Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayseri_19

Próbujecie schudnąc?? Zapraszam

Polecane posty

Gość celcia89
oj sory zamysliłam się o tym bębnie;-DDDDD

Gość celcia89
ooo właśnie z tego filmiku nauczyłam sie robic te ćw. są świetne na brzuch;-p

a ta w ogóle jak wam się rozkłada tłuszcz? bo ja waże 67 przy wzroscie 164;] no i mi idzie w sumie wszędzie, najbardziej w brzuch i boki;/ w tyłek i nogi nietyle.

Gość celcia89
Hej obejżałam ten filmik i takie smieszne juz sie niewydaje ale.. rzeczywiście motywuje zwłaszcza z tą panną młodą. Widze ze wszystkie w moim wzroście;-D Mi najbardziej doskwierają biodra TAM ''MI WSZYSTKO IDZIE'' a jak chudne to tez tam. 8 minut Abs na początku to było 5 minut abs;-ppp ale puzniej doszłam do ośmiu. Pomożecie mi ocenić jaki mam rodzaj figury bo juz sama niewiem dodam ze mam długie nogi ale szersze i bardzo wysokie biodra;-[[[[ Aha ten ABS JEST ŚWIETNY!!!

Gość do grubej ze Szczecina
Weider przy 85 kilo????? Pierdolnij sie w łeb!!!!!! Najpier spal 30 kilo tłuszczu to bedziesz mogła się rzęźba martwić. Na chuj ci piekna muskulatura pod tonami tłuszczu.....

mi tez najbardziej w brzuch , boki i w biodra... robilam kiedys to 8minuts ABS na nogi. Super cwiczenia;) ale sie poddalam... wiecie co ja wiecznie jadlam slodycze itp i sobie wmawialam ze ja przeciez nie przytyje..no i rzeczywiscie nie tylam bo mialam duzo ruchu,gdyz mam problemy z kregoslupem i duzo cwiczylam . Potem mialam chlopaka i jego obecnosc bardzo mnie zmotywowala bo chcialam mu sie jeszcze bardziej podobac ;] schudlam 5 kg..i wazylam 59 kg przy wzroscie 175. W zyciu nie mialam lepszej figury.. ale po rozstaniu w ogole przestalo mi zalezec i tak jadlam i jadlam az sie upaslam. i do dzis nie moge sobie tego wybaczyc ;( mam straszna przemiane materii ale to pewnie przez moja chorobe.

3 minuty na skakance!!!!! Ha ha ha Leżę i kwiczę!!!!!! Skakanka zeby była efektywna musi być w ruchu min 30 minut debilko!!!!!!

ja chyba jestem typowa gruszka, okropienstwo:( nogi to chyba mam w standardzie 80cm a ogolnie moje wymiary: biodra:92 pas:80, w tali mam mniej biust: 87 udo: 56 łydka: 39 ;/

Co za ludzie w ogole na tym swiecie zyja . Brak kultury i wychowania . Boze. Mysla ze nikt nie wie kim sa to moga mowic co im sie rzewnie podoba . Nikt Cie nie pytal o zdanie !!

Sam lub sama jestes debilem , kto zaczyna na poczatku skakac na skakance od 30 min?? To Ty sie puknij imbecylu . i nie wypisuj swoich madrosci bo sie tylko osmieszasz

Gość celcia89
Nie przejmujta się takimi babĄ i róbcie swoje;-DDD pomoze mi ktos z tą figurą;-[[[[

Ha! weider zeby zrobić mięśnie a inne ćwiczenie na pozbycie się tłuszczu cwaniaczku ^^ chybaże niektórzy myślą że nejlapiej siedzieć na dupie jak tamta paniusia z której tematu do mnie piszesz... walnij się sam w łeb nie ruszają mnie nie trafione komentarze, a że gruba? tak i co? jakbyś nie miał racji to bym polemizowała xD dlatego się odchudzam nie? jaaaa ale jesteś śmieszny mały człowieszku ^^

Gość celcia89
taką babą;-D

Gruba świnia też obraża ludzi na innych topikach, jakby wszystkie rozumy z głodu pozżerała:O To forum, kazdy ma prawo sie wypowiedzieć!!!!!

Ulzylo ci ???!! to wypad ,bo zasmiecasz nam swoja osoba forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość celcia89
SMIECI TU NIE POTRZEBUJEMY WYPIERDALAJ

A po ciul ci te mięsnie?????? Miesnie widać dopiero kiedy nie ma tkanki tłuszczowej praktycznie w ogóle W Twoim przypadku jak dobrze pojdzie to bedzie cię to dotyczyło za jakies 3 lata. weż grube dupsko w troki i i biegaj z półtorej godziny dziennie a nie trać czasu na cwiczenia które nie są dla ciebie i długo nie bedą...

No nie uważam żeby dobrze było schudnąć i żeby mi skóra wisiała dopiero potem się bawić w ćwiczenia brzucha hahaha mi tak dobrze jest i będę tak robić a skoro forum to się wypowiadaj ja ci nie bronię tylko żeby to chociaż były trafione komentarze... no to laski zabieramy nasze gruby dupy do ćwiczeń ^^ hehehe

nie ma sie co dziwić, ze kafe jest pełne grubasów kiedy jedna drugiej przekazuje takie "mądrośći" :o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o:o :o :o

jesteśmy tutaj żeby się wspierać, a nie dołowwać;/ zawsze można wzmocnić te mięśnie, my grubi też jesteśmy luźmi!!

Gość celcia89
NOGI DLUGIE WYSOKIE BIODRA NO I WCIĘCIE Strasznie jest dobrac do tak5ej figury spodnie a u mnie to jest rodzinne

wiem wiem, na schudnięcie jest 3 minuty skakanki :) I myslisz ze jak schudniesz z 85 kilo i bedziesz robić waidera to bedziesz miała jędrny płaski brzuszek??????? skąd się biora takie idiotki????

wiesz co chyba na kafe nikt nie przytyl ? nie?!! pisza tu rozni ludzie po to by sie wspierac. Skoncz juz te swoje tepe gadki tepy czlowieku ,oj chyba masz niezle kompleksy ;] buhhahaha