;-) i poza tym nic na razie nie kupuje, bo w sumie co? Duzo ubranek dostalam, a po porodzie zobacze co mi tam jeszcze bedzie potrzebne i dokupie. Musze jeszcze kupic jakies pierdolki pt. ze 2 putelki, jakis smoczek, ochraniacz na materac itp, ale co jak juz pojde na macierzynski (za 2 tygodnie) i bede miala jeszcze troche czasu zanim sie corka nie pojawi. Generalnie balam sie kupowac wczesniej, ale to moj schiz :-)

Ja mam termin na 6 maja. mam już łóżeczko, trochę ciuszków. Wózek czeka u znajomej, butelki i inne duperelki dostane w prezencie od szwagierki. W kwietniu kupie wanienkę, posciel...

Gość Fisher Price są zaskakująco
Ja zaczęłam od gromadzenia w domu pieluch wielorazowych bo to była chyba najdroższa nasza inwestycja. Łącznie wydaliśmy na nie więcej niż kosztował nas wózek razem w łóżeczkiem i leżaczkiem. Ale mamy za to spokój aż do samego nocnikowania. :)

Gość kimono1
mam dwójkę dzieci - pierwsze zakupy ubraniowe robiłam za każdym razem tego dnia kiedy zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie :) W przypadku córki "babskich" ciuchów nakupowałam kiedy tylko lekarz ujawnił mi jej płeć :)