Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21inka2121

tipsy w domu

Polecane posty

Gość 21inka2121

Hej, mam takie dziwne pytanie. Robie tipsy żelowe( jak narazie znajomym), mam zamiar rozszeżyc działalnośc:) rozwiesic ogłoszenia i robic ludziom. I tu moje pytanie, nie mam salonu, wiem, że niektóre dziewczyny dojeżdżają do klienta ale dla mnie będzie to problemem i chciała bym robic tipsy u siebie w domu. Kupiłam biurko, klientka bedzie wygodnie siedziała na fotelu, włącze radjo. Czy to jest dla klienta jakiś problem, że nie dojeżdżam, tylko zapraszam do siebie? Czy przez to będę miała mniej klientów? Albo wcale nie będę miała? Dodam że pracuje na dobrych żelach i biore 35 złoty od wszystkich rodzajów tipsów, oferuję duży wybór rodzajów zdobień gratis dla każdej klientki manicure z masażem dłoni przeciw obrzękom. Bardzo proszę was o podpowiedź, bo mnie ciężko to ocenic. Czy przez to mogę nie miec klientów lub miec mniej?

Gość 21inka2121
sory za błędy ale szybko pisałam

Gość 21inka2121
sory za błędy, szybko pisałam

Gość 21inka2121
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

tanio miło wygodnie:D dobrze robisz--ja eżposiadam cały osprzęt umiejętnosci ale zrobiłam to tylko dla siebie-nauczyam sie robić tipsy po to, że kiedy przyjdzie okazja nie musze wywalać w błoto 70zł bo tyle w mojej okolicy się cenią tylko pięknie sama obie robie:P obcej babie płacić nie będę hahaah

Gość grzybnia
dziewczyno za 35 zł to bym na drugi koniec pojechała :)

Gość grzybnia
u mnie założenie nowych to 90 zł a uzupełnienie 50 . i to i tak jest w miarę tanio :)

Gość 21inka2121
ktoś wyżej podszywał się pod mój nick, podpisał się jak ja a pisał jakieś głupoty. Dzięki za odpowiedzi, ale wiecie boję się tego że jak ktoś zadzwoni to będzie tak "acha, nie dojeżdża pani...to dziękuję" Nie wpłynie to na ilośc klientów?

Gość grzybnia
no i nawet jak tak powei to co ? zbankrutujesz ? nie przyjedzie jedna - to przyjedzie druga . moja kosmetyczka zaczynała " na moich oczach " :) a teraz dopchać siedo niej nie możan i trzeba sie umawiać czasmi 3 dni wześniej . najważniejsza to cena i staranność Babki szybko sie zrażają :)

Gość 21inka2121
racja:)

Gość 21inka2121
dzięki za odpowiedzi. a teraz możecie wracać do garów

Gość 21inka2121
znowu, ktoś się podszywa pod mój nick, jakieś dziecko się chyba bawi. Dzięki grzybnia:) taż tak myśle, przecież nie zbankrutuje ala hciała bym dobrze wypaśc i nie stracic klientów:)

Gość 21inka2121
tą osobę co się podszywa już zgłosiłam do usunięcia.

Gość inka z mlekiem897
35 zł ? moim zdaniem powinnaś bardziej się cenić, ja kiedyś robiłam tipsy nawet miałam swój salon , robiłam w promocji po 50 zł, ale po 4 miesiącach zamknełam, nie było klientów, aczkolwiek miałam swoje klientki bo robiłam nie byle jak, na moje oko można na tym g.... zarobić, ale to też zalezy w jakim mieście mieszkasz, moje to tylko 70 tyś mieszkańców wiec moze dlatego byłą lipa, a poza tym na każdej ulicy po 3 salony kosmetyczne albo z tipsami wcześniej pracowałam tez w salonie kosmetycznym ale też g... zarabiałam w 2006 roku, tylko 800zł / mc wiec rzuciłam to w cholere, teraz zajelam sie handlem i mam wszystko w d.... leze do góry kołoma a kasa sama sie zarabia... Ale jesli to kochasz te tipsy to oczywiście mozesz robic... Pozdrawiam

Gość 21inka2121
zgłosiłam też do usunięcia wszystkie wasze posty :)

Gość no ciekawe czy masz skonczony
kurs bo jeśli nie to nie masz pojęcia jak robić paznokcie i jesteś jedną z tych pseudo stylistek :o Jeśli nie masz kursu to kobiety które dotychczas robiły paznokcie w profesjonalnych salonach grosza ci nie dadza. Taka prawda, bez kursu mozesz jedynie sobie robić krzywdę, oszczędź to innym :o

Gość inka z mlekiem897
ja skończyłam kurs ale taki jest fakt ze na kursie uczysz sie jakies 5 %, dopiero gdy zaczyna się robic naprawde to się uczysz..... wiem to z autopsji

Gość 21inka2121
na reni nails :) Nie mam kursu, niepotrzebny mi jest szkoda pieniedzy

Gość inka z mlekiem897
reni to najwiesze gggg.... IBD jest super

szkoda nie szkoda..... czasami mozna kmous zrobic krzywde... reni fakt faktem nie jest przodujaca firma ale ma tanie produkty wiec i oplaca sie robic tipsy za 35 zl

Gość polajanka
ja kiedyś byłam u jednej dziewczyny w domu skusiła mnie cena. Nie mam do ciebie absolutnie pretensji bo ty moze znasz sie na tym ale ja mam uraz do takich usług.Dziewczyna za bardzo sie nie znałaa na tym tak mocno mi spiłowała płytke ze z bolu nie mogłam spac w nocy:( Ale jesli sie rozniesie ze ty jestes dobra to sukces murowany:)