Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayseri_19

Próbujecie schudnąc?? Zapraszam

Polecane posty

znosne jak najbardziej. teraz tylko tak sie wkurzam... bo kg do przodu mi poszedl, ale to podobno norma na piewrwszym dodaniu warzyw. najpierw mialam 7 dni bialka - -2,9 kg mniej, teraz kg do przodu to i tak zostaje 2 kg mniej. w ciagu 2 tygodniu mozna nazwaqc to prawidlowym chudnieciem... ale nie powiem ze nie chcialabymwiecej.. najlpiej w jedna noc 15 kg:) ale to niestety niemozliwe. teraz wasnie odgrzewam sobie kurczaczka z grila wczorajszego, do tego salatka. na kolacje ryba w occie. od jutra znowu czyste bialka, zobaczymy jak pojdzie dalej. jak chcesz moge ci wyslac ksiazke dukana na maila. pozdrawiam:* a no i efekty innych ludzi mnie mobilizuja.. jeszcz ile chcesz, nie glodzisz sie a waga powoli spada. zobacyzmy jak to bedzie dalej. narazie dzisiaj mam kryzys. ale jem dalej przepisowo.

czesc Wam;) slubne odchudzanie---> nie poddawaj sie, wlasnie przychodzi podobniez na tym dukanie takie zalamanie,ale przebrniesz przez to. Pomysl ile juz wytrzymalas... ja w ostatnim czasie to ino jogurty,serki i ryby jem;) nic praktycznie innego,no wczoraj zjadlam gotowane mieso i dzis kromke z pomidorem;) ale chyba te serki to na dobre mi nie wyjda...tez chyba tucza...

Gość kafe prima
kurcze a ja dzis pizza bulka 2 kostki czekolady (dobrze ze reszte zjadl brat) parowki dwie a normalnie nie jem bo nie lubie nie wiem co mnie napadlo ; / "maly" glod najbardziej odpowiada mi ten plan 1/1 bo 5 dni bez warzyw...ciezko ; / powiem wam ze najgorzej z dieta dukana jest w lato jak tyle kolorowych owocow ktore kocham. ile mozna zejsc z wagi w ciagu mc-a na dukanie? nie mam otylosci tylko nadwage bmi 27. A i powiem wam ze lekarz mi ostatnio pojechal ; / Spytal sie mnie jak sie czuje w takim cielsku. I czy gazet nie czytam i tv nie ogladam bo chyba nie widze jak sie powinno wygladac. Ze nie powinno byc ubran powyzej rozmiaru 36 to moze by sie tlusciochy odchudzaly bo by nago chodzily. Albo by przynajmniej w domu siedzieli....normalnie szkoda ze nie nagralam bo bym poszla do sadu z tym ; / rozumiem mam te 10-15 kg za duzo ale to nie znaczy ze bierze na mdlosci jak sie na mnie patrzy...

kafe prima --> ostry lekarz ja bym takiemu nagadała jakim prawem tak mówi. Pewnie sam ma jakieś kompleksy i przypadkowo na tobie się wyżył. Olej kolesia pewnie mu nie staje :P No dziewczynki tak czytam i te nasze grzeszki ehh musimy się jakoś ich wyzbyć. Ja dziś na kolacje zjadłam sałatkę z fetą a w ciągu dnia dwa jogurty i 2 jabłka. A jutro znowu na siłownię. Ważę 80kg. Kolejne ważenie przewiduję na za tydzień :)

slubne odchudzanie ja na dukanie w 11 dniu miałam kryzys, ale przeszło mi i dalej to stosuję :). Będzie dobrze mi czasem po dniu warzywnym też idą kg do góry, ale na drugi dzień po samych proteinkach już spadają. Więc głowa do góry i będzie dobrze :) A ja dziś mam straszne zakwasy na brzuchu i ramionach po wczorajszym Callaneticsie, ale mimo to poszłam dziś na saunę i na basen i mam mnóstwo energii i motywacji :)

kafe prima - to zależy od twojego organizmu na pierwszej fazie można schudnąć od 2-5 kg. Później to średnio ok 1 kg na tydzień, ale każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Ja w sierpniu jak przez miesiąc stosowałam dietę to schudłam 10 kg, ale miałam dużą otyłość ważyłam wtedy 120 kg, a teraz widzę, że trochę mniej chudnę, ale waga idzie w dół :). Pozdrawiam i życzę powodzenia

dzis wkoncu nie zjadalm nic slodkiego...;);)jupi pobiegaalm i pocwiczylam ;) klade sie spac ;) dobranoc;)

dzieki dziewczynki za wsparacie, bo wczoraj napawde mialam kryzys. dzisiaj 0,3 kg mniej. wiec cos sie rusza. no i same proteiny od dzisiaj przez 5 dni. juz mnie tak nie ciagnie do normalnego jedzenia:) a owoce to ja tez lubie... no ale trzeba zastapic je warzywkami:) na wiosne tez pyszniutkie:) azanim sie owoce na 100% zaczna to moze juz skonczysz dsiete:) pozdrawiam was dziewczynki:)

Hej dziewczyny :) Zaraz lecę na siłownię :) Dziś mam wolny dzień Więc najpierw siłownia a później wizyta u kosmetyczki :) Ehh taki dzień dla siebie :) Z moją dietą pt. Mniej Żreć jakoś narazie sobie radzę :) Kayseri gratuluje dnia bez słodyczy :)

Ello;) claudia608--> dziekuje;) ja mam dzis wyjazd...jade do siostry. Dlugo sie nie widzialysmy,zapewne uszykowala cos niezdrowego do jedzenia i picia;/ i glupio bedzie mi jej odmowic,ale miejmy nadzieje ze dam rade :) udanego dnia zycze ;p

Gość kafe prima
A ja wczoraj przesadzilam... Bulka parowki pizza i ....pudelko lodow tiramisuuu. Dzis lody dokonczylam ; / Kurcze a mialam zaczac dukana dzis. A chcialam byc piekna i powabna w czerwcu ;( Dzis snila mi sie liczba 10 i taka okropnie grubaa Ja ktora juz nie moze sie ruszyc.

kafe prima niezly sen:) ale sny przewaznie czyta sie otwrotnie wiec bedziesz szczuplutka i piekna:) a ja dzisiaj mialam dzien zalatwiania i brak czasu na jedzenie. na obiad 2 parowki;) a na kolacje... jeszcze nie wiem, ale cos wymysle. narazie kawka.

a i na zakupach bylam.. jogurty.. kurczak... warzywka na rosol... same bialeczko;) o i twarozki:) bo musze chleb upiec bo buleczki mi sie dzisiaj skonczyly... jednak jak sie doda twarozku jest bardziej mokre pieczywko niz bez... kafe prima to zacznij od jutra. 3 mam za ciebie kciuki:*

Gość kafe prima
od jutra....od jutra... Bede tak codziennie mowic;) To byl taki wstep...powiedzmy. Dzis zjadlam kurczaka z 3 lyzkami kukurydzy i pol tabliczki czekolady ; / ojejejej.....i jeszcze caly dzien na tyłku. kurcze chyba mam deprechee ;(

kayseri_19 to gratuluję, że nie zjadłaś słodkiego :) Możesz być dumna :) Ja teraz dopiero co wróciłam z przejażdżki rowerowej i przejechałam 14 km. Jestem pod wrażeniem bo planowałam mniej przejechać, ale tak jakoś szybko zleciało i nawet się nie spostrzegłam, że tyle przejechałam :) Pozdrawiam

Straszna cisza... dziewczynom chyba minal zapal ;( ja dzis tez przegielam ..zjadlam pizze i wypilam piwo. :( szlag.. ale juz nic dzisiaj nie zjem.

ja doszlam do wniosku ze mam przesilenie wiosenne.. jeszcze te martwienie sie slubem... waga stoi i sie zbuntowala a mnie szlak trafia... tez juz mi brak samozaparcia... no ale co.. poczekam jeszcze troche i zobacze czy waga sie ruszy... narazie trzymam sie diety... same bialko... ale juz mam dosc szczerze mowiac... sama juz nie wiem co mam robic... za bardzo sie chyba wszystkim stresuje... i za czesto sie waze... bo po pare razy dziennie... bleh dosc mam... z nerwow tez piwo wypilam...

Gość kafe prima
chyba te przesilenie wykonczy kazdego. slonce deszcz slonce deszcz....

Mi zapał nie minął a i nawet większego zapału nabrałam :). Za chwilę jadę na przejażdżkę rowerową :) Pozdrawiam

Gość kafe prima
a u mnie taka okropna pogoda ; /

kafe prima - u mnie też pogoda okropna bardzo wietrznie i czasem pokropiło, że myślałam, że spotka mnie deszcz, ale mimo tego poszłam na rower i przejechałam 9,5 km. Pozdrawiam

Gość kafe prima
no wlasnie ja musze kupic sobie...rolki ;) robia u mnie w miescie drogi rowerowe wiec daje im jeszcze 2 tygodnie aby zrobili przynajmniej ten moj odcinek ;)

Czesc dziewczyny... Dawno sie nie odzywalam, ale po prostu nie mam czasu :( Ogolnie to u mnie do bani :( Skonczyl mi sie urlop :( Zaczela mi sie mega alergia na pylki :( Biore leki antyalergiczne, a po nich czlowiek zmeczony i glodny :( Wiec podjadam-niby bez wiekszych grzeszkow, ale podjadam :( A jakby tego wszystkiego bylo malo-w zeszla srode skonczyl mi sie okres, a dzis znowu zaczal mi sie od nowa :( Po prostu zyc, nie umierac ;) Ale mimo wszystko, mam nadzieje, ze jutro bede bardziej sumienna z moja dieta ;) Trzymam za siebie i za Was kciuki ;) Pa

Gość kafe prima
superWoman... twoj nick chyba nie wzial sie z niczego co?? ;) Znam ten bol jesli chodzi o alergie. Wszyscy sie ciesza bo rosna kwiatki a ciebie szlag trafia bo nos spuchnięty ; / ale trzymaj sie ;) ; * jestesmy z toba

Gość maja22sopocik
a ja nie polecam zadnych diet dla kogos kto stosowal ich wiele i zero rezultatow za to moge spokojnie polecic tabsy ktore sama stosowalam i schudlam 10 wymarzone kg w miesiac a teraz trzymam wage bo moj zoladek przyzwyczail sie do malych porcji i to jest fajne, zostalo mi jedno opakowanie jakby co moge odsprzedac te tabsy w polsce sa od roku zakazane dlatego szersze info na meila majmal12@wp.pl jakby co piszcie, pozdrawiam

Witam Laski Nie było mnie troszkę. Dziewczyny,ja się z wami żegnam. Nie wiem co się dzieje,ale waga stoi w miejscu,troszkę centymetrów spadło,ale nie wiele. Nie mam tak silnej woli jak Wy. Nawet nie mam za wiele czasu na ćwiczenia,czasami się mi uda raz-dwa razy w tygodniu.:/ A dieta u mnie to za mało. Trzymajcie się i życzę wam powodzenia;);)

Gość kafe prima
nie zegnaj sie .! wracaj i walcz.!;)